Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי גבוה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אנחנו זוג עם שני ילדים קטנים

מחפשים רכב גבוה ומרווח

תקציב עד 130K

לנסיעות בכבישים בלבד

חשוב שהרכב יהיה בטיחותי

חשבנו על טוסון יד שניה, האם עומד בדרישות?

יש המלצות נוספות?

תודה

פורסם

למה להסתפק בטוסון?

במחיר כזה תוכלו לקנות ג'יפונים חדשים לחלוטין כמו ניסאן ג'וק או סקודה יטי שעדיפים עליו בהרבה.

אם אתם מעוניינים ברכב משומש עדיף לבדוק את הניסאן קשקאי החביב.

יש גם משפחתיות סטנדרטיות שהן גבוהות ומרווחות מהרגיל כמו פולקסוואגן גולף פלוס או טויוטה אוריס. הייתי בודק גם רנו סניק וסיאט אלטאה שהן מיני מינוואנים ומציעים מרווח מעולה למשפחה.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

אני לא מבין לאיזה צורך זוג עם שני ילדים קטנים שלא מתכוון לנסוע בשטח נזקק לרכב כה גדול, חוץ מאשר הצורך לעשות רושם על הסביבה. כל רכב משפחתי סטנדרטי יעשה את העבודה כולל האופציה להרחבת המשפחה בילד נוסף. מנסיון של כמה חודשים אני מצטרף להצעה של הסוזוקי SX4 שנותן יחס עלות\שימושיות מצויין. עם משפחה כשלך הייתי לוקח את דגם 4 הדלתות למרות מראהו הלא מצודד, פשוט כיון שתא המטען שלו ענק יחסית לסגמנט. כמוכן הנסיון שלי עם דגמים קודמים של סוזוקי הוא אמינות מופלגת.

הנסיון שלי עם המאזדה 3 הנפוצה הוא שהרכב פחות מרווח מה-SX4 ותא המטען שלו יותר קטן ופחות נוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם רק בכביש אז בשביל מה רכב 4X4?

מעבר לאפקט הפוזה תקבל צריכת דלק גבוהה, בטיחות ירודה (מרכז כובד גבוה) ועוד מערכות שבחיים לא תשתמש בהן אם לא תרד לשטח אבל עדיין תאלץ לתחזק אותן ולתקן אותן.

מבחינת מרווח פנימי תקבל את אותו הדבר בכל מיניוואן משפחתי בגודל מלא (גראנדיס, SMAX וכו') או בבינוניים (מאזדה 5, הונדה CRV) עם התנהגות, בטיחות ועלויות אחזקה ותחזוקה יותר שפויות.

• תוכן חדש...