Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ב7250 צודק לא רואים את החזית של הדיסק :-D טעות שלי. התבלבלתי עם ה5250

לגבי המכשיר הנ"ל, גם לפני כשבוע היתה לי התלבטות , התלבטתי בין 7250 ל5250 , לפי מה שהבנתי ההבדל העיקרי ביניהם הוא פתח כניסת הדיסקים , לפי מה שביררתי אין הבדלים בתכונות של שניהם , ולבסוף עקב הרכבת המערכת באוטו של אמא יום יום , החלטתי ללכת על משהו פחות שביר מפנל נופל שיכול להישבר וכ'ו (היה לי ברכבי 5050 של פיוניר ומכשיר כזה פשוט היה נהרס מהר יותר )

לבסוף בחרתי את ה5250 , מכשיר מגניב לאללה , 5 חיתוכים USB SD חיבור לשליטה מקורית של האוטו על ידי צמה שרוכשים לרכב וכל מיני שטויות , מכשיר ממש מגניב , עלה לי 850 ש"ח, ממליץ מאוד.

פורסם

הייתי מוותר על כל מה שנאמר פה והולך על ALPINE 9887 בלי לחשוב פעמיים...אולי חריגה ממש ממש קטנה בתקציב אבל הוא בבעלותי שנה + ורק אתמול הבנתי כמה הוא מדהים ! אין מילים עליו, פשוט לך תקנה ולא תתאכזב מילה !

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

ברור שעדיף את האלפיין :-)9887. הוא יוכל לעבוד אקטיבי בהמשך,השאלה אם פותח השירשור מעוניין להרכיב את התקציב. כמו כן הוא מוותר פה על הusb

A3

K04 Inside

פורסם

למעט הפיוניר 7250 שהוא כמובן מדגמי 2010 כל הדגמים שציינת הם משנים קודמות.

הם לא מיוצרים ואם תמצא במלאי של חנות כלשהי מה טוב !

לגבי פיוניר באופן בסיס כולם זהים בסדרות שציינת.

ב 7250 אהופציה לאייפון יותר רחבה.

פורסם

usb לאלפיין ? אין בעיה ... רק תיפרד מ-150 דולר וזה שלך (:

http://electronics.pricegrabber.com/car-audio-accessories/Alpine-KCA-620M-USB-Adapter-Ai/m19963528.html

שוב כמובן שהעסק יקר, אבל אם אתה מתכוון לעבוד עם המכשיר הזה עם USB אז הייתי מציע לך שיטת עבודה שונה...

אני רכשתי את הכבל הזה : http://www.alpine-usa.com/product/view/kce-422i/

ויש ברשותי אייפוד וידאו מהדור הישן, בנפח 80 ג'יגה !

אתה בטח מתאר לעצמך את מידת הנוחות בלהיפרד מדיסקים ומפעולת הצריבה המעצבנת !

לך תרכוש את האלפיין, אייפוד אפילו יד שניה, כבל כזה ומבטיח לך שלא תפסק לברך אותי ! ... תתחדש ותהנה (:

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

• תוכן חדש...