Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רק בארה"ב

Yoni 106
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוהי ממלכת הרכב העולמית.... אירופה זה חרא כמו בארץ(לא נותנים לשפר מכוניות).

בארה"ב כל עוד יש לך מספר רכב, אתה רשאי לנסוע - למי שהיה זה המקום הכי דפוק בשכל שיש. כל יום רואים שם מוטציה אחרת.

caprice.jpg

פורסם

חוץ מהשיפורים, מותר גם לנסוע שם עם מנורת ברקס שרופה?

אתה יודע בארץ היו מורידים אותך מהכביש על מנורה שרופה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
חוץ מהשיפורים, מותר גם לנסוע שם עם מנורת ברקס שרופה?

אתה יודע בארץ היו מורידים אותך מהכביש על מנורה שרופה

בארה"ב יש סיבוי פי 1000% שיעצרו אותו על כך שהנורה שרופה ואילו בארץ יקח זמן המון זמן.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

אני עכשיו חוזר משם, תאמינו לי שהשוטרים לא שמים זין על המכוניות / נהגים.

אני מדבר על קליפורניה, לא על אלאבמה.

כמות ה M5 פורש 911 טורבו ו S4, פרארי וכו' פשוט לא נגמרות.

אבל הכי מיוחדות הם מכוניות משופרות משנות ה 30-40 פשוט נבנו מחדש.

דברים שלא רואים בשום מקום אחר (ותאמינו לי הייתי הרבה באירופה).

דברים משןגעים כאלה נוסעים לידך בכביש !!!

us car.jpg

פורסם

טוב אני יצא לי ליראות בידוק מה בודקים בטסט בארה'ב

אורות ברייקס (וגם שוטרים תמיד מקפידים על הזה ואפילו אם יש לך סדק בפנס הוא נותנים דוח כי רוב הסיכוי שהמנורה תיתקלקל ולא תחזיק כמו שהיא אמורה

אורות + איתותים (אבל שלא כמו בארץ..לא משנה להם איזה צבע ולאן זה מאיר וכמה הרפלוקטר...)

הם מקפידים שהברקסים יעבדו מצויין

איזון גלגלים

נזילות שמן (כי לטענתם אם כל הרכבים ינזלו יהייו כבישים חלקלקים ...אבל לא מעניין אותם זיהום..)

בודקים שהמנוע לא מרכב גנוב ..אבל לא מעניין אותם אם זה הדגם שצריך להיות או דברים כאלו..

למעשה מרוב שהם לא לחוצים על חוקי המזרח אתה יכול ליבנות רכב בעצמך לידחוף לו מנוע ולצאת איתו לכביש אחרי שעברת טסט כזה ושמת לוחית

בקשר ללוחית רישוי...לוחית רישוי שלא כמו בארץ זה ה"ביטוח חובה" - כלומר: כל בעל ביטוח יש לו לוחית והוא יכול לשים אותה על כל רכב פרטי שיחפץ

אם אתה מוכר את הרכב שלך הלוחית נישארת אצלך ולא צריך לחדש לוחיות

אגב..אף אחד לא עושה שם ביטוח מקיף...כי זה יותר יקר מיבארץ ובמחירים כאלו כבר קונים שם תוך שנתיים שלש את הרכב..

ביגלל זה כל המכוניות שם עם מנעול הגה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

באנגליה יש קיטים של מכוניות לבניה עצמית.

מותר לנהוג על הכביש עם מכוניות מרוץ שלא עומדות בתקן האירופי כמו ה EVO 1-7

יש משפר מכוניות שהכניס שני מנועי אופנוע למיני דור 1 וזה חוקי לכביש.

זה חוקי לכביש

car_portal_pic_14838.jpg

בארה"ב יש את חולי ההגה רק בקליפורניה וטקסס.

בניו יורק יש SUBWAY ומוניות צהובות

המזראטי בצד היא של בן דוד שלי בלונדון אם שאלתם למה יש לי תמונה של מזראטי

אייל

פורסם

לבן דוד שלך יש מזראטי ?!?!?

טוב.. אני ירגע ולא יתנהג כמו ילד קטן...

מתי אתה נוסע בפעם הבאה לביקור משפחתי ?

:D

פורסם
לבן דוד שלך יש מזראטי ?!?!?

טוב.. אני ירגע ולא יתנהג כמו ילד קטן...

מתי אתה נוסע בפעם הבאה לביקור משפחתי ?

:D

קיבל אתמול.

3200GT שנת 2002 (השנה האחרונה),6 הילוכים.

לא נוסע לשם בחורף,נמאס לי מהקור שם

maserat01t.jpg

אייל

פורסם

דברים משןגעים כאלה נוסעים לידך בכביש !!!

לפני כמה ימים היתה תוכנית מרתקת בערוץ דיסקברי על חברה שבונה מכוניות כאלה בארה"ב (כחלק מערב שידורים שלם על מכונית ספורט ומכוניות על - נחמד מאד)

הם בונים את המכוניות מאפס, כשכל מה שנשאר מהמכונית המקורית זה מספר חלקי מרכב ושלדה, במקרה הטוב. רמת העבודה וההקפדה על פרטים היא מדהימה והמחירם בהתאם - 125K$ למכונית, למשל.

העובדה שדווקא בארה"ב הדבר הזה חוקי היא תמוהה. האמריקאים מקפידים מאד בתקנות בטיחות וידועים כעם כסת"חני מאד, שתובע כל מה שזז ודואג להגן על עצמו מתביעות. המכוניות האלה נבנות ללא שום פיקוח הנדסי רשמי ולא ממש ברור איך הן נבדקות לרישוי. במקרה של תאונה עם דבר כזה, אפשר לתבוע את כל העולם, כולל הרשויות.

העובדה שהן קיימות ומצליחות שם, מעידה על קיומה של תרבות מוטורית חזקה ומושרשת - מה שמאד חסר אצלנו.

קישור לתמונות מהסדנא של החברה שהוצגה בתוכנית - rad riders:

http://mochunk.net/randompics/hotrods/

DSCF0140.JPG

פורסם

מי שרוצה לראות את התרבות האמריקאית במיטבה יכול לראות בערוץ אגו את התוכנית "אוטו מורפוזה" או בתרגום "מנסטאר גראג'".

אנשים לוקחים מכוניות והופכים אותם למשהו שאפילו לא מזכיר את הרכב הקודם. להלן:

קרוואן שהפך לשטח החלקה של סקייטבורד, קורבט משנות ה70 שהפכה לרכב שטח אימתני, אמבולנס של שברולט שהפך למכונית דראג-רייס מהשורה הראשונה.

כואב הלב לראות דברים כאלה ולדעת שפה זה לא יקרה (לא בתקופתנו אם בכלל)

ואני אומר: הלאה לערד.

ישראל היא מדינה דפוקה, אם לא הדפוקה ביותר. בערד יש שדה"ת שלא פעיל ורק מעטים מבינים את הפוטנציאל שיש בו. אפשר לבנות מסביבו מלונות (או הוטלים קטנים כאלה), מוסכים, האנגרים להשכרה, מסעדות וכיו"ב ואת המסלולים שבו להפוך לשטחי מירוץ 1Vs1.

אבל בישראל - לכו תילחמו בבירוקרטיה ובח** שמאכילים אותנו כדי שנסתום את הפה.

בנוסף תחשבו על האפקט של הפרויקט הזה:

- אנשים לא יסעו כמו נהגי מרוצים על הכביש כי הם יודעים שיש מקום חוקי לזה ושם אפשר להתחרות במסגרת בטיחותית ומסודרת. תוצאה: פחות תאונות דרכים

- האפקט הכלכלי: הפעלה של המוסדות מסביב (מוסכים, מסעדות, הוטלים) במימון ספונסרים שיוכלו לפרסם שם יתרום לכלכלה הגוועת של המדינה ובנגב בפרט. תוצאה: עבודות למאות אנשים ובכללם גם נהגי מוניות וחברות הסעה שיקחו הסעות מאורגנות לשם, בנוסף גם בתי ספר לנהיגה מונעת/מקצועית או איך שלא קוראים לזה יוכלו להצטרף לחגיגה.

- האפקט החברתי: אנשים לא יצטרכו לפחד לשפר את המכוניות שלהם (בגבול הטעם הטוב כמובן ולא במכוניות שמפיקות 700 כ"ס שזה די מוגזם אם לומר את האמת)

אני מצטער אם ההודעה לא קשורה, אבל המון זמן רציתי לומר את זה.

פשוט שאתה מסתכל בחו"ל ומסתכל פה ב99% אחוז מהמקרים יש תחושת החמצה וכאב לב למי שהספורט המוטורי קרוב לליבו.

פורסם

A Few Pictures from the local race track. Portland, OREGON

There many more things that we should learn from those Americans..... the cars that you see on the streets here are unbelieveable.

fac0eb44.jpg

fac13efb.jpg

norm_AFF6A8B0EAE64AF5B929FDAEF3083B43.JPG

norm_60A85630B53247A7B95495F384057E34.JPG

norm_35CB46E737534978BEB65B9069F81519.JPG

>
[/url]

• תוכן חדש...