Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

שאלה לבעלי ה car pc .

יש לי מסך של ליליפוט ויש תופעה מוזרה מידי פעם .

הכיול של המסך משתנה , כלומר אני לוחץ על נקודה במסך והמערכת מזהה נקודת נגיעה שונה , אמנם קרובה אבל לא זאת שלחצתי,

לאחר כיול של 4 הנקודות שמגיע עם המסך המצב מסתדר , אבל מידי פעם התופעה חוזרת .

מי שמע מי יודע :lol:

פורסם

אני יודע בדיוק מה הבעיה...

יש לך במקרה איזושהיא מסגרת מסביב למסך?

מסגרת של הפאנל של הרכב או מסגרת שבנית והצמדת למסך?

תנסה לרגע להזיז את המסך מילימטר אחד אחורה... :lol:

אני משאר לעצמי שזה קורה אחרי לילה קר במקרה אחרי שהכל - התכווץ... נכון?

אפרופו - רק כדי שתבין למה אני אומר את זה - כי זה קרה לי ברכב הנוכחי - זה שאתה רואה בסמלון...

גם אני וגם יוסי אכלנו סרטים בגלל הקטע הקטן הזה - עד שהבנו מה קורה ברכב לקח כמה ימים (לילות קרים יותר נכון :) )

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התגובה אדי :-D

נשמע שזאת יכולה להיות הבעיה ,

זה לא כל כך מציק כי זה מידי פעם אבל יכול להיות כשיתפנה זמן אנסה לבדוק את העניין .

אני חייב לראות איך יצא הרכב שלך , נראה אם אני אוכל להגיע למפגש הקרוב, אישתי צריכה ללדת אז אני בכוננות :lol:

פורסם

איזה סדר עדיפות מדהים

:-D

קודם כל לראות את הרכב שלי

אח"כ להיות אם אשתך :-P

גיל,

אני לא אגיע למפגש הקרוב בכל מקרה - פשוט לא יצא לי.

תהיה עם אשתך :-D היא צריכה אותך :?

לגבי המסך - סביר מאוד להניח שזו הבעיה כי מה שקרה אצלי זה שהעבר והמקלדת היו זזים בסדר אבל כשהייתי נוגע במסך מגע הוא היה מתשגע וסוחב כל פעם לנקודה אחרת - עד שהבנתי שמהסגרת מסביב למסך לוחצת קצת.

פה ושם זה עדיין נותן אותות לפעמים אבל נגיעה קלה וזה משתחרר וזה קורה פחות ופחות ופחות אז ככה שנראה שהסתדר אצלי לגמרי מאז הפעם האחרונה שסידרתי דברים שנמצאים מאחורי המסך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יכול לקרות בגלל עיוות כלשהו אפילו מזערי של המסך מכיוון שיש לו קצת גמישות

וזה מאוד משפיע על הלחיצות של המסך

יכול לקרות כמו שאמרו בגלל מסגרת לוחצת גם..

קרה לי כבר שהלחצן של הווליום נלחץ לי לבד ועלה ל 100% ווליום בגלל עיוות קל במסך.

בהצלחה

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

לפחות אתה נהנתה מווליום גבוה (למזלך כנראה המערכת כבר היתה מכוונת שלא יהיה קליפינג) אצלי זה בדיוק עשה ההפך - הנמיך לאפס...

:-D

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...