Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את הסאב ALPINE TYPE R שהוא 10 אינץ אבל קיבלתי אותו בלי תיבה.

אז השאלה שלי כמה ליטר הוא צורך ואיזה סוג תיבה עם פורט או בלי וגם עם יש בשבילו תיבה מקורית?

אני חיפשתי עליו מידה באינטרנט ולא מצאתי כלום.

תודה רבה מראש לכל העוזרים.

פורסם

1 קיוביק פיט לסגורה ו 1.5 לפתוחה מכוון ל 34 הרץ

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

בוקר טוב nicegohm

ושבוע טוב לכולם

מכיוון שאני מחזיק במלאי את ה TYPE R גם "10 וגם "12 אז אני אתן לך את המידות של התיבה לפי המלצת היצרן המקורית

שים לב ישנם שתי אופציות

את ההחלטה אם אתה הולך על תיבה "פורטד" או על תיבה "אטומה" תצטרך להחליט לבד

אני משוכנע שיש המון ממוחים לנושא בפורום ותוכל להתייעץ בהמשך

תיבה מ"ס 1 (תיבה אטומה) 29 ס"מ על 29 ס"מ על 32 ס"מ (המידות הן חיצוניות)

תיבה מ"ס 2 (תיבת פורט) 32 ס"מ על 37 ס"מ על 43.5 ס"מ (המידות הן חיצוניות)

כמובן שיש אפשרות של אפיצות מסויימת במידות ובגודל (זה לא תורה מסיני) כך שאתה כן יכול לשחק קצת עם המידות, במידה ואתה צריך להקטין קצת או לשנות יחסים שים לב והשתדל שהשינויים יהיו מינוריים ולא מוגזמים

מקווה שעזרתי

המשך יום טוב

דרור

אפרופו נפחים : אז הנפחים הנכונים (לפי המלצת היצרן)

בתיבה האטומה 0.6 קיוביק פיט ובתיבה פורטד (פתוחה) 1 קיוביק פיט

פורסם

אוי כמה שאני שונא מידות אמריקאיות...

1foot =30.48cm

1cubic foot = cube with 30.5cm internal

כלומר מידות פנימיות של תיבה בנפח 1 קיוביק פיט הוא קובייה עם אורך\גובה\עומק של 30.5 ס"מ. יש להוסיף עובי של פלטה שממנה נבנתה התיבה ומקבלים:

עובי 18מ"מ (מינימום עובי מומלץ) - 30.5+1.8+1.8= 34.1 לכל כיוון (אם תעשה 34 או 34.5 לא יקרה כלום)

עובי 25מ"מ - 30.5+2.5+2.5 = 35.5 לכל כיוון וכן הלאה

נחשב מידות של 0.6 קיוביק פוט(לפי מה שדרור ציין): 30.5*0.6=18.288 כלומר 18.3 ס"מ

עובי 18מ"מ - 18.3+1.8+1.8= 21.9 ס"מ לכל כיוון (אם תעשה 22 לא יקרה כלום)

עובי 25מ"מ - 18.3+2.5+2.5 = 23.3 לכל כיוון (אם תעשה 23.5 לא יקרה כלום) וכן הלאה

בד"כ חייבים גם להוסיף לנפח הקופסה את נפח הסאב בחלק שנכנס פנימה, אבל לתיבה אטומה וסאב בגודל רגיל זה לא כ"כ משנה. (נפח הסאב הסטנדרטי הוא משהו כמו 2.5-3 ליטר וזה מתחיל להיות חשוב רק בתיבות קטנות בהן יש הבדל רציני בין 7 ו-10 ליטר)

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

Bobby2002 בוקר טוב

קצת קשה לי להבין את הפוסט שלך ...

מה רצית להגיד, ואיך זה קשור לשרשור המקורי ?

ולפי כמות הנתונים שנתת נראה שאתה די מעודכן ודי מבין מהבלגן של המרת המידות

זה לא נראה כאילו זה משהו שאתה שונא :wink:

דרור

פורסם

הבחור ביקש מידות לתיבה, לא?

ולגבי המידות - דע את האויב :-)

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

חברים תודה רבה עזרתם מאוד

עכשיו השאלה מה יותר כידי לסאב הזה תיבה סגורה או פתוחה כי אצלי הוא יושב בתוך תיבה של ROCKFORD P1 פורטד.

יש לי בחור שבונה תיבות עכשיו השאלה גם עם ללכת עליו או ללכת ולקנות פשוט תיבה מקורית וזהו, גם לא בכול מקום מוכרים את הסאב הזה אז זה נהפך לבעיה בשבילי כי אני מהצפון.

פורסם

בוקר טוב

מה שלומך ?

אני לא מאמין שתמצא תיבה מקורית לסאב האלפין שלך

כמו כן אני חושב שאתה עושה לו עוול גדול בזה שאתה נותן לו לנגן בתיבה עם מידות לא נכונות

נתתי לך מידות חיצוניות של התיבה לפי דרישות יצרן

אין יותר קל מזה לנגר כדי לבצע את העבודה די בקלות

אני ממליץ לך להקפיד שהנגר משתמש בדבק וסוגר את התיבה באיטום מלא בהדבקה ובעזרת אקדח מסמרים

אני מכיר את רוב בוני התיבות בצפון אם תרצה תעביר לי בפרטי את שמו ואני אוכל לאשר את אמינותו

לגבי סוג התיבה אז אני אישית הייתי הולך רק על תיבה אטומה

יום טוב

דרור

• תוכן חדש...