Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עניין האחריות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב. הגיעו ימי חורף הקרים ויחד איתם תופעה מעניינת. הלוח של הקודנית מגיב מאוד קשה בקור.

נגשתי למתקין האביזרים של הסוכנות והוא אמר לי שזוהי תופעה ידועה שלוח מתייבש ולא מגיב בקור. מכיוון שיש לי את הרכב יותר משנה האחריות על אביזר זה נגמרה ויש לשלם על החלפת לוח 150 שקל. הייתי קצת בהלם. ברכב השני שלי קבלתי מעדי מערכות אחריות על כל השטויות במשך שלוש שנים בלי דיבורים. הם רק בקשו לראות רשיון רכב. אחרת למה לי לקנות מהסוכנות את כל הח^א הזה במחירים מופקעים אם לא כדי לקבל אחריות מפגוש לפגוש במשך התקופה שיבואן נותן?

קיצר, אני מעוצבן ולא יודע איך להגיב. בינתיים הלטתי להירגע ולחשוב מה אני אעשה מחר.

מעניין אותי מה קורה אצל אחרים ומה אתם הייתם עושים במצבי?

פורסם

אנא ציין מי היבואן כדי שיהיה יותר קל להבין את הלך הרוחות

מעבר לכך, פנה למחלקת השירות שלהם על מנת שיתערבו בנושא וייראו כיצד ניתן לבוא לקראתך לאחר שנה שהרכב אצלך כיוון שהאחריות עדיין תקפה

Confidence In Motion

פורסם

אני חושב שזאת קומבינה מסריחה של הסוכנות ולא של היבואן. האביזרים מורכבים בחצר אחורית של הסוכנות. אבל אני בהחלט אשלח פקס זועם ליבואן כדי שילחץ על הסוכנות.

• תוכן חדש...