Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבילת IPHONE

bar72
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, הוצעה לי חבילה כזו לאייפון4:

10 ש"ח לחודש (בהתחשב במחיר שאני משלם היום)

90 ש"ח 5GB גלישה (יכסה לי את כל המייל + שטויות? ראיתי שיש להוריד Duke Nukem :-) )

99 ש"ח אחריות (are they out of their minds?)

מה דעתכם?

בנוסף, יש לי שתי שאלות של מתחילים:

באמת חייבים לעשות pairing רק עם מחשב אחד? אי אפשר להוריד לו מ- ITUNES גם בעבודה וגם בבית?

הוא מושך לבד מייל מחשבון netvision? (הכוונה, בלי שרת exchange, ובלי שהמחשב בעבודה יעבוד)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

זה כל החבילה ? לא שכחת דקות דיבור ?

5 ג'יגה זה המון ! לי יש חבילה לא מוגבלת ובחיים לא עברתי את הג'יגה וחצי (חוץ מבמילואים ששם ראיתי 20 פרקים של עספור :-D)

האחריות שהציעו לך (או לפחות מה שכתבת פה )היא חלקית , בד"כ זה בנוסף לתשלום "סמלי " אם הלך המכשיר

(לדוגמא , פלאפון הציעו לי 50 שקל בחודש ובמידה והלך המכשיר צריך לשלם 300 ש"ח למכשיר חדש)

איטיונס רק על מחשב אחד , מייל לא משנה של מי אין בעיה למשוך חופשי

פורסם

יש כמובן הודעות + דקות, ב- 200 ש"ח (זה מה שאני צריך).

כלומר, יוצא לי ~400 ש"ח לחודש.

שאלות לגבי ITUNES:

1. אם אני מחבר שני מכשירי IPHONE שונים לאותו מחשב, הם יוכלו לחלוק ביניהם ITUNES?

2. האם ניתן להתקין שני חשבונות ITUNES על אותו מחשב?

3. והאם אני יכול לקנות דרך ה- IPHONE או שאני חייב לרכוש דרך המחשב?

סליחה על הבורות...

פורסם

אין בעיה לסנכרן שני מכשירים עם אותו מחשב ואותה ספרית אייטיונס.

לסנכרן מכשיר עם שתי ספריות אייטיונס אפשר, כל עוד כל דבר מגיע בנפרד. למשל, אפליקציות מכאן, שירים משם וכו'. אי אפשר לסנכרן למשל שירים משתי ספריות שונות. הרעיון הוא שהמכשיר ישקף ספריית מוזיקה, סרטים, אפליקציות. לכן זה נראה אולי מוזר שאי אפשר לסנכרן עם כמה ספריות במקביל.

אין בעיה לרכוש אפליקציות מהמכשיר עצמו, זה אפילו נוח יותר.

אני לא יודע כמה אתה מדבר, אבל אני משלם על 100 דקות + 200 סמסים + 1 גיגה אינטרנט 150 ש"ח בחודש. 1 גיגה יותר ממספיק עבורי, אפילו שלפעמים אני משתמש בו בתור מודם למחשב הנייד.

לטעמי 400 ש"ח בחודש זה המון.

שים לב שלרוב חבילות שמוגדרות עבור אייפון יהיו יקרות יותר מאשר חבילות גנריות שתוכל להרכיב בעצמך.

!AWDSOME

פורסם
יש כמובן הודעות + דקות, ב- 200 ש"ח (זה מה שאני צריך).

כלומר, יוצא לי ~400 ש"ח לחודש.

שאלות לגבי ITUNES:

1. אם אני מחבר שני מכשירי IPHONE שונים לאותו מחשב, הם יוכלו לחלוק ביניהם ITUNES? - כן, כול מכשיר יזוהה על ידי התוכנה בנפרד. לדוגמא:

האייפון של יוסי

האייפון של גילי

2. האם ניתן להתקין שני חשבונות ITUNES על אותו מחשב?- כן

3. והאם אני יכול לקנות דרך ה- IPHONE או שאני חייב לרכוש דרך המחשב?- ניתן לרכוש אפליקציות דרך האייפון אבל אתה פשוט תבזבז את חבילת הגלישה מהר מאוד. ולמיטב זיכרוני האייפון לא יאפשר לך לרכוש אפליקציה ששוקלת מעל 20MB דרך האייפון.

סליחה על הבורות...

אני מציע לך בהתחלה להתקשר לשירות הלקוחות ולהגדיר יחד איתם את הדברים הבסיסים באייפון ושימוש בתוכנת ITUNES.

אתה יכול כבר עכשיו להוריד את הגירסה העדכנית 10 מהקישור.

http://www.apple.com/itunes/how-to/

אין צורך בחבילת גלישה של מעבר ל-1GB מכיוון שבגירסת קושחה 4.0 הוסיפו אפשרות של העלאת קבצים בפורמט PDF/DOC ישירות לאייפון דרך תוכנה צד שלישי.

האייפון יודע להוריד לבד מיילים משרת של נטוויזי'ן ללא שום בעיה וגם משרתי דואר אחרים כמו גוגל ללא שום בעיה.

לפי דעתי רכישת אחריות היא מיותרת מכיוון שהמכשיר מאוד אמין ולא סובל מתקלות בכלל !!

ייתרה מזאת האחריות לא מכסה את התקלה האופיינית של שבירת המסך או כפתורים עקב נפילה.

קנה מגן טוב וזהו.

איזה כייף לי :)

פורסם
ייתרה מזאת האחריות לא מכסה את התקלה האופיינית של שבירת המסך או כפתורים עקב נפילה.

קנה מגן טוב וזהו.

לא יודע איך זה שבשאר החברות , בפלאפון האחריות מכסה מכשיר אייפון חלופי במידה ויש צורך בתיקון (השתתפות עצמית )

במידה והלך המכשיר השתתפות עצמית של 300 שח ויש לך מכשיר חדש

פורסם

+1 למרק. אין צורך לרכוש אחריות.

שים לו מגן סיליקון, אפילו משהו זול מדיל אקסטרים, ואתה מסודר.

אם תרצה לפרוץ אותו כשהוא יהיה אצלך, רק תגיד. (בבקשה תגיד..)

Stay Dirty

פורסם

אני מאוד מאוד אתפלא אם אין לאייפון תמיכה במייל POP3 (למשל של ספק האינטרנט), זה משהו בסיסי מאד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לא יודע איך זה שבשאר החברות , בפלאפון האחריות מכסה מכשיר אייפון חלופי במידה ויש צורך בתיקון (השתתפות עצמית )

דווקא בפאלפון יש לי מידע ממקור ראשון.

אין דבר כזה אייפון חליפי. אולי אתה מקבל מכשיר חליפי בזמן ששולחים את שלך לתיקון בחול.

במידה והלך המכשיר ויש אחריות, ההשתתפות העצמית היא בסביבות ה 1500 שח. אין דבר כזה מכשיר חליפי, הם מביאים אייפון חדש ולא מחודש.

אפילו עובדי חברה נמצאים תחת התנאים האלה, כי פשוט אין דבר כזה מכשיר אייפון מחודש.

פורסם
אני מאוד מאוד אתפלא אם אין לאייפון תמיכה במייל POP3 (למשל של ספק האינטרנט), זה משהו בסיסי מאד.

יש תמיכה POP3 גם IMAP

פורסם

אין דבר כזה שתקבל מכשיר חדש ב-300 שקל.

תבדוק טוב את הסעיפים הקטנים לפני שאתה כותב דברים.

פורסם

כאילו מה, אתם חושבים שני ממציא ? או שמא, אולי פלאפון מסתבלטים עליי ?

אני לקוח כבד בפלאפון , כתבתי את מה שכתבתי מניסיון של אחד העובדים שלי , שיש לו אייפון של החברה

נשבר המכשיר , פלאפון לקחו אותו מאיתנו שילמנו 300 או 400 שקל (לא סגור כמה ) השתתפות והבחור קיבל מכשיר חדש

(רק בגלל שהייתה לו אחריות )

לא אותיות קטנות ולא בטיח

נ.ב

שלא יהיו טעויות , כשכל הבלאגן הזה קרה , הבחור היה 4 שעות במרכז שירות בריבים עם נציגי פלאפון

שניסו להתנער , כל זה קרה רק בסוף , אחרי שהודעתי רשמית שבמידה והטלפון לא יוחלף במסגרת האחריות

אנחנו נתנתק מכל השירותים שלהם

פורסם

תודה על כל התשובות, כשאקבל ואעביר את הכל למיני-סים, אתחבר אליכם לווריד :-)

אני לא יודע כמה אתה מדבר, אבל אני משלם על 100 דקות + 200 סמסים + 1 גיגה אינטרנט 150 ש"ח בחודש. 1 גיגה יותר ממספיק עבורי, אפילו שלפעמים אני משתמש בו בתור מודם למחשב הנייד.

לטעמי 400 ש"ח בחודש זה המון.

שים לב שלרוב חבילות שמוגדרות עבור אייפון יהיו יקרות יותר מאשר חבילות גנריות שתוכל להרכיב בעצמך.

החבילה שלי כוללת הרבה יותר דקות, בתוך העסק ומחוצה לו. אני מדבר הרבה, משום שאנו נותני שירותים בתחום לחוץ מאוד (עו"ד מסחרי; טוב, לחוץ יחסית :-) ) וזמינים כמעט בכל מקום ובכל שעה.

לפי דעתי רכישת אחריות היא מיותרת מכיוון שהמכשיר מאוד אמין ולא סובל מתקלות בכלל !!

קנה מגן טוב וזהו.

האחריות הזולה (50 ש"ח) באמת לא מכסה, היקרה (99 ש"ח) דווקא כן, מכסה הכל לפי נציגת השירות, עם השתתפות עצמית מסוימת. יש לי ילד בן 3, אני מניח שזה לא כלול באחריות הבסיסית :-) בנוסף, חלק מותר בניכוי במס הכנסה, אז נראה לי שאלך על זה. הוא הרבה יותר יפה בלי המגנים ;-)

שוב, תודה, אני מניח שנדבר הרבה כשאקבל את המכשיר ולא יהיו לי חיים חוץ מלחפש אפליקציות ...

פורסם
כאילו מה, אתם חושבים שני ממציא ? או שמא, אולי פלאפון מסתבלטים עליי ?

אני לקוח כבד בפלאפון , כתבתי את מה שכתבתי מניסיון של אחד העובדים שלי , שיש לו אייפון של החברה

נשבר המכשיר , פלאפון לקחו אותו מאיתנו שילמנו 300 או 400 שקל (לא סגור כמה ) השתתפות והבחור קיבל מכשיר חדש

(רק בגלל שהייתה לו אחריות )

לא אותיות קטנות ולא בטיח

נ.ב

שלא יהיו טעויות , כשכל הבלאגן הזה קרה , הבחור היה 4 שעות במרכז שירות בריבים עם נציגי פלאפון

שניסו להתנער , כל זה קרה רק בסוף , אחרי שהודעתי רשמית שבמידה והטלפון לא יוחלף במסגרת האחריות

אנחנו נתנתק מכל השירותים שלהם

מעניין מה שאתה כותב.

פורסם
תודה על כל התשובות, כשאקבל ואעביר את הכל למיני-סים, אתחבר אליכם לווריד :-)

החבילה שלי כוללת הרבה יותר דקות, בתוך העסק ומחוצה לו. אני מדבר הרבה, משום שאנו נותני שירותים בתחום לחוץ מאוד (עו"ד מסחרי; טוב, לחוץ יחסית :-) ) וזמינים כמעט בכל מקום ובכל שעה.

האחריות הזולה (50 ש"ח) באמת לא מכסה, היקרה (99 ש"ח) דווקא כן, מכסה הכל לפי נציגת השירות, עם השתתפות עצמית מסוימת. יש לי ילד בן 3, אני מניח שזה לא כלול באחריות הבסיסית :-) בנוסף, חלק מותר בניכוי במס הכנסה, אז נראה לי שאלך על זה. הוא הרבה יותר יפה בלי המגנים ;-)

שוב, תודה, אני מניח שנדבר הרבה כשאקבל את המכשיר ולא יהיו לי חיים חוץ מלחפש אפליקציות ...

אתה תשלם כול חודש 99 שקל בהתחייבות לכמה שנים ? אתה חייב לבדוק מה בדיוק האחריות כוללת.

קיימים מספיק מעבדות בארץ שמתקנות אייפונים במחירים נוחים מאוד.

מגן לאייפון אתה חייב לרכוש בכול מחיר.

• תוכן חדש...