Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .. אני חדש כאןן..

אני ואמא שלי מתכננים לקנות בזמן הקרוב אוטו..

אנחנו לא מתכוונים לקנות יד ראשונה

אבל שנינו לא כל כך מבינים..

הייתי רוצה לדעת אם מישו יכול לעזור לי מה צריך לבדוק בקניית רכב משומש ?

וגם לדעת נגיד איזה קילומטראג' כבר עדיף לא לקנות, איזה סוג דלק עדיף (אם יש.. )

את האמת סתם התחלתי להסתכל ביד 2,

והתחלתי לחשוב בקשר ליונדאי גטס..

מישו יכול לתת לי המלצות ועזרה ?

תודה מראש !

פורסם

השאלות שלך מאוד כלליות וקשה לענות עליהן.

מה לבדוק בקניית רכב משומש? - יש סדרה של מדריכי רכישה תחת הקטגוריה של "מדריכים" בסרגל העליון של האתר. תכנסו, תקרוא, מקווה שזה יעזור לכם.

איזה קילומטראז' לא לקנות? - אין לזה תשובה חד משמעית. הכל פונקציה של כמה כסף יש לכם ואיזה רכב אתם בכלל מחפשים.

איזה סוג דלק עדיף? - אני מניח שהכוונה כאן היא לבנזין מול דיזל, אז התשובה פשוטה. אם אתם נוסעים הרבה קילומטרים משנה (הרבה=מעל 30K בשנה) כנראה שדיזל עדיף. אחרת, בנזין.

המלצות? - ניתן לך בכיף, רק תספר לנו מה אתם מחפשים (רכב קטן כמו גטס, טנדר? ג'יפ?) וכמה כסף יש לכם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קרא פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=354586

וגם פה:

בסוף משפט יש נקודה אחת. לא 2 נקודות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...