Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבילת IPHONE

bar72
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה תשלם כול חודש 99 שקל בהתחייבות לכמה שנים ? אתה חייב לבדוק מה בדיוק האחריות כוללת.

קיימים מספיק מעבדות בארץ שמתקנות אייפונים במחירים נוחים מאוד.

מגן לאייפון אתה חייב לרכוש בכול מחיר.

ההתחייבות היא לשנה, לקחתי את זה בחשבון. אמרתי לעצמי שממילא בעוד שנה אולי יימאס לי וארצה מכשיר אחר (שאקנה בעצמי), ולכן אני רואה בזה חלק מהעלות. בסופו של דבר, כאמור, חלק מזה מותר בניכוי במ"ה (וכמובן כל המע"מ).

למה אני חייב מגן לאייפון?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כול נפילה או הנחת האייפון על משטח מחוספס עלולה להשאיר סימני שריטות על המכשיר או שבירת המסך.

דרך אגב לה החלטת לרכוש אייפון ולא מכשיר למנהלים כפי שרוב חברי הפורום ממליצים ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא מנהל :-P

ואם להיות רציני: ה- BB נראה כמו בלוק מדכא. לסמסונג אני לא מתחבר, ויש לי תחושה שהוא יתיישן יחסית מהר. HTC יותר גדולים אפילו מהאייפון.

שאלתי באמת את השותף שלי: מה אני צריך את זה? הרי לא יהיה לי זמן למשחקים. אבל הוא ענה לי: "יש לך שלוש טיסות בחודשים הקרובים, אז תשחק בטיסות". טיעון מנצח!

אגב, ORANGE יביאו בקרוב את ה- BB סליידר/מגע החדש, אבל אני לא אוהב סליידרים.

פורסם

או שלא כתבת או שפספסתי - על חברת סלולר מדובר?

בסלקום ואורנג' אמרו לי שאין אייפון4 עד ינואר. אולי כי אני לא לקוח עסקי?

פורסם
או שלא כתבת או שפספסתי - על חברת סלולר מדובר?

בסלקום ואורנג' אמרו לי שאין אייפון4 עד ינואר. אולי כי אני לא לקוח עסקי?

גם עסקי לא עוזר. אתה צריך להיות VIP... (ואני לא, אבל אני מכיר מישהו שכן)

לשאלתי מהו VIP, שעדיף על מוקד ה- First Class (או איזה שקר אחר) שאני שייך אליו כרגע, אמרה לי המוקדנית: "אני מטפלת בידועים בציבור". :lol::lol:

פורסם

באורנג', הנציג שיקר לי בפנים, אמר שהם החזירו את כל האייפון4 כי היו לו בעיות הציע לי 3gs 8GB במקום והמליץ בהתלהבות על סמסונג wave.

אמרתי לו שיודיע כשיהיה 4 שוב והלכתי.

בר - על איזו חברת סלולר מדובר?

פורסם

אני לא נכנס לשיקולי בחירה לגופו של מכשיר. כך בחשבון שאין הרבה משחקים ואפליקציות שמיועדות לאייפון 4 ורזולוציה לא סטנדרטית שלו. זה קצת כמו אייפד. יפה, אבל לא שימושי במיוחד.

אבל קניה בארץ עם עבדות אנלית כלפי חברות הסלולר נראת לי מיותרת לחלוטין.

פורסם

היום, אני כבר לא רואה בזה עבדות. מקסימום בעוד שנה נחליף ספק אם נרצה. בינתיים התוכניות שלנו לא רעות.

• תוכן חדש...