Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בימים האחרונים התחלתי לחפש רכב בתקציב של 20K גג.

האפשרויות שמבחינתי שמתי עליהן את הדגש-

1. דייהו לאנוס שנת 2002 יד 2

110 אלף ק"מ במחיר של 18 אלף שקל.

לאחר חיפושים רבים הבנתי שהאוטו נותן תמורה טובה למחיר אם זה בשנתון גבוהה,אמינות,טיפולים\חלקים זולים ביחס לפיג'ו 206 אך אם זאת אוטו לא מהנה לנהיגה בכלל,לא בטיחותי.

2. פיג'ו 206 שנת 1999 יד 2,

135 אלף ק"מ במחיר של 19 אלף שקל.

הבנתי שהאוטו הזה נחשב לאחלה אוטו,נוח,בטיחותי,בקשר לאמינות לא מצאתי תוצאות.

ההתלבטות היא האם לעלות בשנתון של 2002 מול 1999 ואם זאת "לסבול" מנהיגה לא מהנה אך לדעת שהאוטו אמין ונותן תמורה למחיר ועם בלאיי נמוך יותר ביחס לפיג'ו, או ללכת על הפג'ו 206 ולקבל אוטו מפנק במחיר יקר לשנתון לדעתי עם בלאי יותר גבוהה עקב השנתון ובנוסף לשלם על טיפולים יקרים יותר\חלקים יקרים יותר...

אשמח לשמוע כל דעה\המלצה תודה רבה:)

פורסם

אני לא יודע איפה חיפשת ומצאת שה-206 סובלת מבעיות אמינות. זה כנראה היה בפורום אחר, בו אנשים שמעו ממישהו שחיפש באינטרנט ומצא באיזה פורום שה-206 סובלת מבעיות אמינות.

אני אנסה לסכם לך את עיקרי הדברים, למרות שבארכיון הפורום ובעמוד של פיג'ו 206 בקטלוג הרכב המשומש שלנו יש טונות של מידע בנושא.

הפיג'ו 206 היא לא המכונית הכי אמינה שיש על הכביש. האמינות שלה סבירה, לא יותר, לא פחות. הלאנוס תיהיה כנראה זולה יותר לאחזקה. אם זה מה שחשוב לך - עזוב את ה-206 (או כל אירופאית אחרת, לצורך העניין) ותתמקד בפחנועים מתוצרת המזרח - סוויפט, שרייד או לאנוס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

206 שטופל בזמן יפגין אמינות.

דייהו שלא טופל ועבר הזנחה, לא יפגין אמינות. (וזה נכון לגבי כל רכב).

אם תחפש טוב תראה שרוב הגולשים בפורום ממליצים לא להתקרב לדייהו.

אצלנו במשפחה יש 206 שעברה ממני לאחותי ועכשיו אצל בת דודה שלי, (כבר 7 שנים אצלנו, וסה"כ בן 10)

חוץ מראש מנוע (מחלה של המנועים האלה) שעלה 2500 ש"ח , הרכב כבר כמעט עם 200K ק"מ ולא עבר שיפוץ גיר, ושום החלפה של מכלול יקר אחר.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

פיז'ו 206 לא פחות אמינה מדייהו לאנוס, ומי שיגיד לך אחרת מבלבל את המוח (או נתקע עם לאנוס שהוא לא מצליח למכור, ובצדק).

מעבר לכך, הזכרת את נושא הבטיחות - בלאנוס היא עלובה מאוד (שלושה כוכבים עם הערת אזהרה בגלל סכנה גבוהה מאוד לחזה

הנהג בתאונה). תוסיף לכך את העובדה שה-206 נעימה יותר לנהיגה ונוחה יותר, ואין פה ממש תחרות. מנגד, אם אתה רוצה משהו

מעט זול יותר לאחזקה ולא פחות אמין, אתה יכול לשקול גם פיאט פונטו ("ספייס"), שקשה למצוא בגלל הביקוש, אבל כדאי.

פורסם

פה בדיוק הבעיה שלי, שחשוב מאוד שהרכב יהיה זול לאחזקה, כי המצב הכלכלי שלי עכשיו לא בשמיים בכלל!

אז אם תוכלו להמליץ לי על רכבים אחרים(אם צריך) זה יעזור:) כמו כן הבנתי שהביטוח לפיג'ו 206 יקר משמעותית משאר הביטוחים, ובנוסף אני גם נהג צעיר :\

פורסם

עניין הביטוח לא רלוונטי אליך. זה רלוונטי יותר למי שמבטח את הרכב בביטוח מקיף, אבל אני בספק אם תבטח את אחד הרכבים האלו במקיף לאור העובדה שהם זולים יחסית, ישנים יחסית ואתה נהג צעיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
עניין הביטוח לא רלוונטי אליך. זה רלוונטי יותר למי שמבטח את הרכב בביטוח מקיף, אבל אני בספק אם תבטח את אחד הרכבים האלו במקיף לאור העובדה שהם זולים יחסית, ישנים יחסית ואתה נהג צעיר.

אוקיי מקיף אני באמת לא יעשה, עכשיו מה בנוגע לעניין האחזקה של פג'ו 206 נחשב יקר?

היום דיברתי עם חבר שיש לו דייהו לאנוס אמר לי שהתחזוקה שלו מאוד זולה,חלקים זולים

פורסם
אני לא יודע איפה חיפשת ומצאת שה-206 סובלת מבעיות אמינות. זה כנראה היה בפורום אחר, בו אנשים שמעו ממישהו שחיפש באינטרנט ומצא באיזה פורום שה-206 סובלת מבעיות אמינות.

אני אנסה לסכם לך את עיקרי הדברים, למרות שבארכיון הפורום ובעמוד של פיג'ו 206 בקטלוג הרכב המשומש שלנו יש טונות של מידע בנושא.

הפיג'ו 206 היא לא המכונית הכי אמינה שיש על הכביש. האמינות שלה סבירה, לא יותר, לא פחות. הלאנוס תיהיה כנראה זולה יותר לאחזקה. אם זה מה שחשוב לך - עזוב את ה-206 (או כל אירופאית אחרת, לצורך העניין) ותתמקד בפחנועים מתוצרת המזרח - סוויפט, שרייד או לאנוס.

קיבלת פה תשובה , ה206 תהיה יקרה יותר לתחזוקה כי פה מדובר ברכב אמיתי ולא בפח צפרדע עם גלגלים.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם
קיבלת פה תשובה , ה206 תהיה יקרה יותר לתחזוקה כי פה מדובר ברכב אמיתי ולא בפח צפרדע עם גלגלים.

אוקיי.

מה בנוגע לרנו קליאו \ סיטרואן סקסו שנתונים יחסית גבוההים 01-02 עם קילומטראז' נמוך?

פורסם

סקסו מיושנת יותר מה-206 והקליאו והיא פחות מומלצת, אם כי זולה מאוד לאחזקה. קליאו ידנית היא אופציה לא פחות טובה מה-206 במרבית המובנים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היום אני רוצה לעשות סבב לראות כמה מכוניות, אז מה אתם אומרים חבר'ה זה חשוב - איך ה-רנו קליאו\סיטרואן סקסו אוטומט שנתונים 02 יד 1 עם קילומטראז' נמוך?

• תוכן חדש...