Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלון בגג רשום ברישיון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם "גג נפתח" רשום ברישיון הרכב?

אם הוא לא רשום האם זה בעייתי לרשום אותו?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

רשום.

אם הוא לא רשום, רוב הסיכוים שמדובר בהתקנה מקומית ואז הבעיה העיקרית שלך היא איכות העבודה שנעשתה ולא הרישום, שאותו (אני מניח - אין לי ידיעה בנושא) יכול לעשות המתקין עצמו.

פורסם
האם "גג נפתח" רשום ברישיון הרכב?

אם הוא לא רשום האם זה בעייתי לרשום אותו?

צריך להיות רשום ברישיון

אם לא רשום הבוחן בטסט לא יעביר אותך (יעביר אם לא ישים לב שלא רשום)

בשביל לרשום אתה צריך ללכת למשרד הרישוי ובוחן שלהם צריך לבדוק שהסאנרופ נפתח ונסגר (קח בחשבון שאם החלון לא תקין אתה תצטרך לתקן אותו בשביל האישור)

אם הסאנרופ תקין הוא יתן לך אישור להוצאת טופס רישיון חדש שבו יהיה רשום

פורסם

מדובר בלנצ'יה?

סמל"ת פספסו לא מעט בתחילת העשור ברישומי סאן רוף.

כמו שנאמר לפני, אי אפשר לעבור כך טסט, לאחרונה החלו מכוני הרישוי להקפיד על כך, אם ישימו לב או לא זה כבר עניין של מזל.

מנסיוני (קרה לי בדיוק אותו הדבר באלפא GTV 96) נדרש אישור היבואן.

איתו הלכתי לעמדה מס' 1 ורק אז מנפיקים לך רישיון מעודכן.

שמעתי שלאחרונה גם היבואן יכול לעדכן הרשיון במקרה של טעות שכזו. ממליץ לך לפנות לסמל"ת.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

מתלבש על השירשור.

חבר עומד בפני בעייה דומה, עם BMW 325 שנת 97.

היה לו חלון בגג שהופיע ברישיון בטסטים הקודמים עד ששכחו לרשום אותו פעם אחת, והוא נכשל בטסט בגלל זה. החלון מקורי. מה הפרוצידורה עבורו? האם בוחן יוכל לאשר לו את זה וזהו או שהוא יצטרך לעבור "סרט"?

תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז, שינסה לגשת שוב ולהציג גם את הרישיון הישן על מנת שיראו שזאת טעות שלהם. בתקווה שהם יהיו מספיק חכמים.

אצלי ברכב יש חלון גג מקורי, אבל לא מופיע ברישיון. אני אחרי 3 טסטים בתקופה שהרכב אצלי ואף פעם לא עשו לי בעיה.

מה שכן, פעם אחת, בוחן תנועה רצה להוריד לי את הרכב מהכביש בגלל שלא רשום ברישיון.

אחרי ויכוח איתו, והראיתי לו את פתחי הניקוז של הגג, דבר שלא קיים בגג לא מקורי, השתכנע ושחרר אותי לדרכי.

עד היום לא הכנסתי את הגג לרישיון, ולא מתכוון לעשות זאת.

שונא גזענים !.

פורסם
מתלבש על השירשור.

חבר עומד בפני בעייה דומה, עם BMW 325 שנת 97.

היה לו חלון בגג שהופיע ברישיון בטסטים הקודמים עד ששכחו לרשום אותו פעם אחת, והוא נכשל בטסט בגלל זה. החלון מקורי. מה הפרוצידורה עבורו? האם בוחן יוכל לאשר לו את זה וזהו או שהוא יצטרך לעבור "סרט"?

תודה.

רישום חלון גג רק בעמדה מס' 1.

ברווז, שינסה לגשת שוב ולהציג גם את הרישיון הישן על מנת שיראו שזאת טעות שלהם. בתקווה שהם יהיו מספיק חכמים.

אצלי ברכב יש חלון גג מקורי, אבל לא מופיע ברישיון. אני אחרי 3 טסטים בתקופה שהרכב אצלי ואף פעם לא עשו לי בעיה.

מה שכן, פעם אחת, בוחן תנועה רצה להוריד לי את הרכב מהכביש בגלל שלא רשום ברישיון.

אחרי ויכוח איתו, והראיתי לו את פתחי הניקוז של הגג, דבר שלא קיים בגג לא מקורי, השתכנע ושחרר אותי לדרכי.

עד היום לא הכנסתי את הגג לרישיון, ולא מתכוון לעשות זאת.

עד שבוחן "יכריח" אותך לבצע זאת.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...