Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם שמים לב שאתם מדברים על רכבים שכבר לא נמכרים כחדשים ועל גיר שלא מותקן ברכבים החדשים של פולקסוואגן בעוד פותח השרשור התכוון לרכבים חדשים.

בדגמי הפאסאט והסופרב מותקנים רק גירים רובוטיים מסוג DSG. יש לי כמה מכרים שמחזיקים רכבי פולקסוואגן מונעי דיזל שמצויידים בגירים האלה ולא שמעתי על תקלות, אחת מהן אגב מונית.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האקורד רכב מצוין אבל לדעתי לא שווה את המחיר, כנ"ל לגבי כל רכב מתוצרת הונדה. אני לא חסיד של המחירים הגבוהים שלהם, לא כחדשות ובטח שלא כמשומשות.

לדעתי סקודה סופרב (בלי למצמץ בכלל...) עדיפה בהרבה - אני אישית חושב שהיא גם יותר אצילית ומיוחדת אבל זה ענין של טעם. זה רכב שלא חסר לו כלום ומנוע ה TSI בהחלט היה מהווה מבחינתי שיקול משמעותי ומכריע בבחירת רכב כזה... כולם הולכים היום בכיוון של מנועי טורבו, היפנים משום מה נותרו קצת מאחור בקטע ולדעתי מי שלא מבין את זה באמת לא רציני...עזבו כוחות סוס (לא יודע כמה יש לאקורד אבל זה לא משנה כל כך), תסתכלו על נתוני מומנט... מנוע 1.8 של הסופרב עם 25.5 קג"מ ב 1500 סל"ד חזק כמעט כמו מנועי V6 בנפחים של 3000 ומעלה... צריכת הדלק מצויינת... לא כל-כך מבין מה השאלה בכלל. :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

בקיצור,

אם אתה מתכוון בכל זאת ללכת לכיוון של הפאסאט,

השתדל למכור את הרכב מיד עם תום האחריות, אז אולי שווה "איכות" הנסיעה והפינוק הגרמני

לתקופה קצרה של עד תום האחריות.

בהצלחה.

איזו איכות נסיעה ואיזה פינוק גרמני בראש שלך, צאו מהסרט שפולקסווגן זה מותג יוקרה. זה לא.

haters will hate

פורסם

אין לי מושג מאיפה אדם מביא את סיפורי האימה של הפסאט.

כבעלים של הרכב 4 שנים (הדגם החדש) ו200K הגיר לא ציץ לרגע והוא עבד קשה תאמין לי.

אז נכון VW זה לא טויוטה והעלות החזקה של פסאט היא לא כמו מאזדה 3.

אבל אם אתה יודע לאיפה אתה נכנס לא תקבל יותר מידי הפתעות,בכל מקרה אצלי הרכב עבד כמו סוס.

ולא עשה שום הפתעות,כאמור 200K והכל היה מקורי ואפילו לא התחיל להראות סימנים לא טובים.

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

אכן להונדה המחירים בארץ מופרזים. כך למשל בחו"ל האקורד לא עולה יותר ממאזדה 6 וכמובן זול יותר מסוברו לגאסי. על הנייר האינסיניה נראת לכאורה האופציה המנצחת בנוק-אוט. נהיה ונראה האים תכלס זה אכן כך.

פורסם
איזו איכות נסיעה ואיזה פינוק גרמני בראש שלך, צאו מהסרט שפולקסווגן זה מותג יוקרה. זה לא.

אם לא שמת לב, המילה איכות מופיעה בגרשיים, קרי ציניות, או איך שאתה רוצה לקרוא לזה.

לא הייתי בשום סרט שאומר כי פולקסווגן זה מוצר יוקרה, וגם לא טענתי לכך.

ובכלל עניין יוקרה מאוד תלוי במיקום, פה בארץ הנחמדה הכל יחסי לא פרופרציונאלי בגלל המסים והמחירים המופקעים כתוצאה מהם, אך במקומות אחרים פאסאט זהו "רכב לכל בית"(?!), או כמשמעותו של השם פולקסווגן = "מכונית עממית".

אין לי מושג מאיפה אדם מביא את סיפורי האימה של הפסאט.

כבעלים של הרכב 4 שנים (הדגם החדש) ו200K הגיר לא ציץ לרגע והוא עבד קשה תאמין לי.

אז נכון VW זה לא טויוטה והעלות החזקה של פסאט היא לא כמו מאזדה 3.

אבל אם אתה יודע לאיפה אתה נכנס לא תקבל יותר מידי הפתעות,בכל מקרה אצלי הרכב עבד כמו סוס.

ולא עשה שום הפתעות,כאמור 200K והכל היה מקורי ואפילו לא התחיל להראות סימנים לא טובים.

אדם לא מביא ולא ממציא את סיפורי האימא,

ובמיוחד כשאין לו אינטרס, ועל אחת כמה וכמה כשהוא עדיין בעל פולקסווגן פאסאט.

כפי שנאמר בפוסטים קודמים - הנאמר ע"י הינו מניסיון ארוך טווח (9 שנים) עם פולקסווגן פאסאט,

התנהלות חלק מהמוסכים המורשים בארץ וכמו-כן שיחות ארוכות ומעניינות עם שותפיי לפשע, ביניהם נהגי מוניות

נמרצים - הנאמר הינו בגדר המלצה ושפיכת אור, ותו לא - אני לא יוצא בקמפיין אנטי-פולקסווגן!.

תודה,

וסליחתי לפותח השרשור שחרגתי מהנושא.

פורסם

מתנצל על חוסר ההבנה אבל אתה יכול להסכים איתי שיש הילה מסויימת בארץ לגביי החברה.

מחיר ההונדה אקורד המשווקת בישראל לא יכול להיות בר השוואה למחיר בארהב בהתאם למתחרות מכיוון שהאקורד הישראלית הינה למעשה הונדה אירופאית או אקיורה אמריקאית , בארה"ב הרכב נמכר בגרסת בסיס מאובזרת עם מנוע 2.4 והמחיר החל מ29K .

haters will hate

פורסם
אם לא שמת לב, המילה איכות מופיעה בגרשיים, קרי ציניות, או איך שאתה רוצה לקרוא לזה.

לא הייתי בשום סרט שאומר כי פולקסווגן זה מוצר יוקרה, וגם לא טענתי לכך.

ובכלל עניין יוקרה מאוד תלוי במיקום, פה בארץ הנחמדה הכל יחסי לא פרופרציונאלי בגלל המסים והמחירים המופקעים כתוצאה מהם, אך במקומות אחרים פאסאט זהו "רכב לכל בית"(?!), או כמשמעותו של השם פולקסווגן = "מכונית עממית".

אדם לא מביא ולא ממציא את סיפורי האימא,

ובמיוחד כשאין לו אינטרס, ועל אחת כמה וכמה כשהוא עדיין בעל פולקסווגן פאסאט.

כפי שנאמר בפוסטים קודמים - הנאמר ע"י הינו מניסיון ארוך טווח (9 שנים) עם פולקסווגן פאסאט,

התנהלות חלק מהמוסכים המורשים בארץ וכמו-כן שיחות ארוכות ומעניינות עם שותפיי לפשע, ביניהם נהגי מוניות

נמרצים - הנאמר הינו בגדר המלצה ושפיכת אור, ותו לא - אני לא יוצא בקמפיין אנטי-פולקסווגן!.

תודה,

וסליחתי לפותח השרשור שחרגתי מהנושא.

עם כל הכבוד, הטיעונים שלך, כפי שכבר ציינתי, רלבנטיים לאוטו שלך וזהו. בדיוק כפי שעדותי ההפוכה מענינת רק כשהמדובר באוטו שלי. על כל פולקסוואגן עם שק של צרות אני מניח שניתן להביא לפחות אחת זכה וטהורה. בדיוק אגב כמו כל אוטו אחר. זה שאתה קורא לענין "שפיכת אור ותו לא" או שאתה מציב סימן קריאה בסיום המשפט, אינה משנה כהוא זה מהעובדה שאתה מנסה להשליך מהמקרה הפרטי שלך על כלל המכוניות הללו. זה בהחלט לגיטימי לספר על נסיונך המר עם הפאסאט, אבל מכאן ועד אזהרה לא להתקרב לאוטו הזה, ראוי שיהיה מרחק. את " שפיכת האור" תשאיר לקונה שיבוא לראות את האוטו שלך.

פורסם

אני רק רוצה להצטרף בחום להמלצה על סובארו B4 LUXURY

אחיזת כביש יוצאת מן הכלל

חסכונית בדלק

מרווחת וענקית גם תא נוסעים וגם תא מטען

בעיניי יפה מאוד

אבזור פנים מפנק ואפשר גם להוסיף חבילת מולטימדיה והתנעה מרחוק.

אחלה רכב!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אופל אינסיגניה לא מתחרה באודי A4, אלא בפורד מונדיאו ומאזדה 6. במחיר הנקוב, עם המנוע המדובר ובהנחה שהאבזור

יהיה הולם, אכן נשמעת כמו קנייה טובה - לפחות על הנייר.

אגב, ידוע כבר כמה שנות אחריות יתנו על אופלים אצל שמלצר?

פורסם

מישהו בכלל יודע לטפל במנועים של אופל בארץ הזאת?

המוסכים של UMI ידועים כבדיחה מאוד עצובה גם בתחום הטכני וגם בתחום השירות.

ומה תהיה עלות התחזוקה? עלות חלפים? - לפי מה שאני יודע, בשמיים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מחיר ההונדה אקורד המשווקת בישראל לא יכול להיות בר השוואה למחיר בארהב בהתאם למתחרות מכיוון שהאקורד הישראלית הינה למעשה הונדה אירופאית או אקיורה אמריקאית , בארה"ב הרכב נמכר בגרסת בסיס מאובזרת עם מנוע 2.4 והמחיר החל מ29K .

אין זה ממש רלוונטי להשוואת עם המחירים בארה"ב וכל שכן לטעון שאקורד זה בעצם האקורה כאשר הוא לא. יותר נכון לקחת מחירים באירופה ולהיוכח שהאקורד בקומפלקטציה הבסיסית עולה כמו סיוויק הייבריד למשל. מאזדה 6 כאמור והאוונסיס עולים פחות או יותר אותו דבר והסוברו יקרה ממנו. יתכן ומשהו נסגב מבנתי, יתכן והאקורד בארץ מקבל איזשהו אבזור מסתורי ויקר באופן יוצא דופן... בקיצור, העולם יכול להיות מלא הפתעות.

• תוכן חדש...