Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי לעשות עוד חודש טסט.

ברישיון רכב החדש שקיבלתי,כתוב מתחת להנעה ורוחק סרנים:

"רשיון נהיגה מתאים B

ב18\2\2010 68,400 ק'מ"

מישהו מוכן להסביר לי מה זה הדבר הזה שבחיים לא ראיתי ולא מופיע לי ברישיון הרכב העדכני?

68 אלף קילומטר לא יכול להיות בחיים כי רכשתי את האוטו עם 168 או 170 ומשהו אלף קילומטר.

תודה

פורסם

מ 1.1.10 בודקים בטסט את מד האוץ ומדווחים למשרד הרישוי. וזה מוסיף את הנתון הזה לרשיון הרכב כדי למנוע מקרים של "שינוי" מד האוץ.

אתה קיבלת כרגע "הכשר" להוריד 100 אלף ק"מ ממד האוץ. בצחוק כמובן.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שוב, אני רוצה לחדד את מה שאמרתי -

חותמים על הטופס הזה לפני תחילת הטסט, רישום הקילומטרז' מתבצע מאוחר יותר, בתחילת מסלול בדיקה.

כך שלמעשה הנהג חותם על טופס,בו הקילומטרז' עדיין לא מופיע.

פורסם

עמית, על הטופס הזה לא חתמתי - ראיתי שהבוחן רושם עליו את מד הק"מ אבל לא חתמתי עליו. חתמתי על משהו אחר כשקיבלתי את המדבקה הצהובה וגם לפני שנכנסתי למסלול, אבל לא על זה. או שאני לא זוכר?...

פורסם

חותמים על הטופס הזה לפני תחילת הטסט, רישום הקילומטרז' מתבצע מאוחר יותר, בתחילת מסלול בדיקה.

אצלנו החתימה מתבצעת במסלול הבדיקה עצמו, כאשר על הטופס מתנוסס לו רישום הנסועה.

אנשים עוד לא למדו שאין חותמים על מסמך "בלאנקו"?!

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

או, קי, הבנתי.

כנראה שגם המקומות האחרים יעברו לסידור כזה.

לפני שהתחילו לרשום קילומטרז' בטסט החתימה הייתה מאשרת רק את אמיתות הפרטים היבשים ולא הייתה בעיה לחתום לפני הכניסה למסלול.

ובכל מקרה- אין מקום להאשים את פותח השירשור בכך שהוא חתם על הדבר הזה, כי הטסט האחרון בוצע על ידי הבעלים הקודמים של הרכב שלו.

פורסם
חותמים על טופס הטסט בכניסה למכון הרישוי, לפני כניסה למסלול הבדיקה.

נכון

ושוב, נכון

בדיוק כך, רק לפני כשבועים עשיתי טסט לרכבי וזה בדיוק מה שמתרחש.

בכניסה יש עמדת תשלום, שם אני משלם וחותם על טופס, את בדיקת מד האוץ עושים בתחילת המסלול ואינני רואה בכלל מה רושם הבוחן. הוא גם לא טורח להסביר ולהראות מה הוא רושם.

אצלנו החתימה מתבצעת במסלול הבדיקה עצמו, כאשר על הטופס מתנוסס לו רישום הנסועה.

אנשים עוד לא למדו שאין חותמים על מסמך "בלאנקו"?!

אני תמיד נכנס למסלול בדחילו ורחימו, בוודאי שאין לי כוונה להתחיל לתחקר את הבוחן מה הוא רושם למה וכמה.

אם יש נוהל שמחייב שהחתימה תהייה רק בתחילת המסלול, למה מכוני הרישוי לא מקפידים על נוהל זה?

• תוכן חדש...