Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 174
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עם כל הכבוד המנטרה הזו לא עובדת

אני יכול להיות חבר מפלגה שהפסידה בבחירות - עדיין מותר לי להביע בקורת ולצעוק בכיכר על עוול שנעשה לכלל הציבור

זה בדיוק המקרה כאן.

אם מועדון החמש אחראי/שותף להחלטה האומללה הזו - אז יש לכל הנוגעים ברכבי אספנות - חברי מועדון החמש וכאלה שלא

להביא את דעתם ומורת רוחם מההחלטה הזו ולנסות לשנות אותה מקודם ונמרץ ככל האפשר. לא פעם קרא מי שקרא שהפעילות המבורכת של המועדון נהנים כל החובבים, ולכן חשוב להיות חבר מועדון - אז היום כשהמועדון הביא (או שותף פסיבי) להחלטה אומללה הוא פוגע בכלל החובבים (למעט שכבה דקה ששום מחיר לא יזיז להם), אז ברור שכל מי שרואה עצמו נפגע ילחם בהחלטה הזו ולחברי המועדון החובה הגדולה יותר ולו רק מעצם האחריות של וועד המועדון לחבריו - אחריות שהופרה בגסות

אתה יכול להיות חבר באיזו מפלגה שאתה רוצה ולצעוק מעל כל כיכרות העיר, הדבר פה שונה לגמרי.

''מועדון החמש'' ראשית לא היה שותף להחלטה ואם תקרא היטב את דבריו של הדובר, תבין שנציגות של מועדון החמש נכחה בדיון והביעה את עמדתה ותו לא, בטח לא יזמה את המהלך שעדיין הוא מהלך בלבד ולא חוק מיושם וארוכה עוד הדרך.

אז מכאן ועד ''אחריות שהופרה בגסות'' - המרחק גדול!

שנית, ''מועדון החמש'' אינה מפלגה - בראש ובראשונה עמותה המייצגת את חבריה - בעלי הרכב הקלאסי והאספנות בישראל.

אם הנך חבר מועדון, אתה זכאי כחבר מועדון לקבל תשובות על שאלותיך, אין שום מחוייבות למועדון החמש להשיב ולרצות כל אדם באשר הוא.

ישנה גם הגינות מינימלית כלפי אותם אנשים שפועלים ללא לאות ובעיקר בהתנדבות למען התחביב, פוליטיקאים וחברי מפלגה מקבלים שכר על עבודתם, מצא את ההבדלים.

לסיכום, טען כלפי המחוקק ולא כלפי השליח.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
שמחתי על הכתב האדום, השקעת.

חבל רק שהתשובות נובעות מהבנת הנקרא (שלך) ולא מהעובדות בשטח, ומתוך ביטחון שמה שנכתב

גם אירע בפועל בשטח.

אני למשל יודע דברים אחרים, אגב, אני יכול גם להוכיח. - רן

אשמח אם תוכיח לי את טעותי , בין אם מעל גבי הפורום ובין אם בהודעה פרטית. כמו כן אשמח אם גם תענה לחלק מהשאלות באדום (שוב בפרטי או בציבורי לבחירתך)...

זה דומה למה שכתוב בפורום של ICV "אני יודע עוד הרבה דברים אבל לא אגלה כרגע ...."

ומיד אח"כ "טיבם של דברים להתגלות "

(הציטוט אינו מדויק אולם לדעתי מתמצת את רוח הדברים)

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

עמותה המייצגת את חבריה - בעלי הרכב הקלאסי והאספנות בישראל.

אני חושב שלחלק מהאנשים יש בעיה עם "ה" הידיעה...

פורסם

אתה יכול להיות חבר באיזו מפלגה שאתה רוצה ולצעוק מעל כל כיכרות העיר, הדבר פה שונה לגמרי.

''מועדון החמש'' ראשית לא היה שותף להחלטה ואם תקרא היטב את דבריו של הדובר, תבין שנציגות של מועדון החמש נכחה בדיון והביעה את עמדתה ותו לא, בטח לא יזמה את המהלך שעדיין הוא מהלך בלבד ולא חוק מיושם וארוכה עוד הדרך.

אז מכאן ועד ''אחריות שהופרה בגסות'' - המרחק גדול!

שנית, ''מועדון החמש'' אינה מפלגה - בראש ובראשונה עמותה המייצגת את חבריה - בעלי הרכב הקלאסי והאספנות בישראל. - ולדעתך זה היצוג שרוב רובו של חברי המועדון היו רוצים?

ככה אתה רואה את יצוג בעלי הרכב הקלאסי והאספנות? - עם החלטה אומללה כזאת? "נכחו בדיון", "היות שותפים פעילים"

מה עשו שם בדיוק אם אלה התוצאות?

אם הנך חבר מועדון, אתה זכאי כחבר מועדון לקבל תשובות על שאלותיך, אין שום מחוייבות למועדון החמש להשיב ולרצות כל אדם באשר הוא.

ישנה גם הגינות מינימלית כלפי אותם אנשים שפועלים ללא לאות ובעיקר בהתנדבות למען התחביב, זה נחמד לצפות לטפיחה על השכם ולמילה טובה על פעולות מבורכות (ורק לאחרונה קיבלו נציגי המועדון שפע ברוכות ומילים חמות על שינוי החוק של הטסט השנתי - ללא הבדלים בין חבר מועדון לבין מי שאינו) - אז כשיש ביקורת לגטימית ידע המועדון לקבל אותה באותה צורה ולא בצעקות שבר - כי בהחלטה הזאת (גם אם טרם אושרה סופית) יש משום פגיעה חמורה ברוב חובבי רכב אספנות

פוליטיקאים וחברי מפלגה מקבלים שכר על עבודתם, מצא את ההבדלים.

לסיכום, טען כלפי המחוקק ולא כלפי השליח. במקרה הזה השליח יזם והביא לתוצאה - אני טוען כנגד השליח

התגובה שלי בכחול

פורסם
התגובה שלי בכחול

יש פה בעייה רצינית בהבנת הנקרא, לכן אצטט שוב את דבריו של דובר מועדון החמש רון פז:

בעקבות התנגדותו הנחרצת של המועדון להעלאה גורפת של המיסוי על כל רכבי האספנות, הסכימה הוועדה להקל על רכבים בני 50 שנה לערך ומעלה (תאריך החתך כמפורט למעלה). זאת, בנוסף על הקלות נוספות כגון ייבוא רכבים עם מנוע דיזל, והאפשרות לייבא שני רכבים בשנה. הוועדה עתידה להגיש את המלצותיה לשר התחבורה ולממונה על המכס. במידה והמלצותיה יתקבלו הן תתחלנה בתהליך של תקינה וחקיקה, כולל החלטה בוועדת הכלכלה של הכנסת.

יודגש שמועדון החמש מתנגד להעלאת המיסוי על ייבוא רכבי אספנות מכל שנתון שהוא. הוועדה הבינמשרדית נימקה את מסקנותיה כך: "...במטרה לעודד את ייבוא רכבי האספנות ההיסטוריים ולמזער את תופעת כלי הרכב המיובאים לצורך שימוש רגיל וסדיר ברכבי אספנות... כיום הולכת ומתרחבת תופעה של ייבוא כלי רכב משנות ה-70 לצורך שימוש יום יומי ושוטף ככלי רכב רגיל, דבר המהווה פגיעה במדיניות הצערת כלי הרכב וכניסת רכבים לא בטיחותיים ברמה הנדרשת ומזהמים".

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
תודה על המחמאות, אני דווקא מעדיף להיות הסטוריון, ואם כבר בהיסטוריה עסקינן

אז ככל הזכור לי, דווקא אתה היית אז נציג מועדון החמש בישיבה האומללה הידועה

כפרשת נמרי-קיפניס וגם אז נכשלת לעצור תהליך שנעצר ברגע האחרון בידי אחרים

והציל את נושא האספנות בארץ.

כניראה שההסטוריה חוזרת על עצמה.

אז בבקשה אל תחפש לי אופק אחר, אני מוצא לבד....תודה-רן

היות ואתה ממש אבל ממש לא יודע מה קרה ואתה ניזון ממקור שביעי או שמיני .

אני יכול להרגיע אותך שכלום לא קרה ואף אחד אחר [ואם מישהוא יגיד אחרת ...]לא פעל

מישום שלא היה מה לעשות.תכניס את זה לדפי ההיסטוריה ,במידה ואתה רוצה להיות היסטוריון

פורסם
יש פה בעייה רצינית בהבנת הנקרא, לכן אצטט שוב את דבריו של דובר מועדון החמש רון פז:

בעקבות התנגדותו הנחרצת של המועדון להעלאה גורפת של המיסוי על כל רכבי האספנות, הסכימה הוועדה להקל על רכבים בני 50 שנה לערך ומעלה (תאריך החתך כמפורט למעלה). זאת, בנוסף על הקלות נוספות כגון ייבוא רכבים עם מנוע דיזל, והאפשרות לייבא שני רכבים בשנה. הוועדה עתידה להגיש את המלצותיה לשר התחבורה ולממונה על המכס. במידה והמלצותיה יתקבלו הן תתחלנה בתהליך של תקינה וחקיקה, כולל החלטה בוועדת הכלכלה של הכנסת.

יודגש שמועדון החמש מתנגד להעלאת המיסוי על ייבוא רכבי אספנות מכל שנתון שהוא. הוועדה הבינמשרדית נימקה את מסקנותיה כך: "...במטרה לעודד את ייבוא רכבי האספנות ההיסטוריים ולמזער את תופעת כלי הרכב המיובאים לצורך שימוש רגיל וסדיר ברכבי אספנות... כיום הולכת ומתרחבת תופעה של ייבוא כלי רכב משנות ה-70 לצורך שימוש יום יומי ושוטף ככלי רכב רגיל, דבר המהווה פגיעה במדיניות הצערת כלי הרכב וכניסת רכבים לא בטיחותיים ברמה הנדרשת ומזהמים".

כתבתי כבר קודם - אבל אחזור על זה - אולי פספסת - לדעתי מועדון החמש היה צריך להגן על חבריו הן מהחלטה שפוגעת בהם כמו זו שהובאה (התנגד ללא הצלחה ...) וכן מהענשה קולקטיבית בגלל קומץ קטן של אנשים שלא מקיימים את החוק (נסיעה יומיומית ברכב אספנות) - במקום להוקיע ולעזור במלחמה כנגד אלה שפוגעים בתדמית האספנים - שיתפתם פעולה עם ההחלטה להעלות מיסים לרכבי אספנות "צעירים" וההדגשה שלך באדום שהמועדון התנגד לא משנה דבר כי עובדה שכשלתם - וצריך לשים את הדברים על השולחן ולא להתחבא מאוחרי הצדתקויות ותירוצים

פורסם
כתבתי כבר קודם - אבל אחזור על זה - אולי פספסת - לדעתי מועדון החמש היה צריך להגן על חבריו הן מהחלטה שפוגעת בהם כמו זו שהובאה (התנגד ללא הצלחה ...) וכן מהענשה קולקטיבית בגלל קומץ קטן של אנשים שלא מקיימים את החוק (נסיעה יומיומית ברכב אספנות) - במקום להוקיע ולעזור במלחמה כנגד אלה שפוגעים בתדמית האספנים - שיתפתם פעולה עם ההחלטה להעלות מיסים לרכבי אספנות "צעירים" וההדגשה שלך באדום שהמועדון התנגד לא משנה דבר כי עובדה שכשלתם - וצריך לשים את הדברים על השולחן ולא להתחבא מאוחרי הצדתקויות ותירוצים

עם כל הכבוד, מועדון החמש הוא התאגדות של אזרחים ומה לעשות, אנחנו לא הממשלה.

מי שקובע כאן הן הרשויות השונות והמועדון יכול "רק" להביע את דעתו ולהתנגד. נציגינו היו בועדה, קולם נשמע ואתה לא בדיוק יודע מה נמנע ואיזה נזק (שמישהו אחר גרם לו) הוקטן כתוצאה ממאמציהם של נציגינו (בעצם אתה אמור לדעת מההודעה של הדובר). אם אתה קורא לזה שיתוף פעולה אז אדרבא, העמד עצמך לבחירה והצטרף למאמץ.

אתה גם שכחת שהמועדון הוקיע בזמנו את אלה שניצלו את החוק לרעה בהודעת דובר חריפה שפורסמה בשעתו, אבל מי אני שאטריח אותך בקטנות.

גם אז וגם עכשיו מישהו אחר זרק את האבן למים ונורא נחמד ששולחים את המועדון לצלול לג'יפה ולהוציא אותה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
עם כל הכבוד, מועדון החמש הוא התאגדות של אזרחים ומה לעשות, אנחנו לא הממשלה.

מי שקובע כאן הן הרשויות השונות והמועדון יכול "רק" להביע את דעתו ולהתנגד. נציגינו היו בועדה, קולם נשמע ואתה לא בדיוק יודע מה נמנע ואיזה נזק (שמישהו אחר גרם לו) הוקטן כתוצאה ממאמציהם של נציגינו (בעצם אתה אמור לדעת מההודעה של הדובר). אם אתה קורא לזה שיתוף פעולה אז אדרבא, העמד עצמך לבחירה והצטרף למאמץ.

אתה גם שכחת שהמועדון הוקיע בזמנו את אלה שניצלו את החוק לרעה בהודעת דובר חריפה שפורסמה בשעתו, אבל מי אני שאטריח אותך בקטנות.

גם אז וגם עכשיו מישהו אחר זרק את האבן למים ונורא נחמד ששולחים את המועדון לצלול לג'יפה ולהוציא אותה.

ראשית - אני באמת לא יודע מה נאמר, מה היה אמורה להיות ההחלטה הראשונית ומה , בסופו של דבר הייתה ההחלטה

השאלה - מי כן יותר מלבד אלה שנכחו בישיבה?! - וזו בדיוק הבעיה - מי יודע? (ותשובה "מי שצריך לדעת יודע" - לא מקובלת) כי מדובר בהחלטה שנוגעת לכלל אספני הרכב הקלאסי, החלטה שמשפיעה ישירות על כולם, חבר מועדון או לא חבר (רק לצורך העניין הייתי חבר מועדון כמה שנים, לא תמיד ברצף והפעם האחרונה עד לשנה שעברה) - אל תתן דין וחשבון לי - אני כלום (לא חבר), תן אותו לחברי המועדון

פורסם

ראשית כל אתה לא "כלום" וחבל שאתה לא חבר מועדון ה-5.באיזשהו מקום נשכחה העובדה שיש בינינו משהו משותף ותקרא לו מוסטנג, אלפא או ווטאבר., והעניין שבו אנחנו כל כך מתלהמים נוגע בפן אחד בלבד של התחביב המשותף לשנינו.

שנית, כל חבר מוזמן לישיבת הועד ולקבל דווח, אם ידרוש.

שלישית, אם אתה "לא יודע", איך בפזיזות החלטת שהמועדון "שיתף פעולה"? ומי היה "השליח" ש"יזם"?

(אגב, ה"שליח" הביא לכאן את מסמכיו אז אל תטעה בבקשה בזהותו ושוב אני חוזר לעניין האבן שזרק מי שזרק למים).

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ראשית תודה

בכלום התכוונתי שהמועדון או מי מטעמו לא חייב לי דין וחשבון - אבל הוא חייב אותו לעצמו, לחבריו

ההתלהמות (אם הייתה, היא כנגד הנושא ולא באופן אישי, כפי שקורה כאן לא אחת) ודווקא בגלל זה , בגלל שהנושא כל כך בוער בכולנו - האכזבה והתסכול כל כך גדולים.

ולעניין הידע - התכוונתי לכך שאני יודע רק מה שפורסם כאן ולא מה שבאמת היה באותה ישיבה - כי מתברר שיש חילוקי דיעות לגבי הפער שביניהם

פורסם
גרמי כתב כאן על "הגבלת נסועה שנתית...".

ברשותכם אצטט חלק ממה שכתבתי ביולי שנה שעברה

"הצעתי לבוא למחוקק בהצעת חבילה בנוסח:

תבוטל המגבלה 7-9 ואיתה יורדו משמעותית שיעורי המכס על רכב אספנות, במקום זאת יקבע מספר קילומטרים שנתי מקסימלי המותר לרכב אספנות.

(אם נניח שרכב רגיל עושה בממוצע 22000 קמ בשנה. ואגרת רישוי + ביטוח הם כ25% יוגבל רכב האספנות ל5500 קילומטר בשנה ) "

טרם ראיתי תגובה ממועדון ה- 5 על הנושא הנ"ל.

האם המועדון הציע לועדה הגבלת נסועה שנתית כאפשרות למנוע שימוש יומיומי ברכבי אספנות בני פחות מ 50?

האם עוד ניתן להציע זאת לועדה על מנת להגיע לפתרון שיספק גם את הרשויות וגם את ציבור אספני הרכב? ואם כן,האם המועדון מתכוון לעשות זאת?

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
חברים יש לי אישור עקרוני להענקת סטטוס ל4 סמיטריילרים ללא עגלות של רכב אספנות האם ידוע למישהו האם ואיפה יש כאלה

זו הזדמנות להציל אותם

קנווד

אוטוקאד

מאן

ריוס

אלו אני מכיר

אין הגבלה על היצרן

אבל תהיה הגבלת תנועה כל שהיא ורק נסיעה לתצוגה

מצורפת החלטת משרד התחבורה במלוא כפי שסיכמתי עם שר התחבורה

כל ההודעות מאתמול

בחור חזק !!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כל ההודעות מאתמול

בחור חזק !!

איפה הבחור עם הזוהר נעלם מחכה שכל הרסיסים ינחתו ואז יחזור?

בא תמשיך לכתוב ספר בדיוק מה קרה כי אנחנו מתחילים לקבל דיסאינפורמציה.

ולרן בקשר לשרשור ב IVC היו יכולים לדבר בטלפון לא חבל על זמן ההקלדה של 2 אנשים.

יש לו או לה משהו מעניין לומר שיכתבו כאן.

• תוכן חדש...