Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם!

אני מעוניין לייצר כבל RCA,אשמח לקבל חו"ד לגבי הנתונים של הכבל הבא: http://www.pasternack.com/Pdf/RG400U.pdf

האם הנתונים של הכבל הנ"ל יתאימו לי לייצור של הכבל RCA באורך 5 מטרים?

או שזהו כבל לא מתאים לתחום האודיו ויש לחפש אחד אחר?

תודה מראש!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מעבר להתנגדות הגדולה של הכבל אין איתו בעייה, אבל אני חושב שעדיף לקחת כבל בעל התנגדות יותר נמוכה. המוליך הפנימי שלו הוא בוקטר 9 מ"מ, זה יותר מקוטר המוליך ברוב הכבלים הפשוטים (בין 4 ל 6 מ"מ).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום

SLAVA_1982

הכבל הזה הוא כבל של רדיו\סלולר\מכ"מ, עם עקבה אופיינית של 50 אוהם מצופה כסף. עבדתי עם כבל מאוד דומה בצבא לצורך העברת וידאו בכלי טייס כלשהו (ההבדל העיקרי היה בציפוי חיצוני מטפלון בתקן צבאי וגיד מרכזי מכסף מלא).

התנגדות אומית שלו לא גבוהה, שטח כיסוי של סיכוך גבוה(אני מאריך 90-98%), מה שיתרום לחסימה טובה של רעשים מבחוץ, אני בטוח שהוא מתאים. הכבל הזה צריך להיות יקר, מאוד. לצורך אודיו הוא קצת OVERKILL. אבל אם אתה משיג אותו בזול, לך על זה

בעיה כאן לדעתי הוא למצוא מחבר RCA איכותי מספיק. לא אוכל להגיד שם של חברה ככה בשלוף, תנסה לחפש קונקטור RCA הלחמה טוב, כזה שיש לו שטח הלחמה רחב, עם הפרדה טובה בין נקודות הלחמה והידוק טוב של הכבל לגוף של קונקטור. הייתי מנסה לבדוק בחנוית לרכיבי אלקטרוניקה. עוד נקודה, בד"כ בכבל עם סיכוך כפול, בין הסיכוכים נמצא חומר סיכה(גליצרין, גריז לבן ולפעמים וזלין). לפני הלחמה חייבים לנקות את החומר הזה טוב-טוב, אחרת ההלחמה לא תהיה טובה. חומר טוב לניקוי של חומר זה הוא דלק למצית זיפו, אפשר לנסות גם בנזין רגיל או אצטון, חשוב לתת לחומר ניקוי להתייבש טוב אחרת זה לא יהיה נעים בכלל. דבר איתי בפרטי אם אתה צריך טיפים לעבודה עם כבל כזה, אני מכיר כבל כזה טוב מאוד.

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

כבל זה יקר ובהחלט overkill עבור כל אפליקציה של אודיו .

זה כבל שמיועד לתדרי RF ובטח לא לאודיו .

כל כבל coax בסיסי יוכל להתאים במיוחד אלו שעבור מצלמות וידאו (בגלל שהם נפוצים הם זולים ! )

פורסם

בואו נעזוב לרגע את המשתנה של העלות ונגיד יש לי כבל כזה ואין לי מה לעשות איתו וחשבתי לעשות ממנו RCA,אז האם זה יתאים לצורכי אודיו? כי כבר השגתי בננות טובות ואני עדיין לא מלחים כי במידה וזה לא מתאים אז חבל על הזמן וההשקעה שלי.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

קשה לי להאמין שמישהו ידע להגיד את זה בוודאות. אם יש לך כבר הכול, דרך הכי טובה היא לנסות. אתה יכול לחבר אותו בצורה זמנית.

פורסם

SLAVA_1982

לדעתי, הכבל מתאים, מה שכן אני זוכר שהכבל שאיתו אני עבדתי לא אהב כיפופים חזקים. בידוד פנימי מטפלון לא ממש גמיש.

תשמע, אפילו כבל התקנות כבלים פשוט ביותר מסוג RG59 הוא דיי טוב. וזה כבל יותר איכותי. תדאג לבידוד טוב של קונקטור RCA שלא יחדרו מים ולחות לתוכו(שילוב של ציפוי כסף עם בדיל לפעמים יכול לגרום לקורוזיה)

אה כן וכמובן You can't beat free :-)

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

• תוכן חדש...