Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנו מעוניינים לקנות רכב דיזל משנת 2002. היה לנו אוטו VW Passat 2002 דיזל שעבר טוטלוס, רצינו מכונית טיפה יותר קטנה, יותר משפחתית (אנחנו 4 נפשות במשפחה שיש 2 נהגים, מבוגר וצעיר). האוטו נוסע מרחקים, בשנה האחרונה האוטו נסע 50,000 בשנה ולכן זה השיקול לקניה אוטו דיזל.

אז מספר שאלות ליועצים:

1. יש המלצה למכונית דיזל משפחתית שעולה עד 40,000 ש"ח משנת 2000, איכות המכונית גבוהה (הרי הקניה תהיה בקילומטרז' גבוהה, אנו לא רוצים לקנות מכונית שחארי 100,000 נצטרך להתחיל לעשות טיפול אוברול).

2. האם יש במגרשי רכב המותגים (למשל שלמה/ניו קופל סיקס) שיש להם מכוניות ישנות משנת 2004? ראיתי שחברות המותוגים מוכרות מכוניות אמינות, לעומת שפרטי אפשר ליפול בפח.

תודה לעונים.

פורסם
שלום לכולם,

אנו מעוניינים לקנות רכב דיזל משנת 2002. היה לנו אוטו VW Passat 2002 דיזל שעבר טוטלוס, רצינו מכונית טיפה יותר קטנה, יותר משפחתית (אנחנו 4 נפשות במשפחה שיש 2 נהגים, מבוגר וצעיר). האוטו נוסע מרחקים, בשנה האחרונה האוטו נסע 50,000 בשנה ולכן זה השיקול לקניה אוטו דיזל.

אז מספר שאלות ליועצים:

1. יש המלצה למכונית דיזל משפחתית שעולה עד 40,000 ש"ח משנת 2000, איכות המכונית גבוהה (הרי הקניה תהיה בקילומטרז' גבוהה, אנו לא רוצים לקנות מכונית שחארי 100,000 נצטרך להתחיל לעשות טיפול אוברול).

2. האם יש במגרשי רכב המותגים (למשל שלמה/ניו קופל סיקס) שיש להם מכוניות ישנות משנת 2004? ראיתי שחברות המותוגים מוכרות מכוניות אמינות, לעומת שפרטי אפשר ליפול בפח.

תודה לעונים.

יש ביד2 מלא מכוניות דיזל, רובן מכוניות נהיגה לשעבר, מוניות לשעבר וסתם מכוניות פרטיות(לא חסר פרטיות).

אפשר רנו מגאן דיזל, יש ידניות שמאוד מומלצות, גולף, סקודה אוקטביה(לא חייב מכוניות ללימוד נהיגה או מוניות לשעבר)

אני למשל נתקלתי במגאן דיזל 2005 יד 1 158K KM ב39 אלף יש עוד מציאות שווה לחפש.

לך ליד2 בחיפוש, פתח אפשרויות חיפוש מתקדמות בחר במנוע דיזל ובטווח מחירים כדי להגיע לתוצאות. אחרי זה תוכל למקד את החיפוש בדגמים יותר מועדפים

פורסם
יש ביד2 מלא מכוניות דיזל, רובן מכוניות נהיגה לשעבר, מוניות לשעבר וסתם מכוניות פרטיות(לא חסר פרטיות).

אפשר רנו מגאן דיזל, יש ידניות שמאוד מומלצות, גולף, סקודה אוקטביה(לא חייב מכוניות ללימוד נהיגה או מוניות לשעבר)

אני למשל נתקלתי במגאן דיזל 2005 יד 1 158K KM ב39 אלף יש עוד מציאות שווה לחפש.

לך ליד2 בחיפוש, פתח אפשרויות חיפוש מתקדמות בחר במנוע דיזל ובטווח מחירים כדי להגיע לתוצאות. אחרי זה תוכל למקד את החיפוש בדגמים יותר מועדפים

רנו מגאן הוא אוטו אמין? תמיד שמעתי על שמועה שאוטו צרפתי זה אוטו שאוהב את המוסך.

פורסם

דגמי הדיזל, במיוחד בשבילוב של ידני ממש אמינים. אם יש בעיה עם המגאן אני מניח שאפשר לחפש גולף או אוקטביה, נתקלתי גם בפוקוס מה שיכול להתאים.

פורסם

שלום, בחיפוש רכב דיזל משומש צריך המון סבלנות.

רוב רכבי דיזל יהיו בעלי נתונים לא מזהירים.

אני לא חושב שיש לכם מה לחפש במגרשי ליסינג - רכבי דיזל זה דבר נדיר בליסינג, רכב ממודל 2004 גם ישן מדי כדי לעמוד במגרש של חברת ליסינג.

מגאן מצויינת מבחינת הנוחות, מרחב פנים, בגאז', בטיחות, בידוד רעשים (המנוע לא נשמע כמו דיזל), יש לה מספיק כח והיא מאוד חיסכונית.

יש כאן דוגמא של רכישת מגאן דיזל מודל 2007 עם נתונים טובים ובמחיר מצויין, אבל גם ברכב הזה היה צריך לעשות מיד כמה תיקונים .

אם תמצא עוד אחת כזאת (מפרטי ועם קילומטראז' לא גבוה), תקנה.

יש ברכב הזה כל כך הרבה יתרונות, ששווה גם לפעמים להשקיע בתחזוקה ותיקוני בלאי.

אוקטביה מכונית יותר עמידה ממגאן, אבל היא תהיה יותר יקרה\יותר ישנה\קילומטראז' גבוה. בנוסף, הביטוחים של אוקטביה יקרים משמעותית.

אם במיקרה תיתקל ברכב דיזל אחר, עם נתונים טובים, תתעניין.

זה יכול להיות אופל אסטרה, גולף, בורה.

אם הביצועיים לא מפריעים לכם, גם סיאט קורדובה או פביה (יותר קטנות, אבל מתאימות ל4 נוסעים), סיטרואן C3 הכי חיסכוני וזול לקניה. בקיצור, לא להנעל על רכב מסויים, פשוט להתעזר בסבלנות ולבדוק כל רכב שמצטייר כשמור ולא נסע המון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום, בחיפוש רכב דיזל משומש צריך המון סבלנות.

רוב רכבי דיזל יהיו בעלי נתונים לא מזהירים.

אני לא חושב שיש לכם מה לחפש במגרשי ליסינג - רכבי דיזל זה דבר נדיר בליסינג, רכב ממודל 2004 גם ישן מדי כדי לעמוד במגרש של חברת ליסינג.

מגאן מצויינת מבחינת הנוחות, מרחב פנים, בגאז', בטיחות, בידוד רעשים (המנוע לא נשמע כמו דיזל), יש לה מספיק כח והיא מאוד חיסכונית.

יש כאן דוגמא של רכישת מגאן דיזל מודל 2007 עם נתונים טובים ובמחיר מצויין, אבל גם ברכב הזה היה צריך לעשות מיד כמה תיקונים .

אם תמצא עוד אחת כזאת (מפרטי ועם קילומטראז' לא גבוה), תקנה.

יש ברכב הזה כל כך הרבה יתרונות, ששווה גם לפעמים להשקיע בתחזוקה ותיקוני בלאי.

אוקטביה מכונית יותר עמידה ממגאן, אבל היא תהיה יותר יקרה\יותר ישנה\קילומטראז' גבוה. בנוסף, הביטוחים של אוקטביה יקרים משמעותית.

אם במיקרה תיתקל ברכב דיזל אחר, עם נתונים טובים, תתעניין.

זה יכול להיות אופל אסטרה, גולף, בורה.

אם הביצועיים לא מפריעים לכם, גם סיאט קורדובה או פביה (יותר קטנות, אבל מתאימות ל4 נוסעים), סיטרואן C3 הכי חיסכוני וזול לקניה. בקיצור, לא להנעל על רכב מסויים, פשוט להתעזר בסבלנות ולבדוק כל רכב שמצטייר כשמור ולא נסע המון.

קודם כל תודה רבה.

אנחנו משפחה די גדולה ואם אנחנו יוצאים למקום מורחק או קונים בסופר, אנחנו צריכים ארגז יחסית גדול, כלומר סיאט, פביה או סיטרואן C3 לא בא בחשבון. חשבנו על מימדים של סקודה אוקטביה ולא פסאט (טיפה יותר קטנה).

שוב, תודה רבה לכל העונים.

פורסם

מצטער על ההקפצה, אך ראיתי מודעה 2 מודעות טובות:

1. קיה קארנס שנת 2003 יד 3, 115K קילומטר. מחיר: 35K ש"ח. (דיזל). האם דגם האוטו מומלץ? האם האוטו שציינתי מומלץ לקניה (קצת מחשיד הקילומטר).

2. סקודה אוקטביה שנת 2005, 90K קילומטר, יד ראשונה גם הוא במחיר של 35K. צוין כי הוא גמיש במחיר, ויש נגיעה קטנה מאחור. לפי מה שאני הבנתי שהסקודות מאוד חזקות כמו הפולסווגן, האם נגיעה קטנה יכולה להיות נזק משמעותי? האם בכלל האוטו נשמע אמין?

תודה לעונים.

פורסם

קיה קרנס לא ממש רכב חיסכוני, למרות שהוא דיזל, גם יד שלישית לא נשמע מזהיר.

אני הייתי בודק יותר לעומק את האוקטביה.

קודם כל, רואה רשיון הרכב, שבאמת רשום בעלים קודמים 00, ומבקש לראות תיעוד הטיפולים.

בקבלות של הטיפוןלים, גם לא במוסך מורשה יבואן, בדרך כלל מצויין קילומטראז' הרכב.

אם הכל נראה בסדר, הייתי ניגש לבדיקה, תוך דגש על "נגיעה" מאחור.

יכולה להיות נגיעה קלה שהחליפו פגוש ודלת הבגאז', ויכולה להיות נגיעה קלה, ניסרו וריתכו את הרכב.

בכללי, הרכב אמין מאוד, במיוחד בגרסא הידנית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...