Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור מקצועי להונדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקליות ספויילר ואגזוז זה לא שיפור. זה...יפוי ..

ובטח שלא מקצועית... יש אלפי הונדות עם קיטים .. כל ערס שני יש לו הונדה עם קיט ... זה לא משהו חדש ובטח שלא מעניין ..

פורסם

ועם כבר מדברים על הונדה,תראו מה מצאתי על מיצובישי:

יותר "יפה" מזה אין ,פשוט מראה ערסי עד שזה מעצבן.

מיצובישי.jpg

i don't afraid to die ,i afraid to loss my freedom -Sokrates

פורסם

לא מפתיע אם דבר כזה יגיע לקניון איילון....

בכל מקרה-ראיתי את התמונות.לא נעים לשאול,אבל על איזה "שיפור מקצועי" אתם מדברים? כולה בקליות וספוילר אחורי...

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
ועם כבר מדברים על הונדה,תראו מה מצאתי על מיצובישי:

יותר "יפה" מזה אין ,פשוט מראה ערסי עד שזה מעצבן.

אין מקום להשוואה. בתמונה שלך הספויילר נראה בכלל לא קשור למכונית, ואילו בתמונה למעלה ההונדה והספויילר משתלבים יופי (חוץ מזה שהוא קצת עקום...) והוא דיי מתאים לה.

פורסם

אוף לפעמים נדמה לי שהרמה של הפורום ירדה עם הודעות כאלה... :cry:

מה שיפור מה מקצועי??? בכלל מה שיפור כאן, ראית בכלל מה יש לו מתחת למכסה מנוע??

הכל רק רוח וצילצולים, אגב הספויילר לטעמי גועללל נפש הלוואי ויורידו את הדבר המכוער הזה מהפס ייצור, כ"כ הורס את העיצוב המקורי של האוטו (לא שהונדה זה פיסגת העיצוב), פשוט זה מצחיק איך כל פעם מחדש מישהו אחר מתלהב מהספויילר המכוער הזה...

Honda hornet 600

פורסם

זה לא פורום maxtuning

אתה לא תקבל פה תגובות של "ואוו אחי איזה פצצה"

סתם ערסמוביל ממצוע.

:sleeping:

"It's always funny until someone gets hurt...

...and then it's absolutely friggin' hysterical!"

פורסם

טוב טוב כולכם על רמה והונדה זה של ערסים יפה לכם,ה"רמה" של הפורום ניצלה. :screwy: נכון שתגובות כמו "חחחחחחחחחחחחחחחחחחח" וכדו' ילדותיות אבל לא להגזים,אני נוהג על הונדה סיוויק EX מודל 92 שחורה עם סאן-רוף וג'אנטים ויש לי ספוילר אומנם לא בסגנון דראג כזה ואני ממש לא ערס,אבל חברים לא להגזים באמת זה עבר את גבול הטעם הטוב כל ה"התיפייפות" הזאת מה שלא נראה לכם הוא "ערס" וההוא "חאפר" חלאס.

נכון שיש הודעות ילדותיות אבל מפה ולהגיע למסקנה שמה שהבחור עשה עם הספויילר והונדות זה של ערסים זה כבר סטריאוטיפ מוגזם ונמאס ואני מדבר בשם כל בעלי ההונדות.

נ.ב. לחלק ממכם יש את מחלת הע' (דוחפים ע' במקום א' במילים מסויימות) לצומת ליבכם.

פורסם
טוב טוב כולכם על רמה והונדה זה של ערסים יפה לכם,ה"רמה" של הפורום ניצלה. :screwy: נכון שתגובות כמו "חחחחחחחחחחחחחחחחחחח" וכדו' ילדותיות אבל לא להגזים,אני נוהג על הונדה סיוויק EX מודל 92 שחורה עם סאן-רוף וג'אנטים ויש לי ספוילר אומנם לא בסגנון דראג כזה ואני ממש לא ערס,אבל חברים לא להגזים באמת זה עבר את גבול הטעם הטוב כל ה"התיפייפות" הזאת מה שלא נראה לכם הוא "ערס" וההוא "חאפר" חלאס.

נכון שיש הודעות ילדותיות אבל מפה ולהגיע למסקנה שמה שהבחור עשה עם הספויילר והונדות זה של ערסים זה כבר סטריאוטיפ מוגזם ונמאס ואני מדבר בשם כל בעלי ההונדות.

נ.ב. לחלק ממכם יש את מחלת הע' (דוחפים ע' במקום א' במילים מסויימות) לצומת ליבכם.

התמונה הראשונה של ההונדה כמו שאמרתי ,נראת טוב ואין שום חאפריות בספויילר והוא לא כל כך מוגזם.

אבל התמונה של המיצובישי ,זה חאפר,ערס מעצבן.

ואתה דיי צודק בזה שהפורום רואה כל ספויילר וישר צועק ערס,אצלי באאודי יש מגנזיום וספויילר קטן(ראו בתמונות למטה ) קנינו את האוטו ככה,נכון שהמנוע משופר(כמו חדש) אבל אני בכלל לא ערס.(אני אשכנזי :lol: )

i don't afraid to die ,i afraid to loss my freedom -Sokrates

פורסם

טוב לא להתעצבן

המדבקה של ריגר הייתה על השמשה הקידמית!

מגנזיום צינורות דקים...

על הונדה 1600 ???

חלונות פתוחים יד בחוץ חיוך מזלזל ...

תפנימו את השינוי

סיגריה על הכביש נזרקת...

מדבקות סגולות על הבגאז'

לא להתעצבן

התדמית סתם נהרסת (ציניות)

אין ספק שהשלם במקרה זה גדול מסכום חלקיו ...

שוב......צ

ופאק שוב שכחו שיש הבדל בין ספוילר בילט אין - (מקורי) לבין תחליפי.

כמובן שיש לו שיפורי מנוע... רק המדבקות 10 כ"ס לפחות!!!

ופורום אוף טופיק נועד לדברים האלה לא ???

לבכי חסר התועלת על הרס התרבות...

לשיתוף ולחלוקת הרגשות ולתחושת הסולידריות החברתית שאמורה לאחד את החברים...

תתעוררו - יופי לא קשור - שום שיפור לא קשור

תרבות...

חבל שלא ראיתם את האגזוז הכפול שפנה כלפי מעלה בשביל לא לחנוק את האופנוענים בעשן ...ממש התחשבות בזולת

תפסיקו מה לא מוגזם ??? העובדה שהוא לא רואה במראה האחורית בגלל הספוילר???

מספיק! :evil: !

:twisted:

"תנו חיבוק לאיש הדלוק"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...