Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש דרך לחבר IPHONE למקרן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כבל מתאם ליציאת וידאו

ויש גם תחנת עגינה עם מתאם ליציאת וידאו

ואייפון מציג קבצי PPT

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
יש לי כבל כזה. במידה ופותח השרשור מעוניין.

כן, מאוד מעוניין, תודה :-)

מה זאת אומרת שלא ניתן להעביר אליו קבצי PPT? וקבצי WORD כן ניתן? EXCEL? PDF?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני רואה שלא בדקת לעומק את היכולות של האייפון :lol:

לא ניתן לעלות קבצי PDF, WORD ,EXCEL וכול השאר ישירות לאייפון בעזרת תוכנת אייטונס קרי לא קיימת תיקייה או אפשרות שבה ניתן לשמור את הקבצים כמו במחשב.

אייטונס מאפשרת שמירת תמונות, מוסיקה וסרטים בפורמט MOV,M4V.

האפשרויות עומדות בפנייך לפיתרון הבעיה הם:

1. רכישת אפליקציה הפותרת את הבעיה. אני ממליץ על התוכנה בקישור המצורף.

http://itunes.apple.com/il/app/goodreader-for-iphone/id306277111?mt=8#

2. לשמור את הקבצים בשרת חיצוני כמו גוגל דוק ואז לפתוח אותם בעזרת האייפון.

התוכנה שהמלצתי לך מותקנת אצלי באייפון ועובדת מצויין וקיימת תמיכה לתוכנה.

בקיצור לאחר שתקבל את האייפון נפתור לך כול בעיה.

איזה כייף לי :)

פורסם

צודק, לא בדקתי אלא הנחתי שהוא יודע לעשות הכל :-)

משיטוט קצר הבנתי שאני צריך לרכוש את המתאם VGA של ה- IPAD, שעובד עם האייפון 4 (איפה בכלל קונים כזה כאן בארץ? לא ראיתי כזה ב- DE). האם השתנה החיבור בין דור 3 ל- 4 של האייפון? (כלומר האם כבלים אחרים אני צריך לרכוש רק של 4 או שאשפר גם של 3?)

האם כל כבל USB לאייפון 4 גם טוען אותו?

בקיצור: אני מבין שהדבר הזה רק הולך לעלות לי יותר, אבל שתהיה לי כאן תמיכה :-)

פורסם

1. כבל ה-USB המקורי המגיע עם האייפון מאפשר טעינה של המכשיר דרך שקע USB של המחשב ומתאם נוסף המגיע עם האייפון מאשר טעינה דרך שקע 230 וולט.

2. לא ניתן להטעין את האייפון בעזרת מטען סטנדרטי בעל שקע USB כמו ברכב אלא יש צורך לרכוש מטען ייעודי לרכב עבור האייפון.(או לבנות אחד כזה כמו שאני בניתי).

שקע/תקע שנמצא בחלק התחתון של האייפון הנקרא שקע 30 פינים לא השתנה בין אייפון 3G לא אייפון דור 4 אבל מפרט החיבורים של הפינים כן השתנה לכן יש לבדוק היטב שהכבלים והמטענים שאתה רוכש אכן מתאימים לאייפון 4.

במקרים רבים הזבל הסיני שנמכר ב-DX לא מתאים לשום אייפון לכן כבדהו וחשדהו.

התוכנות/אפליקציות הם זולות מאוד ולכן זו לא הוצאה גדולה אלא החומרה המקורית עולה כסף.

פורסם

שמתי לב ששינית את האווטר שלך :-) מה קרה?

לגבי DX או FOCAL PRICE, יש להם שם מטענים לרכב ב- 5$, וכבלים למחשב (אחד שמגיע לא יספיק לי). היכן מומלץ אם כן לרכוש מתאם VGA, כבל נוסף למחשב, טעינה לרכב, ומתאם נוסף לחשמל?

תודה. עוד הרבה שאלות בדרך...

פורסם

אני ראיתי כבלים ומטענים אייכותים של חברת Belkin ו-Griffin המאושרים לשימוש במכשירים תוצרת APLLE באופיסדיפו ליד צ'מפיון ברמת-גן.

http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/iphone_accessories/cables_docks?n=iphone4&mco=MTgxNTkxMjE&s=topSellers

פורסם

יש אופיס דיפו בקניון איילון גם בבנין מול צ'מפיון בני-ברק ובשניהם קיימים המוצרים של החברות שציינתי.

פורסם

2. לא ניתן להטעין את האייפון בעזרת מטען סטנדרטי בעל שקע USB כמו ברכב אלא יש צורך לרכוש מטען ייעודי לרכב עבור האייפון.(או לבנות אחד כזה כמו שאני בניתי).

העלימו לי בעבודה את השנאי המקורי,

בעבודה אני מטעין אותו עם שנאי גנרי

ברכב אני מטעין אותו עם מטען של סילבר ליין שעלה 20 שקל בשופרסל

ובבית מלבד זה שהוא נטען מהנייד ומהPC יש לי גם שני שנאים גנריים מ230ל USB ושניהם מטעינים אותו.( אחד שהוא מתאם לנוקיה, והשני מטען לMP3 נייד)

כמו כן גם כבל לא מקורי, ברכב, בבית ובעבודה.

לעומת זאת קניתי מטען של בלקין "מאושר אפל" מדינמיקה סלולר ב 70 שקל והוא לא מטעין את המכשיר (החזרתי אותו כמובן)

וכמו כן בעבודה הכבל שיש לי משמש גם להטענת IPED ו אייפון 4 של אדם אחר (כלומר החיבורים אינם שונים)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...