Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם משעמום, או מיאוש, כיוון שממש אוטוטו יש מירוצים חוקייים :lol::lol::lol: צחקתם ? אז נמשיך הלאה,,,

אני מוציא את הרכב שלי למכירה בשיטת המכרז . מה יש בו ?

מנוע 1600 מצויין עם קאמשפט חם

זוג קרבורטורים כפולים סולקס (אחרי שיפוץ) בצד יש גם זוג ווברים לא משופצים שהקונה יקבל

מערכת הצתה MSD חדשה

כלוב בטיחות

כסאות ספארקו

6 צמיגי ראלי חדשים

בולמי בילשטיין

קלאצ' חדש

גיר קצר

הרכב מוכן למירוצים !!!

מה עוד ,,,? לא מספיק ? :lol:

יאללה נתחיל ב 20.000 ש"ח !!!

למה 20 ? כי לי זה עלה יותר,,,יותר מכפול ,,, :twisted::twisted::twisted:

attachment.php?attachmentid=22434&d=1268333335מכפול

attachment.php?attachmentid=22435&d=1268333335

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

עצוב!!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש לו רשיונות? מורשה לנוע על הכביש?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אריה צלם גם את האוטו שלי הוא חונה לצד האוטו שלך :roll: ופרסם שהוא למכירה מחיר התחלה 140.000 אחרי שיפוץ של 40 אלף ישנם קבלות תודה לך, והוא אוטו יחיד בישראל.

המטיףף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...