Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרצו לי לרכב מיצובישי סופר לנסר 95 והרסו את הסוויץ'

nero14
שימו לב! השרשור הזה בן 4978 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היום בבוקר אני מקבל שיחה מחבר שאומר לי שהרכב שלי נמצא פרוץ בהמשך הכביש ! מיהרתי להגיע למקום ואני רואה את הרכב שלי עם דלת עקומה וסוויץ' שבור ומפורק לגורמים הגנבים הכניסו ניוטרל ודחפו את האוטו להמשך הכביש .. לרוע המזל אני לא נעלתי את הגיר .. הגיע המז''פ וניסה לקחת טביעות רק לרוע המזל הגנבים השתמשו בכפפות החוקר הניע לי את הרכב הוא הכניס אימולייזר והרכב ישר הניע נסעתי וגיליתי שכל הגיר נדפק הילוכים חורקים בקיצור גמרו לי על הגיר ..

יש לי כמה דברים שאני רוצה לבדוק לגבי תיקון הרכב ..

א. כמה עולה להביא סוויץ' מפירוק ? והאם מסובך להתקין אותו ?

ב. מה יכולה להיות הבעיה של הגיר ? האם אני יאלץ לשלוח את הגיר לשיפוץ ? וכמה זה יעלה ?

ג. האם נעילה של הגיר הייתה מונעת את כל הבלאגן הזה ?

תודה ענקית לכולם !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע חבר דבר ראשון תנסה למכור את הרכב כי כל המצובישי מ94 ועד 97 , היום זה הסוברו של פעם את הרכב הזה ממש אוהבים בשטחים וגם פה .

אם אתה לא רוצה למכור ,אז יש הרבה מגרשי פירוקים תלוי איפה אתה גר ?

להלן חמשת הרכבים הנגררים ביותר לשנת 2013-2014

פז'ו וסיטראן-מזדה-רנו-פורד(קונקט)-יונדאי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאון .. למה שאני אשלח את הרכב לפירוק ? בגלל גיר שקצת חורק לא שולחים רכב לפירוק הרכב שווה הרבה יותר מ 1500 שקל !

והשאלה שלי הייתה אחרת .. תודה בכל זאת .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מכיר מישהו שהשקיע 10K בשיפוץ גיר לסופר לנסר 95...

לדעתי במקרה כזה לא שווה להשקיע אבל הוא השקיע (ושקע כי השיפוץ לא הצליח)

בקיצור - גש למכון גירים שמכבד את עצמו וקבל הצעת מחיר.

Volvo V40 T5 R-Design

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK5 - SOLD

GTI MK4 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מכיר מישהו שהשקיע 10K בשיפוץ גיר לסופר לנסר 95...

לדעתי במקרה כזה לא שווה להשקיע אבל הוא השקיע (ושקע כי השיפוץ לא הצליח)

אייל זה נשמע מאוד מוגזם .. שמעתי מאנשים שזה בערך 3-5 אלף .. ודרך אגב יש אפשרות לעשות הסבה לידני ?!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאון .. למה שאני אשלח את הרכב לפירוק ? בגלל גיר שקצת חורק לא שולחים רכב לפירוק הרכב שווה הרבה יותר מ 1500 שקל !

והשאלה שלי הייתה אחרת .. תודה בכל זאת .

לא התקוונתי שתשלח את הרכב שלך לפירוק אלה שתגיע לפירוק בכדי להביא חלקיםםם!

להלן חמשת הרכבים הנגררים ביותר לשנת 2013-2014

פז'ו וסיטראן-מזדה-רנו-פורד(קונקט)-יונדאי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוגזם ומופרך.....!!!! לא ברור לי אם לא נסעו בכלל עם הרכב איך יש עכשיו חריקות, אולי תוכל לפרט יותר על התקלה?

לגבי סוויץ', לא בעיה להחליף רק צריך לדעת לפתוח ברגים נגזרים עם פטיש וקרנר...

ועוד משהו תמוה...מז"פ הגיעו לחקור ניסיון פריצה של רכב ישן כזה...???

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוגזם ומופרך.....!!!! לא ברור לי אם לא נסעו בכלל עם הרכב איך יש עכשיו חריקות, אולי תוכל לפרט יותר על התקלה?

לגבי סוויץ', לא בעיה להחליף רק צריך לדעת לפתוח ברגים נגזרים עם פטיש וקרנר...

ועוד משהו תמוה...מז"פ הגיעו לחקור ניסיון פריצה של רכב ישן כזה...???

אני יסביר שוב מהצד של הגנבים .. הגנבים באו פרצו לרכב עיקמו את הדלת ,

נכנסו אל תוך הרכב ולא יודע למה הם החליטו לגרור את הרכב למקום שיהיה להם יותר שקט ונוח לפרוץ (המשך הכביש ממש מול השדה מקום שלא יפריעו להם)

שמה כנראה הם פירקו את הסוויץ' .

ולא הצליחו להניע את הרכב רק בגלל האימובלייזר שהגעתי לרכב החוקר מז''פ פשוט הכניס אימבולייזר והרכב ישר הניע !

עכשיו אין לי מושג למה הגיר התחיל לעשות בעיות .. יכול להיות שבאמצע הדחיפה הם פשוט תקעו רוורס או שהכניסו פראקינג או שהם התעצבנו שלא הצליחו לגנוב ובעטו בידית של הגיר או משו בסגנון אבל אני לא מספיק מבין בגירים בשביל לדעת איך יכול להיגרם הנזק שנגרם ...

הנזק כעיקרון הוא רק בגיר ובסוויץ' את הדלת ישרתי חזרה בשניות כבר יש לי ניסיון עם ישור דלת לא פעם ראשונה שקרה מקרה דומה רק ברכב של אבי , עכשיו הגיר מרעיש והרבה יותר מגושם שמכניסים הילוך הוא נכנס במכה והגיר חורק בהכנסת הילוך כמו שמכניסים הילוך לא טוב בידני ויש חריקה . וכמה יכול לעלות סוויץ' בפירוק ? אפילו טווח מגושם יכול לעזור לי להעריך כי אין לי מושג כמה זה יכול לעלות ..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4978 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...