Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בתקציב "גג" עם אפשרות לסטייה קלה.

אחרי הייעוץ שקיבלתי מהפורום ומחברים נוספים אני באמת הלכתי לאיבוד.

נראה לי שכרגע אני יורה לכל הכיוונים בלי ממש לדעת אז ככה האירופאיות נשללו לאור המוצא שלהן :) ונשארתי עם היפניות/קוריאניות ולכן היום ההתלבטויות שלי הן איזה רכב לקנות כשחשוב לי שיהיה מקום למבוגר בין שני כיסאות בטיחות, שיהיה מקום לעגלה ורכב שכיף לנהוג בו (אוהב ג'יפים):

1. מיצובישי אאוטלנדר 2007 - נראה שיש הרבה מרווח ועומד בתקציב.

2. יונדאי טוסון 2008 - גם הוא עומד +- בתקציב ומרווח מאוד.

3. גרנדיס 2006 - קשה קשה קשה למצוא רכבים כאלו ואם קונים היום עדיף לדעתי 2008 וזה כבר יקר.

4. מזדה 5 - לעבור לבנאליות, לשעמום של מזדה, אבל לבטחון ולאמינות.

יש כאן שני ג'יפים מול שני מיניואנים זה ברור לי, השאלה לצרכים שלי זוג + 2 + עגלה מה צריך.

אני לא רוצה פרייבט, קטן לי מדי ומשעמם. מחפש משהו מהחברה האלה וגם פתוח להמלצות נוספות, אבל תעזרו לי סוף סוף לסיים את הסיפור הזה.

ושוב המון תודה לעוזרים

פורסם

למה שלא תחפש רכב סטיישן מרווח כלשהו? כמו סקודה אוקטביה סטיישן או משהו בסגנון? לטעמי הוא יוכל לענות על הדרישות שלך, אמנם הוא עונה על ההגדרה של רכב משפחתי, אך לטעמי הוא מרווח מרוב המשפחתיות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ההודעוצ שלך לא מתיישבות. בשרשור אחר ציינת שאתה מתכוון לנסוע 20,000 ק"מ בשנה ושנושא הדלק משמעותי בשבילך. לכן אנני ממליץ לך לרדת קצת מהפוזה של ג'יפים וואנים ולרכוש רכב משפחתי סטנדרטי, שכשמו כן הוא - מיועד להובלת משפחה.

מנסיון אישי רב שנים אני יכול לספר לך משהו שכתבתי כבר מספר פעמים בפורום - אני ירדתי לאילת על 3 ילדים - אחד בבוסטר, אחד בכסא בטיחות והאשה ביניהם - כל אלה במושב האחורי, וגם תינוק בסל-קל במושב הקדמי. וכל זה - לא ב-מאזדה 5, אפילו לא במאזדה 3 - אלא ביונדאי אקסנט 1995. אז נכון שהעגלה היתה טיולון, אבל מצד שני, ציוד לכל החמישה לכמה ימים.

לכן - אם אתה רוצה לרכוש רכב עם הגיון כלכלי ולא בשביל הפוזה רד מכל המכוניות שהצעת וקנה רכב בגודל סטנדרטי עם בגאז' נורמלי, בכך תחסוך כמה עשרות אלפי ש"ח בקניה (או שתקנה רכב משנתון יותר חדש) וגם תחסוך באחזקה השוטפת (מה לעשות - רכב יותר קל יצרוך פחות דלק).

שתי הערות:

1. הקפד לרכוש רכב שבו יש אפשרות לבטל את כרית האויר של הנוסע שליד הנהג, כך תוכל להתקין במושב זה את כסא הבטיחות של התינוק עם הפנים לאחור, תוכל להשגיח עליו כאשר יש ברכב רק נהג.

2. אם הבעיה שלך היא ה"אמבטיה" של העגלה ולא תמצא רכב עם בגאז' מספיק גדול המתן עד שהילד יעבור לטיולון, כך שהעגלה תתפוס הרבה פחות מקום. זה יקרה כאשר הילד יהיה בן 9-10 חודשים לכל היותר, כך שבכל מקרה לא מדובר בהמתנה ארוכה, אלא המתנה נסבלת (אלא, כמובן, אם כרגע אתה מצוייד ברכב לא תקין או בלתי מתאים לחלוטין).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...