Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי הונדה סיוויק שנת 2001

מקדימה ישלי סט קומפוננט ומאחורה ישלי רמקולים מקוריים של הרכב כרגע ,

ולכן אני מעונין לשדרג את הרמקולים האחוריים .

אין לי מגבר ברכב !

מעונין למצוא רמקולים עד 500 ש"ח עם חריגה קטנה אם זה באמת משנה ...

תודה רבה רבה לעוזרים !

נ.ב

האם עדיף להביא עוד סט קומפוננט לאחורה ? או שעדיף רמקולים רגילים ?

ואם כן אז מה ההבדל ? (הכל בהנחה שאין לי מגבר ושאני גם לא אביא )

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

זה שיש כמה רמקולים באותו מחיר זה לא אומר שהם באותה הרמה.

עדיף לשדרג את הקדמיים, סט קדמי יישמע יותר טוב מסט אחורי כי הוא יוצר במה טובה יותר.

בתקציב שלך אתה יכול ללכת על מורל טמפו שהוא הסט ברמה הכי גבוהה בטווח מחיר הזה.

יש כמובן עוד הרבה רמקולים שניתן לרכוש במחיר הזה:

DLS

HERTZ

RAINBO

JBL

LIGHTNING AUDIO

FOCAL

ועוד כמה חברות שמייצרות סטים לא רעים במחיר הזה, ויכול להיות שתתחבר אליהם יותר מבחינת אופי הסאונד או שאחד יישמע חזק יותר על ההגברה המקורית כמו שדודו אמר, אך מבחינת רמת ביצועים ופירוט צליל ואיכות, הטמפו הם הטוב ביותר שהכסף שלך יכול לקנות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

באמת תודה על ההשקעה לענות לי על התשובה אחרי איזה 700 צפיות בלי תגובה אחת , אז קודם כל קבל ח"ח.

בתשובה למה שרשמת לי , את הסט הקידמי החלפתי לפני כשבוע כחלק ממסע שידרוג הסאונד של הרכב , מכיוון שהרכב חדש הווא הגיע עם הרמקולים המקוריים של הרכב החלפתי את הסט הקידמי לסט קומפוננט של חברת Mb Quart

הסט עלה לי קרוב ל700 ש"ח , אם הוא טוב או לא זה לא הנושא כאן , אני פשוט שמעתי את הסט הזה ואהבתי את הצליל .

כמו כן כרגע אני מחפש משהו לאחורה , ולאחר שקראתי לא מעט כתבות ותגובות בפורום הזה ובעוד כמה אחרים הבנתי שסט קומפוננט אחורי לא יספק לי באס ואת האמת זה מה שחסר לי כרגע בקומפוננט הקידמי ולכן אם לא יהיה לי באס בכלל המוזיקה תהיה ללא טעם וללא ריח , אני צריך מעט באס רק בשביל האפקט , ולכן אני מעוניין ברמקולים אחוריים רגילים .

אם תוכל להמליץ לי על רמקולים אחוריים טובים במחיר שציינתי , אני מאוד אשמח :]

נ.ב

לאחר חיפוש מעמיק מצאתי כמה סוגים שיכולים להיות רלוונטים ,

מצאתי את הסט של moral coax שהבנתי שהוא נחמד מאוד לאחורה , כמו כן ראיתי עוד כמה תחליפים של רוקפורד וקנווד , אבל ראיתי סט של פיוניר tsa משהו שהם רמקולים אחוריים 4 way .

כמו שאני מבין את הדברים ההתלבטות שלי היא בין הmoral לpioner כאשר המורל הם רק 2 way לעומת הפיוניר שהם 4 way

מה אתה ממליץ לי מבניהם , ואם ידוע לך עם סוג אחר טוב יותר אז כמובן שאני אשמח לדעת :]

תודה מראש :][:

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

זהו שאין לי אפשרות להתקין 6X9 רק אם אני חותך את הברזל ומגדיל את החור , ואני לא מעונין לעשות את זה .

אני לא מחפש באס ברכב אני לא שומע מוזיקה כזאת , אני יותר לכיוון של השקט , מזרחית טיפה והאוס .

אני מחפש רמקולים שיתנו לי טיפה באס .

עוד שאלה לי אליכם , אם הפיוניר 4 way והמורל רק 2 way איך הם יותר טובים ?

כי אני לא ממש מבין בזה ...

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

• תוכן חדש...