Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

מישהו מכיר את המערכת הזאת ויכול לתת חוות דעת.

העלות שלה מגוחכת -100 שקלים, יכול לצאת מזה משהו טוב?

תודה רבה.

7903463.jpg

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

כנראה שאף אחד לא מכיר, ולא רוצה לתת את דעתו,

סאונד טוב לא בא ברגל, ובטח שלא ב100 ש"ח,

מצאתי אותו בZAP

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775489

אם אתה מתכנן הגברה, תרד ממנו,

בשביל סתם לשמוע עם רמקולים פשוטים,

הוא יכול לעבוד,

הוא ממש פשוט,

לפי זאפ יש בו יציאה אחת למגבר,

לא הייתי קופץ על המציאה.

פורסם

אני לא מתכנן לשמוע שם בעוצמות מטורפות, אז לא צריך מגבר.

מצאתי עוד אחד של חברת פרימייר,האם הוא יותר טוב?

מישהו מכיר את המוצר הנ"ל ויכול לתת חוות דעת?

תודה.30683816c.gif

העלות שלו בערך 200-250 שקלים.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

עדכון. הלכתי לקנות היום,אזל המלאי. שילמתי ,אמור להגיע באמצע שבוע.

לפי כמות ההזמנות שראיתי שם, יש שני אופציות. או שזה באמת שווה משהו, או שלכולם לא אכפת העיקר שיהיה זול.

בכל מקרה אני יעדכן.

פורסם

סביר להניח שרבים מאיתנו שייקנו רכבים יד שנייה יקבלו אותם עם המערכות האלה, זה נראה לי הפתרון הכי טוב לסוגיה של אני מוכר את הרכב איזה רדיו לשים? אולי זאת הסיבה שיש ביקוש, בקשר לאם זה טוב? אל תטפח תקוות.

פורסם

יש רק אופציה אחת:

לכולם לא אכפת העיקר שיהיה זול.

גם לך כנראה לא אכפת..

רדיו דיסק עם USB סביר מתחיל מ 500 ש"ח, והוא הכי פשוט (יציאה אחת למגבר ) ממותג נורמאלי:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=750606

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפי מה שהבנתי הפריימיר והמערכת השניה פחות או יותר באותה איכות.

• תוכן חדש...