Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש ידנית מינימום שנת 2002 התקציב הוא גג ככה 50,000

עכשיו הבעיה היא שכמעט ואין ידניות חדשות יחסית בארץ :( אז יש לי מעט אפשרויות

אז מה את מציעים לי יש לי כמה אפשרויות

או להביא איזה גולף שנת 2002 אם עדיפוות ל 2003 ידנית והבעיה שכמעט ואין למכירה כאלה חיפשתי ביד 2 ויש ממש קצת

או לקחת איביזה בערך שנת 2006 2005 משהו כזה 3 דלתות יש יותר מבחר אבל אני בעד הגולף

מה אתם מציעים לעשות?

יש לכם רעיון אולי לעוד איזה רכב שלא שמתי פה שהוא ידני ויכול להתאים

(לא מעוניין בכול הגץ והפונטו והקטנות למיניהם)

גולף 99 ידנית 8)

פורסם

חשבתי על הלאון אבל בתקציב שלי אפשר להביא רק איזה 2003 2002 או אם שנה יותר גבוה אז את הדגם הפשוט ביותר ולא ממש אהבתי אותו לא זוכר כרגע תשם של הדגם הוא 1600 סמ"ק לפי מה שזכור לי אבל אם תוכל למצוא לי לאון שנת 2005 ככה בתקציב שלי 1800 סמ"ק אז זה מצוין

גולף 99 ידנית 8)

פורסם

כה אני מת על גולף באמת בשנים האלה בין 99-2003 בקיצור בצורה שבשנים האלה חולה על הגולף אוטו אמין מאוד יפה חלום הבעיה היא הקטע של הידנית בעייתי למצוא

עוד שאלה דרך אגב

מה אומרים על גולף 2003 דגם קומפורטליין 1.6 100,000 ק"מ ב 45,000 ש"ח זה דגם טוב?

גולף 99 ידנית 8)

פורסם

יצא לי לנסוע פעם בגולף 1.6 והיא הרגישה לי כבדה.

אני לא יודע אם זה גורף ואם כולן ככה.

אגב, היא הייתה מאוד שמורה ושל אדם מבוגר

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

רוב הנסיעות לדעתי עירוניות

אז מה אומרים על הגולף?

או על הסיאט איביזה\לאון חח

תאמת חשבתי אולי גם על הפג'ו 206 היא אומנם פחות טובה אולי אבל אני יכול להביא איזה שנת 2005 2006 ככה והם די סבבה

גולף 99 ידנית 8)

פורסם

אם רוב הנסיעות עירוניות אז בגולפים, אין לך מה לחשוב על מנוע הגדול מ-1600 כי היא תזלול לך דלק.

לנסיעה עירונית אגב, בכלל לא הייתי חושב על גולף. הייתי קונה בוודאות סופר מיני עם מנועי 1300-1400 על שלל דגמיהם.

מבחינתי אגב, יש רק 4 סופר מיני ששוות קניה: פולו, פביה, יאריס וג'אז. איביזה אני מוציא מהמשוואה כי תא הנוסעים שלה פשוט קטסטרופה. מכור גרמני/יפני מה לעשות :roll:

נ.ב.

היחידה שהייתי מוכן לעלות בשבילה את נפח המנוע היא היאריס 1500 ספורט בגלל צריכת הדלק המדהימה שלה. הבעיה היא שקשה למצוא אחת טובה.

Bimmer

פורסם
הייתי קונה בוודאות סופר מיני עם מנועי 1300-1400 על שלל דגמיהם.

+1

לנסיעות עירוניות עדיף רכב קטן. בתקציב שלך ייכנס יאריס או YRV, אז אפילו ישאר עודף (זה אותו מנוע 1.3 של יאריס). רכבים חסכוניים ובעיר עדיפים על גולף. אין בעייה מיוחדת לנסוע ברכב כזה בבין עירוני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הבעיה בסופר מיני היא יותר בגלל אמא שלי שגם תסע באוטו כי אמא שלי צריכה אוטו לא קטן קיצר משהו מכובד כזה אז המיני קצת בעייתי וגם בינעירוניות אני יעשה וגם לנסיעות ארוכות האוטו הזה יהיה הרבה כי זה ידני יותר חסכוני והאוטומוט שיש לנו אז לא יודע בוא נגיד שיאריס ופולו הם סבבה אבל אני לא אוהב תצורה של הפולו בין השנים 2003-2006 ממש מגעילה אותי ואחרי זה הפולו יותר יקרות מהתקציב שלי והיאריס יש בודדות ודורשים אליהם ממש לא קצת ולדעתי גולף או איביזה או לאון עדיפות... מה אומרים על ה 206 3 דלתות?

גולף 99 ידנית 8)

פורסם

אתה שופט רכב (מבטל את הפולו) לפי עיצוב - שיקול שלא צריך להיכנס לרכב שמטרתו להגיע מא' לב'. זה לא נכון לדעתי. תחשוב על זה.

בנוסף, אני מציע שאימך קודם כל תנסה את המיני, אחת מרווחת, למשל הפולו ואז תבצע החלטה.

לגבי צרפתיות - אני נגד. במילה אחת? חשמל.

*השתדל לרשום עם סימני פיסוק כי לקרוא שטף כזה לוקח לי דקה, אני קצת איטי :wink:

Bimmer

פורסם
הבעיה בסופר מיני היא יותר בגלל אמא שלי שגם תסע באוטו כי אמא שלי צריכה אוטו לא קטן קיצר משהו מכובד כזה

לנטיס יותר מכובד מסופר מיני? אני מבין BMW סדרה 7 - זה רכב מכובד. אבל כל המזדות האפורות ושאר מכוניות מאותה קטגורייה זה לרוב סתם עוד מכונית. כך שאני עדיין לא מבין מה הבעייה בסופר מיני. מזדה לנטיס מזעזעת בבין עירוני, אחרי 40 דקות יש לי כבר כאבי גב, הנסיעה ברכב הזה ממש מעייפית, הבידוד של הרוח וכביש לא משהו. רכב כזה כמו YRV בלי בעייה יסתדר גם בבין עירוני.

ראוי לציין שפולו ואיביזה הן סופר מיני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אוקיי הבנתי נעדכן אותכם מה קניתי מקווה שזה יקרה בקרוב לבינתיים אני וההורים לא סגורים בכלל מה הכיוון תודה לכולם

גולף 99 ידנית 8)

• תוכן חדש...