Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עוד אין טרד של האח הגדול 3 ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן רבותיי, מה דעתכם לגבי ההתוודאות של סיון על הסקס עם עמיר?

אני חייב לציין שיש לה גוף, איך אומרים? סוף, סופי, סופני? אז בדיוק כזה. אני יכול לתאר לעצמי את החיוך המטופש של עמיר ברגע ה "צוויק צוויק" לאחר שישים ומשהו ימים של התנזרות. מי יודע, אולי סיון תקבל את הצעתה של ליהיא והם יעברו למקלחון מעכשיו והלאה.

• תגובות 482
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סקס שמקס, העיקר שרם הלך, אני כל כך שמח שהצופים (או ההפקה) לא קנו את ההצגה שלו.

בתיכון הכל היה פשוט יותר, מילה פה מילה שם ואתה מוריד לו כאפה, היום צריך לריב ולעשות סצינות בטלוויזיה.

אגב, מצאתי תמונה של ליהיא לפני הכניסה לאח הגדול:

miss20piggy202.jpg

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תומר כנראה אמיתי, אבל הוא בהחלט לא היחיד, נופר אמיתית לגמרי ולא משחקת בכלום. אני דווקא רציתי שתומר ילך ולא רם אין ספק שרם מעיק, אבל הרבה יותר מצחיק לריב איתו מאשר לריב עם תומר, ז"א הוא יכול להכנס לפינות מוזרות כמו ביצי חופש או סבון עם סמל ארנבת (שאני ד"א תומך מאוד) שלא נראו עדיין בבית מאשר עוד פעם ריב על סיגריות.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
תומר כנראה אמיתי, אבל הוא בהחלט לא היחיד, נופר אמיתית לגמרי ולא משחקת בכלום. אני דווקא רציתי שתומר ילך ולא רם אין ספק שרם מעיק, אבל הרבה יותר מצחיק לריב איתו מאשר לריב עם תומר, ז"א הוא יכול להכנס לפינות מוזרות כמו ביצי חופש או סבון עם סמל ארנבת (שאני ד"א תומך מאוד) שלא נראו עדיין בבית מאשר עוד פעם ריב על סיגריות.

אני מחשיב את עצמי כחובב בע"ח ומאוד מעריך אותם. וכן, אני אוכל עוף ומרגיש חתיכת צבוע.

אם נתייחס רגע לרם, בהיותו בן אדם ולא בהיותו חובב בע"ח - הבן אדם מעצבן והוא פשוט, לפחות לפי איך שזה נראה, רצה לגרום להרבה מניפולציות על גבו של תומר. אז נכון, את כל אחד מאיתנו מושך משהו אחר ע"מ שנצפה בטלוויזיה, אבל אתה פשוט יכול להסתכל לו בעיניים ולראות שהוא כנה.

רם לא פעם ניצל את זה שהוא ותומר נמצאים בחדר עם כמה אנשים והתחיל לעשות סצינות. אני פשוט לא אוהב את זה.

נופר ממש לא אמיתית. עם כל ההתנהגות התת-תרבותית שלה, ניתן להסתכל לה בעיניים, כשהיא צועקת ולראות שהיא פשוט עושה פה הצגות ואל תגרום לי להתחיל לדבר על היחס שלה עם ג'קי.

התיאטרון של האח גדול... :)

פורסם

זה שרם מעצבן זה נכון אבל אתה לא אמור לבחור בו בתור חבר, אני חושב שיותר מעניין לי לראות איך הוא שוב מכניס את עצמו לבוץ על דברים שאף אחד בבית לא דמיין שאפשר לריב עליו מאשר דברים שקופים שכבר ראינו (תומר)

נופר לא כזו משוכללת, היא אישה עם פתיל קצר (אם בכלל יש שם פתיל !) היא יורה חופשי והטלנובלה גקי-נופר מתחרה רק ב סיון-עמיר כשלכל אחד מאלה יש את הדפיקות שלו הראשון זה חד צדדי עיוור (נו, תנחשו מי העיוור, נורא קשה) השני זה מניה דיפרסיה במיטבה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

איך את זה הם לא הראו בשידור?? גדול :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=v6g6MYZhvx8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מי לדעתכם תלך היום?

אני חושב (ומקווה) שמרב. היא פשוט מעצבנת ברמות, והמשחק והצביעות שלה בפרק האחרון עוד יותר הגעילו אותה עליי.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

למי שדאג ליצור הכי שפוי בבית, הוא חזר אמש.

אני מתכוון לדג.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מה דעתכם שכל אחד יפרסם את ההימור שלו לגבי חמישיית הגמר, ובעוד כחודש מהיום נראה מי היה הכי קרוב למה שקרה בפועל?

החמישיה שלי היא: אלעד, לי-עוז, סיון, אמיר ותומר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תסלחו לי, אני חייב להגיב על שני דברים:

1. מה זה המריבות המטומטמות האלה של מי "אמיתי" ומי לא? מה זאת בכלל ההגדרה הזאת "אמיתי"? נראה לכם באמת שאנשים שומרים על הזיוף במשך שבועות, 24 שעות ביממה? זה אולי תיאטרון, אבל השחקנים כולם אמיתיים. השהות הזאת בבית סגור מקלפת את כל השכבות ומוציאה את האני האמיתי מכל אחד ואחד. ובמרבית המקרים, ולא במקרה, האני הזה (בבית האח הגדול לפחות) הוא ממש לא מודל לחיקוי...

2. ובנימה זו - יש בבית האח הגדול מספיק דיירים מגעילים, כל אחד בדרכו. בין אם נופר, ליהיא, עמיר, תומר (והרבה אחרים שכבר עזבו), אבל אחת פשוט מתעלה על כולם. יותר ויותר אני משתכנע שלפרידה יש בעיה נפשית אמיתית, מהסוג שפסיכיאטרים יודעים לזהות. לי קשה לשים את האצבע על מה זה בדיוק, אבל מספיק לראות איך האישה הזאת מתנהגת, ובעיקר להתפלץ מאיך שהיא מתייחסת לאנשים אחרים, בשביל להבין שמשהו בה דפוק לחלוטין. את החותם אפשר לשים בכל פעם ששומעים אותה מדברת על אחרים או על עצמה - מדהים לראות איך את כל הדברים הרעים שהיא אומרת על אחרים אפשר להגיד עליה, ואיך כל הדברים הטובים שהיא אומרת על עצמה הם הפוכים לחלוטין למציאות.

רוני

נ.ב. אגב, אחרי ההדחה של דנה - לא התרשמתי שאין זיוף של התוצאות ולכן אני כבר לא מאמין לשום הדחה. למזלי זה גם לא ממש מעניין אותי מי ינצח, אף אחד מהם לא באמת ראוי. אבל אם אלעד מתעקש, אז החמישיה תהיה כנראה ג'קי, לי-עוז, סיון, אלעד ועמיר

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...