Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במסמכים הנ"ל מצויינים מס' פקס וטלפון של כל הנוגעים בדבר, כל מי שמרגיש נפגע כתוצאה מהחלטה זאת

רשאי לכתוב או לפקסס את דעתו על ההחלטה, או על מקבלי ההחלטה, יתכן וכמות הפקסים והטלפונים שיתקבלו

אצל המכותבים ישנו את דעתם על הנושא או הנפשות הפועלות! -רן

ואז אתה חושב שמשהוא ישתנה בניגוד למצב הנוכחי!?? פשוט הכל יתבטל והמצב הבילתי ניסבל יימשך. כן יש פה קצת מכאן וקצת מכאן, אבל בכללו תקדימי מאד!

כל התאורטיקאנים מוזמנים לייבא רכב משנת 1961+ בזמן שנותר לפני תחילת החוקים החדשים... מספיק לשחק בכאילו, השינוי הוא לא מיידי. מי רוצה לייבא שיעשה זאת עכשיו! אם לא אז מספיק להשתין מהמקפצה!

בשביל האופציה העתידית, לא שווא לקלקל החלטה תקדימית.

• תגובות 174
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואז אתה חושב שמשהוא ישתנה בניגוד למצב הנוכחי!?? פשוט הכל יתבטל והמצב הבילתי ניסבל יימשך. כן יש פה קצת מכאן וקצת מכאן, אבל בכללו תקדימי מאד!

כל התאורטיקאנים מוזמנים לייבא רכב משנת 1961+ בזמן שנותר לפני תחילת החוקים החדשים... מספיק לשחק בכאילו, השינוי הוא לא מיידי. מי רוצה לייבא שיעשה זאת עכשיו! אם לא אז מספיק להשתין מהמקפצה!

אז מה הרווחנו?

אפשר להביא רכב עם הגה ימני-וואו

אפשר גם דיזל-יש...

כל מי שירצה יקבל הנחה על רכבים מתחת לשנתון 1960 אבל ישלם יותר ברכישה!

(אגב יש סיכוי שיוכל לנסוע גם בין 0700-0900)

ואגב אם כבר שינינו את הגבול אולי נחזיר שני טסטים בשנה לרכבים מעל 1960?

מי הרוויח ומי הפסיד?

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מה תקדימי בדיוק?

רכב הגה ימני כפסל - ממש להיט

רכב דיזל - כמה יש כאן שמעונינים בדבר כזה?

הנחה על רכבים לפני 1960 - כמה כאלה יובאו לאחרונה???

מה כן קיבלנו? - העלאת שיעור המס ביבוא... תענוג.

פורסם

שאלה לי לפעילי מועדון ה- 5 שהורשו להשמיע את קולם בועדה לענייני ייבוא רכבי אספנות:

אם הבנתי נכון, הסיבה להקמת הועדה היא התחושה שחובבי רכב מנצלים לרעה את המערכת כדי להשתמש במכוניות בנות 30 כרכבים יומיומיים, ולשם כך החליטו להגדיל את המס? (זה לפחות מה שהצלחתי להבין מהכתוב בשרשור הזה - אולי יש בעצם סיבות אחרות שנסתרות מאיתנו?).

אם כך הדבר, האם מועדון ה 5 הציע לועדה לשנות את התקנות לשימוש ברכב אספנות, ובמקום לקיים את ההגבלה של 7-9 בבוקר, להחליפו במגבלה של נסועה שנתית מירבית?

היום בטסט השנתי בודקים את מונה הק"מ. ניתן לקבוע רף מירבי שבו מותר להשתמש ברכב אספנות (לדוגמה 5000 ק"מ בשנה כמו בהולנד על מנת לזכות בהקלות בביטוח), ובכך למנוע שימוש קבוע ורב במכוניות אספנות.

עם כל הכבוד, עם המגבלה הנוכחית של 7-9 אני יכול לעדיין להשתמש ברכב יומיום, ולצבור עשרות אלפי קילומטרים בשנה (בעצם - זה טוב לממשלה כי אז הם מרוויחים מיסים על הדלק שאני שורף.... :mm_tongue )

במידה וזה לא הוצע לועדה, האם ניתן עכשיו עוד להעביר המלצות?

בהנחה שאין מניעים נסתרים לועדה, תיקון כזה יפתור להם את כל הבעיות.

וסתם כדי להשוות - בהולנד ברגע שרכב מגיע לגיל 19.5 שנים אין שום מס ייבוא/רכישה/מכס שצריך לשלם בעת ייבוא רכב, אפילו שרק בגיל 25 הוא מוגדר כרכב אספנות.

גם רכב שני שאינו עדיין ממש בן 25, ניתן לבטח אותו בתעריף של רכב אספנות (60 יורו לשנה) בתנאי שיש גם רכב עיקרי שמבוטח באותה חברת ביטוח, ובתנאי שלא נוסעים יותר מ 5000 ק"מ בשנה.

דרך אגב, השנה החליטו בהולנד להעלות את גיל רכבי האספנות. כלומר ב 2011 רכב מודל 86 עדיין ייחשב לרכב אספנות, אבל ב 2012 רכב מודל 87 כבר לא ייחשב אספנות. (אני לא יודע מה בהמשך - כלומר האם ב 2017 יאפשרו לרכב מודל 87 להחשב כרכב אספנות? אם כן, נראה לי שהרבה מכוניות מודל 87-92 ייגרטו ולעולם לא יגיעו לסטטוס אספנות כי יעלה יותר מדי להחזיק אותם עוד 5 שנים)

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

ושוב כמו בנושאים מוטוריים אחרים, מדינה אוכלת יושביה.

כמה מייבאים רכבים משנת 1960 ומטה?- מעט

כמה משתמשים ברכבי האספנות שלהם ביומיום?- מעט מאוד

כמה מייבאים רכבים צעירים מ-1960 ואינם משתמשים ברכבים שלהם ביומיום? הרוב!

אין לי מושג מאין צץ העניין הזה ולמי כאב מה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

גם לי בתור צופה מהצד ניראה שיצא יותר רע מטוב. גם העיניין עם הגה בצד ימין לא מובן לי. מטאטא כבישים יכול לנוע על הכביש אבל רכב פרטי לא, למה?! אלה שנוהגים בהם עוברים איזה הכשרה מיוחדת? שישימו שלט כמו על המטאטא כבישים "הגה בצד ימין" על כל רכב פרטי שיגיע לכאן ונגמר העיניין. בכל העולם אפשר לקנות גם רכב חדש עם הגה בצד השני ולנסוע איתו למה לא פה?

פורסם
ושוב כמו בנושאים מוטוריים אחרים, מדינה אוכלת יושביה.

כמה מייבאים רכבים משנת 1960 ומטה?- מעט

כמה משתמשים ברכבי האספנות שלהם ביומיום?- מעט מאוד

כמה מייבאים רכבים צעירים מ-1960 ואינם משתמשים ברכבים שלהם ביומיום? הרוב!

אין לי מושג מאין צץ העניין הזה ולמי כאב מה.

אני מאד מקווה שעכשיו, נפל הפור אולי מישהו הצליח להבין על הסכנה שאני מתריע עליה כבר המון זמן!

ובזכותה נוגחתי, עשרות פעמיים, הוקעתי, ונפסלתי!

הסכנה בריכוז כוח ויצוג של מס' מצומצם של מובילים שמחליטים על דעת עצמם ומתוך אינטרסים לא ברורים

(הרי אין קו מנחה, או רשימה של החלטות ברורה שעליה נלחמים, במשא ומתן תמיד היד על התחתונה,

ותמיד ההחלטות פוגעות משום מה בציבור הרחב, ומטיבות עם מיעוט, ועכשיו יקומו חברי התיזמות ויספרו לנו

על מה "שעשה המועדון לכולם...") ומסתתרים אחרי "מועדון החמש" (אנחנו מייציגם את נושא האספנות בארץ")

ככה מוצג לשר!

אז כל מי שמרגיש שלא יצגו אותו שיתקשר לשר ויגיד לו , או יגיד ישירות ליו"ר המועדון "אתה לא מייצג אותי יותר!"

או שנמשיך לקבל הטבות מזעריות וחבטות איומות ביחד! -רן

פורסם

מצורפת החלטת משרד התחבורה במלוא כפי שסיכמתי עם שר התחבורה

תמונות מוקטנות שצורפוattachment.php?attachmentid=225280&stc=1&thumb=1&d=1293535221 attachment.php?attachmentid=225281&stc=1&thumb=1&d=1293535221 attachment.php?attachmentid=225282&stc=1&thumb=1&d=1293535221

להחלטה זו היו שושבינים. אחד מוצג במכתב כנציג ציבור ניתן להניח כי מדובר באדון המכובד בני זהר והשני יו"ר מועדון ה-5 המכובד.

מוקמת ועדה מתקיימים דיונים .

הכל בחשאיות מוחלטת.

האם לעם אין זכות להביע את דעתו.

האם לעם אין זכות לדעת ואז לפעול מול נציגי השלטון.

כאשר התקיים השרשור מאספן לאספ סוף ,המעצבן והמרתיח לפני חודשיים , מסקנות הוועדה כבר הוגשו.

מילה מקברניטי המועדון לא נשמעה.

למה חיכיתם??

הרי בסוף הכל מתגלה , כאן באופן חוקי , או במקרים אחרים על ידי ויקיליקס.

וקשה ליו"ר המועדון לצאת בגלוי כנגד החלטה לה הוא שותף, גם אם הוא לא מסכים לכל חלקיה.

אבל אם היה לכך הד , ולא פעם ולא פעמיים ,אפילו במדינה כמו ישראל הציבור מוזמן להשמיע את דעתו.

מה שאולי לא פוליטיקלי קורקט בתגובה של יו"ר המועדון הוא לגיטימי כאשר רן או ליאור או אלקמינו יגידו.

חבל!!

יש שיגידו שמדובר בהחלטות שהם הרע במיעוטו.

לפי התגובות , כנראה שלא כך רואים זאת כותבים רבים.

לא מאוחר עדיין!! אבל קשה הרבה יותר !!

מדובר בהמלצות האמורות עוד לעבור הליכי חקיקה.

אולי ניתן עוד משהו לעשות!!

רן כבר הציע , להפציץ את הפקידות הבכירה .

יש חברי ועדת הכלכלה , חכי"ם אחרים שיש להם זיקה לנושא , שרשאים להשתתף בדיוני הוועדה גם אם הם לא חברים בה דרך קבע.

להבהיר להם ולצרף אותם להתנגד להמלצות ולשנותם.

בני זהר כתב כי הוא מארגן ישיבת עבודה עם וועדת הכלכלה לפי תגובות הכותבים זה עלול להיות וועדת הקלקלה.

יש לעצור זאת!!

אני מניח כי כולם היו שמחים לדעת , מה הייתה התרומה החיובית של נציגינו בוועדה.

מה הובא במקור , ומה שונה . לטובה או לרעה.

מאחד שמצפה להחלטה שתאפשר להביא רכב אספנות עם הגה ימני וגם לנסוע בו , ולא כפסל סביבתי בלבד.

וסתם לידע , האם אני אשלם על הפסל הסביבתי מיסוי כרכב או אהיה פטור כיוון שמדובר בפסל.

ולא מדובר ברכב לטיטוא רחובות שאותו מותר לייבא עם הגה ימני.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מי אמר שהתכוונתי אליך?

היות וכל מה שאני יודע זה לא יותר ממך, אני בטוח שיש מי שיודע ומעורב גם במו"מ.

מכאן ועד לספקולציות/"עובדות" הדרך ארוכה

חבר וועד המועדון לא יודע כלום!!

אבל יש מי שיודע ומעורב במו"מ

פשששששששש

דמוקרטיה במיטבה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בישראל פרחה בשנים האחרות אספנות רכב עממית, אספנות מעמד הביניים.

קם בבוקר מר ישראלי והחליט שבנוסף למשכנתא, החובות בבנק, הצרות, הגזרות והמילואים

הוא מחפש גם משהו לנשמה.

חבר לכמה משוגעים לעניין, חיבר שקל לשקל, גרד מפה משך מכאן, ורכש לו גורטאה לתיפארת

שיפץ ובנה ועכשיו רצה גם להראותה ברבים-"מועדון החמש" נלחש לו השם, שם נמצאים כולם...

משך מפקיד הבנק החיוור כסף נוסף, שילם והוא חבר מין המניין, ועכשיו אני חבר מועדון יהיה מי שיגן עלי

יעזור לי, יהיו ארועים יהיה כייף.

אז זהו שלא!

בישראל 2011 (סבלונות עוד יומיים) אין חלוקה ברורה לתתי הז'אנר כל מי שברשותו רכב בן שלושים

נחשב אספן של רכב, ורכבו רכב אספנות.

בחו"ל קימיים מועדוני רכב לכל סוג צורה ומטרה, רכבים השווים משקלם בזהב, רכבים נדירים,

לפני/אחרי המלחמה. שנות השישים חמישים, סוגים מסוגים שונים, הנושא ברור.

בארץ אין חלוקה כזו וכך בין יגואר עגלגלה ונוצצת לפרארי מדהימה נדחקות חיפושית חבוטה וכרמל דוכס.

לצד שברולט 67 ארוכה המדגמנת אדום שרי, מטפטפת לה שמן פורד ברנדה דהוייה.

למישהו זה לא בא טוב בעיניים, החזון מועדון אליטיסטי המשופע בכסף, ארועים על דשא ירוק וכוסות שמפנייה

וורודה, כובעים מוזרים וסיגר קובני משובח....הגזמתי?

מה זה כבר עוד 500$ מי שלא מסוגל לשלם את זה הוא לא בתחביב הנכון נילחש לי בסוד ע"י בעל תפקיד.

מה שנשכח ביחד עם הזיות החזון המפונפן, הוא שמי שמחזיק את המועדון בחיים מכספי דמי החבר שלו הם דווקא

האספנים העממים, הם הלחם והחמאה של התחביב, ואם ילכו, תלך איתם כל המעטפת התומכת ואף אחד לו יכול

להרשות זאת לעצמו. אמנם אין להם עו"ד מחוייטים, או חברים "חשובים". אבל הם מניעים את התחביב.

כי בינינו מי הם הרוב הדומם, מי באמת מוכן לקום לעשות מעשה שמסכן את כולו? - עומק הארנק או גודל הביצים?

כשאני נכנס לרכב, אני בודק דבר ראשון מי הוא הנהג ומה הכשרתו, אחר כך אני שואל לאן כיוון הנסיעה ואם מתאים לי

אני מצטרף לנסיעה ומשלם.

ואם אני חבר במועדון/מפלגה/אגודה אני בודק שהיא מייצגת נכון את אמונותי ודעותי ומוכנה להילחם עבורם ועבורם בלבד!

ההחלטות האחרונות שנפלו בנסיבות שמישהו טורח להסתיר הייטב, הם מכה כואבת במיוחד לשיכבה הכי עבה והכי בסיסית

של אספנות הרכב, והיא תמשיך ותיפגע בכולם-כי כשיורד גשם הוא מרטיב את כולם!

מותה של האספנות העממית יביא למותם של של כל המנגנונים שמתפרנסים ממנה, יגרום לחברים שרשומים במועדון לעזוב

וללא דמי החבר שמממנים את הפעילות הבסיסית יהיה צורך להעלות את דמי החבר אבל מה זה עוד 500 ש"ח....

ואולי יקום מישהו וירכז דווקא את האספנות העממית בנפרד, אין סכנה שדווקא הם יהיו הרוב ועל פיהם יקום ויפול דבר,

והאספנות האריסטוקרטית תקבל את הנישה האמיתית שלה באלפיון העליון?

ונניח לשם הוויכוח, שמועדון אלפא/פיאט/חיפושית מתאחדים ואיתם כל רכבי האספנות האפורים שכלכך מפריעים...כמה חברים

וכוח יצבר שם?

הבידול בשנים מעל ומתחת לשנת 1960 מטיבה עם אחוזון קטן מאד, הפגיעה היא ברוב בעלי רכב האספנות, וזה לא יעצר שם

כי מי שמייצג את כולם אמר את ה"אני מאמין שלו!" והוא אמר זאת למקבלי ההחלטות...עכשיו כבר אין דרך חזרה.

צריך להחליט מה רוצים כרגע בארץ, אספנות לעשירים, או אספנות עממית. כי יש מי שכבר ברור לו והוא מטפס על הגב של כולם

תוך ניצול ה"קול" של הנדפק, הרי בעצם הוא "מייצג" אותו.

מועדון החמש אמר דברו, האספנות העממית לא מעניינת אותו, עכשיו הזמן לבחור דרך, איזה אספנות אני רוצה שתהיה בארץ!

מה צריך לעשות:

1. להביע עמדה ברורה חד משמעית ושאינה משתמעת לשתי פנים-לא עוד!

2. לטרפד בכל דרך אפשרית את ההחלטות שהתקבלו.

3. להחליט מי מייצג אותי באמת.

דמוקרטיה זה עניין של הרוב, לצערי דווקא הרוב הפסיד הפעם, וזכה מיעוט זעיר! - רן

פורסם

גרמי כתב כאן על "הגבלת נסועה שנתית...".

ברשותכם אצטט חלק ממה שכתבתי ביולי שנה שעברה

"הצעתי לבוא למחוקק בהצעת חבילה בנוסח:

תבוטל המגבלה 7-9 ואיתה יורדו משמעותית שיעורי המכס על רכב אספנות, במקום זאת יקבע מספר קילומטרים שנתי מקסימלי המותר לרכב אספנות.

(אם נניח שרכב רגיל עושה בממוצע 22000 קמ בשנה. ואגרת רישוי + ביטוח הם כ25% יוגבל רכב האספנות ל5500 קילומטר בשנה ) "

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
מצורפת החלטת משרד התחבורה במלוא כפי שסיכמתי עם שר התחבורה

תמונות מוקטנות שצורפוattachment.php?attachmentid=225280&stc=1&thumb=1&d=1293535221 attachment.php?attachmentid=225281&stc=1&thumb=1&d=1293535221 attachment.php?attachmentid=225282&stc=1&thumb=1&d=1293535221

להחלטה זו היו שושבינים. אחד מוצג במכתב כנציג ציבור ניתן להניח כי מדובר באדון המכובד בני זהר והשני יו"ר מועדון ה-5 המכובד.

מוקמת ועדה מתקיימים דיונים .

הכל בחשאיות מוחלטת.

האם לעם אין זכות להביע את דעתו.

האם לעם אין זכות לדעת ואז לפעול מול נציגי השלטון.

כאשר התקיים השרשור מאספן לאספ סוף ,המעצבן והמרתיח לפני חודשיים , מסקנות הוועדה כבר הוגשו.

מילה מקברניטי המועדון לא נשמעה.

למה חיכיתם??

הרי בסוף הכל מתגלה , כאן באופן חוקי , או במקרים אחרים על ידי ויקיליקס.

וקשה ליו"ר המועדון לצאת בגלוי כנגד החלטה לה הוא שותף, גם אם הוא לא מסכים לכל חלקיה.

אבל אם היה לכך הד , ולא פעם ולא פעמיים ,אפילו במדינה כמו ישראל הציבור מוזמן להשמיע את דעתו.

מה שאולי לא פוליטיקלי קורקט בתגובה של יו"ר המועדון הוא לגיטימי כאשר רן או ליאור או אלקמינו יגידו.

חבל!!

יש שיגידו שמדובר בהחלטות שהם הרע במיעוטו.

לפי התגובות , כנראה שלא כך רואים זאת כותבים רבים.

לא מאוחר עדיין!! אבל קשה הרבה יותר !!

מדובר בהמלצות האמורות עוד לעבור הליכי חקיקה.

אולי ניתן עוד משהו לעשות!!

רן כבר הציע , להפציץ את הפקידות הבכירה .

יש חברי ועדת הכלכלה , חכי"ם אחרים שיש להם זיקה לנושא , שרשאים להשתתף בדיוני הוועדה גם אם הם לא חברים בה דרך קבע.

להבהיר להם ולצרף אותם להתנגד להמלצות ולשנותם.

בני זהר כתב כי הוא מארגן ישיבת עבודה עם וועדת הכלכלה לפי תגובות הכותבים זה עלול להיות וועדת הקלקלה.

יש לעצור זאת!!

אני מניח כי כולם היו שמחים לדעת , מה הייתה התרומה החיובית של נציגינו בוועדה.

מה הובא במקור , ומה שונה . לטובה או לרעה.

מאחד שמצפה להחלטה שתאפשר להביא רכב אספנות עם הגה ימני וגם לנסוע בו , ולא כפסל סביבתי בלבד.

וסתם לידע , האם אני אשלם על הפסל הסביבתי מיסוי כרכב או אהיה פטור כיוון שמדובר בפסל.

ולא מדובר ברכב לטיטוא רחובות שאותו מותר לייבא עם הגה ימני.

הכי פשוט ישה:

שמועדון החמש יחזור בו מההחלטה שפוגעת ברוב חבריו, יגיד שקלתי שוב וטעיתי מבקשים לבטל!

וכל מי שחבר מועדון וניפגע שיפנה לנציגים שלו!!!

פורסם

גם אם יש לי מזומן, זה ממש לא מעשי מה שאתה אומר,

תהליך יבוא של רכב אורך מספר חודשים.

- איתור הרכב המבוקש

- הוצאת רשיון יבוא (חודש עד שלושה חודשים)

- הובלה ימית (שלושה שבועות עד חודש)

ממש לא רצינית ההצעה שלך.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
הכי פשוט ישה:

שמועדון החמש יחזור בו מההחלטה שפוגעת ברוב חבריו, יגיד שקלתי שוב וטעיתי מבקשים לבטל!

וכל מי שחבר מועדון וניפגע שיפנה לנציגים שלו!!!

כהרגלך בשנים האחרונות, אל תתן לעובדות לבלבל לך את המוח. המועדון היחיד שההחלטות נקבעות בו באופן מסודר הוא מועדון החמש.

אבל מה לעשות, להצלחה יש הרבה אבות ולכשלון יש רק אבא אחד (למרות שלא עשית בדיקת דנ"א)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
כהרגלך בשנים האחרונות, אל תתן לעובדות לבלבל לך את המוח. המועדון היחיד שההחלטות נקבעות בו באופן מסודר הוא מועדון החמש.

אבל מה לעשות, להצלחה יש הרבה אבות ולכשלון יש רק אבא אחד (למרות שלא עשית בדיקת דנ"א)

בני בוא נבהיר לכולם את העובדות שלא נתבלבל:

1. האם העמדה הרשמית של המועדון היא התנגדות להחלטות שנפלו?

2. האם ההחלטות נקבעו על פי דעתו של בני זהר בלבד?

3. מה מתכוון המועדון לעשות בנוגע להחלטות שהתקבלו, לקבלן להילחם בהם?

4. האם המועדון יקבל עזרה גם ממועדונים אחרים שנפגעים מרוע הגזרה?

5. האם נרשמו בפרוטוקול מהישיבה בה נכח יו"ר המועדון התנגדותו להחלטות?

6. מהיכן הגיעו ההחלטות ומי קבע את רף השנה?

7. האם ההחלטות הופלו על נציג המועדון או הוא יזם אותם (בצורה מסודרת כמובן).

העובדות מענינות את כולם, חברי המועדון, בעלי רכבי אספנות, כל מי שנפגע

אולי סוף סוף תבהיר לנו את העובדות שלא נתבלבל-רן

• תוכן חדש...