Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רוצה לאכזב אבל לדעתי לא.

ה 127 ספורט הבודדות שנוסעות (ויש למיטב ידעתי פחות מ 10 כאלה) כאן בארץ לא למכירה .

באיי ביי מפעם לפעם צצות להם 127 ספורט. צריך לעקוב כל הזמן.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אחי תאמין לי קשה מאוד העסק. אני מחפש קורטינה של שנות השמונים כבר חודשיים ואין אפילו קצה חוט. הרכב שלך עוד יותר נדיר אפילו. שיהיה לשנינו בהצלחה.

W202 C240

פורסם

גם אני מחפש כבר הרבה זמן 128 ספורט, אם יש אחת סבירה אז המחיר לא מציאותי לרכב זה. כבעלים לשעבר של רכב זה, הפח היה בעייתי ובעל נטיה לריקבונות וסדקים. תנסה את מזלך אולי בחיפוש אחר אונו טורבו משנות ה 80. אולי אז תצליח יותר.

פורסם
גם אני מחפש כבר הרבה זמן 128 ספורט, אם יש אחת סבירה אז המחיר לא מציאותי לרכב זה. כבעלים לשעבר של רכב זה, הפח היה בעייתי ובעל נטיה לריקבונות וסדקים. תנסה את מזלך אולי בחיפוש אחר אונו טורבו משנות ה 80. אולי אז תצליח יותר.

צביקוש 25 פרסם בעבר בשביל מישהו פיאט 127 ספורט כתומה עם חובות של אגרה או עם בעיה בניירות לא זוכר בדיוק, מה עלה בגורלה???

אני מחפש רנו פואגו כבר 3 שנים ולא מוצא בכלל!, אבל יש רכב אחר נדיר מאוד שאני מחפש הרבה זמן וכבר חשבתי שלא שרדו כאלה בארץ בכלל! ולהפתעתי פורסמה מודעה עם רכב כזה במחיר סביר ואפילו מצחיק ולפני התמונה במצב הבודי נראה דיי סביר, אבל לצערי הרב גם לרכב הזה יש בעיה עם הניירות!! אני מקווה שזה יסתדר בסוף!! הבנדאם בודק את העניין,וכל פעם שאני מצלצל הוא אומר שבשבוע הבא תיהיה לו תשובה! בנתיים הבנאדם לא מזמין אנשים לראות את הרכב עד שזה יסתדר!! (את האמת הוא לא נראה לי כל כך רציני!) מה עושים?

ןבבקשה אם מישהו חושב שהוא יודע באיזה רכב מדובר לא להגיב כאן! שירשום לי בפרטי מה הסיפור איתו!

ולפורוצ! אל תתאג! בסוף אתה תמצא קוטינה דור 5 כי מידי פעם יש מודעות כאלה עם רכבים במצב מעולה ובמחירים של כמה אלפים בודדים!

בהצלחה לכולנו!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

127 ספורט אפשר למצוא מידי פעם בלוחות יד שנייה באירופה.

נסה את Mobile.de ותעזר בגוגל טרנסלייט לתרגם.

בהצלחה,

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם
לא רוצה לאכזב אבל לדעתי לא.

ה 127 ספורט הבודדות שנוסעות (ויש למיטב ידעתי פחות מ 10 כאלה) כאן בארץ לא למכירה .

באיי ביי מפעם לפעם צצות להם 127 ספורט. צריך לעקוב כל הזמן.

צביקה אל תישכח שאחת מיהן נימצאת אצלי. בזמן הקרוב היא תורמת את כולה לטובת ה127 שלי.

נ.ב אתה יכול לדבר איתו? אני צריך את הרשיונות שלה לשם שטר מכר.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

תודה לכולם.

לגבי הרכב שדובר פה, אכן היה מדובר ב-127 ספורט, שלצערי, מכיון שהוא היה מס' שנים ללא טסט, נמכר לחלקים. באמת חבל...

הודות ל-TIS ב-ebay באמת מצאתי 127 ספורט, אך הסקאלה של המחירים שונה לחלוטין מזו שפה בארץ (לא שזה חדש...).

בכל מקרה, כבר שלחתי מייל למוכר, ואנו גם נדבר במהלך היום, נראה איך אפשר יהיה להתקדם.

אגב, מה המצב כיום במכס? האם השמאי ה"בעייתי" עדיין שם? ההערכות עדיין גבוהות גם כיום?

ועד דבר, למישהו יש (במקרה) מושג האם הערכה לרכב איטלקי, שגם בארץ וגם בחול נפוץ ואינו בעל ערך גבוה (הכוונה ל-127 בכלל), תהיה קלה יותר לעיכול מאשר לרכבים המיוחדים ובוודאי לאמריקאיות, גם כשמדובר ברכב במצב יפה מאוד?

שוב תודה.

• תוכן חדש...