Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישית העיצוב של הקרוז אם זה מבפנים או מבחוץ הוא כמה רמות מעל הI30.

מבחינת בטיחות הקרוז זכתה למספר הכוכבים הגבוה בקבוצה והיא בטיחותית ביותר בעלת אחיזת כביש טובה , כל מיני בקרות וצמיגים עבים יותר -215.

מבחינת ביצועים הקרוז החדשה אומנם מתנהגת טוב יותר מקודמתה וכן לא מורגש כבר ה"כבדות" או אי תאימות בין המנוע לגיר אך הI30 עדיין הרגישה לי זריזה יותר.

בכל מקרה בהרגשה הכללית הייתי בוחר בקרוז בגלל המרווח, העיצוב וכל מיני פיצ'רים נחמדים כגון בקרת שיוט.

פורסם

המכונית הנכונה להשוות אליה את הקרוז היא הקיה פורטה שהיא למעשה i30 סדאן עם סמל של קיה.

היה פה כבר שרשור על זה והדעות כולן נטו לטובת הפורטה.

ה-i30 לא שוה בהרבה - ולדעתי עדיפה על הקרוז בכל הקושר לנהיגה ונסיעה.

בעמידה - הקרוז לוקחת, בנסיעה - ה-i30

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה, אני גם נוטה ל-I30, אבל רציתי לשמוע עוד חוות דעת. באופן מוזר אני מעדיף לנסוע באוטו מאשר להסתכל עליו כשהוא עומד בחניה :-P

פורסם

I30 זו הבחירה הטובה מבין השתיים (אני נוסע בליסינגומט I30CW) גם מבחינת נוחות הנהיגה גם מבחינת ה"סחיבה" ולטעמי גם מבחינת מראה .

בדוק את האופציה של הפורטה בגלל דרגת זיהום אויר נמוכה יותר מהI30 - אם האוטו ליסינג זה חשוב בגלל ההחזר החודשי בתלוש , בכל מקרה כך הייתי עושה (בתוקף תפקידי כמנהל ציי רכב )

אופציה נוספת וטובה מאוד - סקודה אוקטביה 1200 TSI יקרה בכ10.000 ש"ח אבל שווה כל שקל , לא לקחתי כי לא נוח לי ברגלים .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

אחלה תודה, אבדוק את המכוניות הללו.

שאלה נוספת, האם יש ייתרון במכירה (מבחינת קלות מכירה) בדגם שהוא שונה ממה שיש בליסינג? כלומר דגם מאובזר/2 ליטר? או שזה לא כ'כ משנה?

• תוכן חדש...