Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי תקציב של בערך 1500 שקל, מאשכול שלי ומאשכולות של אחרים, ראיתי שמה שהמליצו זה 786 או פיוניר 7250...

ה786 לא בנמצא כרגע, אז התחלתי להסתכל על הפיוניר ועוד דגמים שלהם.

מצאתי כמה אבל אן לי מושג מה ההבדלים ביניהם..

החנויות רשום אותם דברים אז אשמח אם תוכלו להגיג לי מה ההבדלים ומה יותר מומלץ...

1.7250

2.7150

3.7900

4.5250

5.6150

6.7000

הדברים שחשובים לי הם חיבור לאייפון ועדיף כמה שיותר חיתוכים גם אם אין אפשרות לעבוד אקטיבי עם אף אחד מהם...

אני מקווה שהבנתם אותי...

פורסם

עד לפני חודש היה לי את הפיוניר 7150. בגדול הוא מכשיר בסדר, נוח לתפעול וכולל גם כניסת usb תצוגה לבנה ועוד כמה פיצ'ירים מיותרים שלא ממש תורמים. אם תרצה במכשיר יד שנייה אז יש כמה אופציות ביד 2 בפורום ה785,6 או האלפיין 9887 של מיקי

A3

K04 Inside

פורסם

ערב טוב דור

כאדם מנוסה ויודע דבר לגבי מלאי נדיר שתמצא במציאות חוץ מ5250 ו 7250 את שאר הדגמים.

הם מכשירים שמחליפים את הרוב שרשמת בדגמי פיוניר.

ועם שני הדגמים תיאר עם הרבה עודף.

פורסם

אני לא בטוח שהבנתי,

אתה אומר שחוץ מ7250 ו5250 כל השאר יהיו קשים להשגה? מה ההבדלים ביניהם?

איך הקלריון לדעתך?

פורסם
ה7150 בעל תצוגה לבנה ופאנל חשמלי. ה7250 הוא בעל תצוגה כחולה ורואים את הפתח של הדיסק והוא לא פאנל חשמלי

7250SD - הינו בעל תצוגת תלת מימד (אנימציות וכדומה) כחולה , פנל נשלף חשמלי !

http://www.radiocenter.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=2059887

כמו כן יש לציין שאני גם החלטתי לרכוש 1 כזה מספונסר פורום Art Sound שמציע אותו במחיר הכי הוגן !!!

:roll:

פורסם

בטוח שפאנל חשמלי? כי ראיתי גם באתרים בחו"ל שהוא ללא פאנל חשמלי אלא רק ב7150.

קיבלת אותו כבר?

ואם תוכלי לשלוח לי בהודעה פרטית בכמה קנית אותו, תודה!

• תוכן חדש...