Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתה לי דייהו לאנוס SE שהחזקתי במשך שנה בערך...

משם גם נגזר הכינוי שלי כבדיחה על לאנוס - אין לרכב הזה כוח בשיט כמובן :-D

תראה - זה רכב עם מנוע 1.5 ליטר שנלקח מסוזוקי בלנו במקור (כמו שקיה ספיה בעצם זה מזדה 323 ישנה) ובמקומות מסויימים ברוסיה גם ניתן למצוא אותן עם מנועים של אופל בכלל ודווקא אלו הם דגמים יותר מוצלחים ונהגתי על אחת כזו אפרופו באוקראינה.

מדובר ברכב שהוא סה"כ בעל נסיעה רכה והמושבים שלו לטעמי, בעלי רמת נוחות סבירה ביותר

המינוסים של הרכב הזה הוא שלפתחי המזגן שלו אין אפשרות לסגור אותם ולכן אם אתה מפעיל מזגן אתה יכול רק להסיט את כוון האוורור אבל לא לחסום אותו מפתח מסויים - מה שגורם לבעיות רציניות עם החברה שקופאת לך בזמן שאתה מנסה להתקרר...

או שאתה נמס בזמן שהיא מנסה להתחמם...

מעבר לכך לדייהו לאנוס שלי היו בעיות מנוע רציניות ביותר - נשבר לי הקאמשאפט פעם אחת, נקרעה לי רצועת טיימינג והיו צריכים לפתוח ראש מנוע, התפוצצו לי פעמיים מחזירי שמן ועוד

א-ב-ל זה נבע ממוסך שלא הייתי צריך לטפל בו ומשמן לא נכון סה"כ עוד לא נתקלתי חוץ מעצמי בבן אדם אחד שהיו לו תלונות של אמינות על הרכב הזה.

לגבי ה206 - עד כמה שידוע לי יש ברכב הזה הרבה מאוד יחידות מיחשוב וזה מה שמזמין את הצרות וחוסר האמינות, לא הדברים המכניים אם כי מערכת החשמל אבל זה נכון כמעט לגבי כל הצרפתיות לא?

סה"כ רכב שרוב האנשים שאני מכיר מרוצים ממנו עד הגג ולכן אני דווקא הייתי הולך על הפג'ו אבל דואג למצוא אחת כזו שיש עליה ספר טיפולים מלא והיא במצב טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היתה לי דייהו לאנוס SE שהחזקתי במשך שנה בערך...

משם גם נגזר הכינוי שלי כבדיחה על לאנוס - אין לרכב הזה כוח בשיט כמובן

:-D

תראה - זה רכב עם מנוע 1.5 ליטר שנלקח מסוזוקי בלנו במקור (כמו שקיה ספיה בעצם זה מזדה 323 ישנה) ובמקומות מסויימים ברוסיה גם ניתן למצוא אותן עם מנועים של אופל בכלל ודווקא אלו הם דגמים יותר מוצלחים ונהגתי על אחת כזו אפרופו באוקראינה.

מדובר ברכב שהוא סה"כ בעל נסיעה רכה והמושבים שלו לטעמי, בעלי רמת נוחות סבירה ביותר

המינוסים של הרכב הזה הוא שלפתחי המזגן שלו אין אפשרות לסגור אותם ולכן אם אתה מפעיל מזגן אתה יכול רק להסיט את כוון האוורור אבל לא לחסום אותו מפתח מסויים - מה שגורם לבעיות רציניות עם החברה שקופאת לך בזמן שאתה מנסה להתקרר...

או שאתה נמס בזמן שהיא מנסה להתחמם...

מעבר לכך לדייהו לאנוס שלי היו בעיות מנוע רציניות ביותר - נשבר לי הקאמשאפט פעם אחת, נקרעה לי רצועת טיימינג והיו צריכים לפתוח ראש מנוע, התפוצצו לי פעמיים מחזירי שמן ועוד

א-ב-ל זה נבע ממוסך שלא הייתי צריך לטפל בו ומשמן לא נכון סה"כ עוד לא נתקלתי חוץ מעצמי בבן אדם אחד שהיו לו תלונות של אמינות על הרכב הזה.

לגבי ה206 - עד כמה שידוע לי יש ברכב הזה הרבה מאוד יחידות מיחשוב וזה מה שמזמין את הצרות וחוסר האמינות, לא הדברים המכניים אם כי מערכת החשמל אבל זה נכון כמעט לגבי כל הצרפתיות לא?

סה"כ רכב שרוב האנשים שאני מכיר מרוצים ממנו עד הגג ולכן אני דווקא הייתי הולך על הפג'ו אבל דואג למצוא אחת כזו שיש עליה ספר טיפולים מלא והיא במצב טוב.

טוב למען האמת הפיג'ו גם קצת יקרה לי משהו בסביבות ה-20K

אם אפשר פחות זה יעזור הרנו קליאו אוטומטית נחשבת לאמינה?

שנת 2001 יד 1 עם 120 אלף קילומטר עם ספר טיפולים מלא

פורסם

באמת שאני לא יודע מה לעשות.

אני עושה המון חיפושים בפורום והתוצאות -

אחד אומר לא לגעת בפיג'ו 206

השני אומר להתרחק מפיאט פונטו

השלישי רנו קליאו - צרפתיות לא להתקרב

רביעי סיטרואן סקסו - כנ"ל לא להתקרב(צרפתית)

והתגובות האלו מפחידות אותי...

פורסם

אתה צריך בסופו של דבר לזכור שזאת מכונה - אין לה אופי אמיתי, אנחנו יוצרים את האופי הזה מהחוויות והשמועות שאנחנו שומעים ומפיצים.

הרכב מוצא חן בעיניך - תיקח אותו למוסך לבדיקה, תעשה יישור קו מכאני ובמקרה הכי גרוע זו לא חתונה קטולית.

תמיד אפשר למכור.

20K זה הרבה בשבילך אבל אם תחשוב לאורך זמן ארוך אתה עוד תוציא בחיים כל כך הרבה יותר מהסכום הזה שזה משהו שאתה צריך להתייחס עליו כטעות קטנה במידה ותקרה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...