Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי תקלה

orinoko
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.יש לי בעיה מעניינת.בהנעת הרכב המנוע מניע כמעט מייד.בנגיעה.בנסיעה רגילה בטורים גבוהים המנוע עובד חלק ועגול.הבעיה מתחילה בעצירה ברמזור או בתנועה צפופה.המנוע מתחיל לזייף,יש ירידה בטורים ואז הוא נכבה.למדתי לזהות כאשר זה קורה,ואז אני מפמפם בדוושה,וברוב הפעמים אני מרים קצת טורים,והמנוע לא כבה.אבל,לא תמיד אני מצליח לתפוס את הטורים,ואז המנוע כבה.ופה מתחילה הבעיה.אני צריך לתת כמה סטרטרים ארוכים,(לקבל דפיקות לב חזקות,להתפלל לא להתקע ולעשות פקק בעיר) לפמפם בדוושה,ואז המנוע מתעורר לחיים,עד לרמזור הבא,ושוב אותה בעיה.זה לא קורה תמיד,ויש פעמים שאין סימן לתקלה.הקרבורטור מסוג 4160 של HOLLY.אשמח לשמוע את דעתכם.

66572747[1].jpg

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

פורסם

קרה לי פעם בסיירה שהיתה לי.

אחרי הרבה חיפושים במוסך המרכזי של פורד, גילו שהמסנן ביציאה ממיכל הדלק היה סתום...החליפו בגרושים והרכב היה כמו חדש...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
קרה לי פעם בסיירה, גילו שהמסנן ביציאה ממיכל הדלק היה סתום...החליפו בגרושים והרכב היה כמו חדש...

אבל הוא לא רוצה כמו חדש. הוא רוצה רכב ישן... :(

נראה לי על פי הסימנים שנתת, שהבעיה היא באמת במערכת הדלק.

ונכון, הבעיה החמורה והמבאסת יותר היא "ההיתקעות" עם רכב מבריק באמצע פקק. וואוו איזו בושה.

הרבה יות גרוע מאשר הבעיה עצמה.

מכיר את זה, קרה לי פעם והיה ממש לא נעים.

שיהיה לך בהצלחה

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

בעייה מוכרת בקרבורטור holly שמותקן ברוב הפורדים/מרקורי/לינקולן

קודם כל ניקוי חזק בספריי קרבורטורים יפתור 40% מהבעיות.

השאלה היא אם זה 4 לועות או 2 לועות?

במידה ויש זרימה טובה ממשאבת הדלק זו לא בעיה של מסנן או משאבה לכן,

ישנן מספר פתרונות, או שהרכב מציף (אפשר לבדוק אם הדלק מקציף בכוסית), או שישנה ישנה בעיה במחט,

או שנכנס אוויר חם דרך תושבת הקרבורטור מהסעפת ומדלל משמעותית את יחס האוויר והדלק.

ממליץ לבצע כיוון co מדוייק, לבדוק ואקום ונצילות אוויר ואם כל זה לא עוזר

חיזוק פשוט של האום קונטרה של בורג הסל''ד ובורג יחס האוויר ואם זה לא עוזר

ממליץ על ניקוי יסודיבדיקת משאבת ואקום והחלפת אטמים

בהצלחה

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

בקדילאק שלי פתרו את הבעיה במגביר טורים שנכנס לפעולה כשעוזבים את דוושת הדלק והווקום עולה. יש מתקן DASHPOT הדומה בעיקרון למתקן קידום ההצתה שמגביר לשניה את הטורים ומונע מהמנוע להחנק.

שלמה דן גדרון

פורסם

היתה לי בעייה של חור במצוף הדלק בקרבורטור.המצוף לא תפקד, ולא עצר את אספקת הדלק למנוע. הדלק פשוט היה מציף את המנוע והוא היה נכבה. החלפת המצוף פתרה את הבעייה.

פורסם
בעייה מוכרת בקרבורטור holly שמותקן ברוב הפורדים/מרקורי/לינקולן

קודם כל ניקוי חזק בספריי קרבורטורים יפתור 40% מהבעיות.

השאלה היא אם זה 4 לועות או 2 לועות?

במידה ויש זרימה טובה ממשאבת הדלק זו לא בעיה של מסנן או משאבה לכן,

ישנן מספר פתרונות, או שהרכב מציף (אפשר לבדוק אם הדלק מקציף בכוסית), או שישנה ישנה בעיה במחט,

או שנכנס אוויר חם דרך תושבת הקרבורטור מהסעפת ומדלל משמעותית את יחס האוויר והדלק.

ממליץ לבצע כיוון co מדוייק, לבדוק ואקום ונצילות אוויר ואם כל זה לא עוזר

חיזוק פשוט של האום קונטרה של בורג הסל''ד ובורג יחס האוויר ואם זה לא עוזר

ממליץ על ניקוי יסודיבדיקת משאבת ואקום והחלפת אטמים

בהצלחה

היי,יש לי 4 לועות,ושמתי ספרי קרבורטורים.הזנת דלק ממשאבה חשמלית שנמצאת מאחור,יש לי 2 מסננים על צנרת הדלק.אחד זכוכית והשני פח( מצרף תמונה).אני לא יכול לומר בוודאות שהספרי עזר ,אם כי תקופה קצרה לא חשתי בתופעה.אני אבדוק חיזוקי ברגים של הקארב,לסעפת.היכן עושים כיוון CO ונצילות אוויר?קרבורטוריסט?תודה

FG38.jpgattachment.php?attachmentid=218758&stc=1&d=1288433976

צביקה הר-נוי

14119

פורסם
היי,יש לי 4 לועות,ושמתי ספרי קרבורטורים.הזנת דלק ממשאבה חשמלית שנמצאת מאחור,יש לי 2 מסננים על צנרת הדלק.אחד זכוכית והשני פח( מצרף תמונה).אני לא יכול לומר בוודאות שהספרי עזר ,אם כי תקופה קצרה לא חשתי בתופעה.אני אבדוק חיזוקי ברגים של הקארב,לסעפת.היכן עושים כיוון CO ונצילות אוויר?קרבורטוריסט?תודה

FG38.jpgattachment.php?attachmentid=218758&stc=1&d=1288433976

בכל מכון קרבורטורים,

בהצלחה

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

בוקר טוב,

אני לא 'מומחה' למוסטנג ושות' אבל נדמה לי שבמקור המשאבת דלק ברכב היתה מכאנית:

האם ייתכן שהמשאבה החשמלית עובדת בלחץ גבוה מדי (ואז למעשה מציפה את הקרב') - ורק בטורים גבוהים המע' "מצליחה לעכל" את כמות הדלק שהמשאבה דוחפת?

שים לב, שמשאבות דלק חשמליות, יש המיועדות למע' הזרקה (ואז הלחץ יכול להגיע אף ל- 7 בר, תלוי בסוג המשאבה), ויש המיועדות לקרב' ואז הלחץ הזרקה נמוך משמעותית.

בהצלחה :)

פורסם

לא סתם קוראים לקרבורטור הזה הולי.

אחרי שהניע ועברת את הרמזור אין אחד שלא יגיד הווליי שייט זה היה קרוב :wink:

יכול להיות בכלל שהביטוי הגיע בגלל הקרבורטור בכלל:roll:

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
בוקר טוב,

אני לא 'מומחה' למוסטנג ושות' אבל נדמה לי שבמקור המשאבת דלק ברכב היתה מכאנית:

האם ייתכן שהמשאבה החשמלית עובדת בלחץ גבוה מדי (ואז למעשה מציפה את הקרב') - ורק בטורים גבוהים המע' "מצליחה לעכל" את כמות הדלק שהמשאבה דוחפת?

שים לב, שמשאבות דלק חשמליות, יש המיועדות למע' הזרקה (ואז הלחץ יכול להגיע אף ל- 7 בר, תלוי בסוג המשאבה), ויש המיועדות לקרב' ואז הלחץ הזרקה נמוך משמעותית.

בהצלחה :)

כן,נכון היא היתה מיכנית.בכל מקרה,חצי שנה נסעתי ברכב עד שהחלה הבעיה.כך שנראה שהמשאבה היא לא הבעיה.

תודה

צביקה הר-נוי

14119

פורסם

בפורד סיירה קרה לי דווקא משהו מענין מאוד שלא היה קשור כלל לבעיית קרבורטור והזכיר את הבעיה שלך.

בסיירה בין הפילטר דלק לקרבוראטור יש משהו שמזכיר מיכל לחץ שאליו נכנס הדלק מהפילטר דלק וממנו יוצא הדלק לקרבוראטור.

הייתי מגיע לצמתים ואז הטורים היו מתחילים לרדת ולרדת ואז המנוע היה נכבה...מסתבר שהשסתום בתוך המיכל הזה היה דפוק...והוא היה לפעמים סותם את יציאת הדלק ממנו לקרבוראטור...זה היה קורה רק בסרק :|

אני לא מכיר את מבנה מערכת הדלק אצלך אבל אם גם לך יש מיכל לחץ כזה, תוודא שהוא תקין.

אם אין, הייתי הולך על ניקוי יסודי אצל מכון קרבוראטורים טוב.

בהצלחה!

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם

תבדוק את הלחץ של המשאבה החשמלית שלך (לפי מקורות האינטרנט) כי הלחץ הנכון להולי הוא בין 2-4 PSI. כמו שאמרו יש, מצב שהמשאבה חזקה מידי וכל עוד הקרבורטור היה חדש או אחרי שיפוץ אז הוא עדיין עמד בלחץ.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

כמובן שיכולה להיות גם בעיה הפוכה, שהמשאבה לא מספקת מספיק לחץ.

בכל מקרה הדרך הנכונה להתחיל היא בבדיקת סי או ובדיקת לחץ דלק, אחרי זה תתחיל לקבל תמונה.

אם תרצה אני יכול להמליץ לך על בעל מקצוע מעולה שמכיר מצוין את הקרבורטורים האלה. אני תמיד מעדיף להתחיל בדיאגנוזה טובה, מקסימום אחר כך אני תמיד יכול להחליט שאני עושה הכל לבד...

בהצלחה

איתן

• תוכן חדש...