Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבואן רכב טוב-קיים כזה בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה אני מתכוון לקנות לאחותי רכב חדש מהחברה.

אני את שלי קניתי לפני כמה חודשים, מאזדה 3 ספיריט.

נאמר שהשרות שלהם בסדר, כמובן שהיו יותר נחמדים בקנייה, ולפני קבלת הרכב, אך לאחריו, הם לא הצטיינו, לא נתנו שירות בשמים ולא השקיעו.

אך אינני יכול לומר שהם לא עזרו מתי שצריך, בחשק או מתוך חובה, הייתי אומר יותר חובה, וחוסר חשק.

אני רוצה לקנות רכב במחיר של עד 140K, אינני רוצה יעוף לסוג הרכב, אלא רק ליבואן.

סוג המכונית קיימת בכל סוגי היבואנים העממיים, כגון היפניות, האירופאיות, הקוראיות, לא החלטתי רכב מיני או משפחתי.

המידע הזה מאוד חשוב לי, יש המון שרורים על יבואנים לא הכי טובים, בימים האחרונים רצים כבר כמה כאלה, מחיפוש בפורום העלו הרבה מאוד תוצאות, וכמעט שלא טובות על יבואנים שונים.

אשמח לקבל את המידע ולבחור ביבואן טוב, תודה רבה!

פורסם
בשעה טובה אני מתכוון לקנות לאחותי רכב חדש מהחברה.

אני את שלי קניתי לפני כמה חודשים, מאזדה 3 ספיריט.

נאמר שהשרות שלהם בסדר, כמובן שהיו יותר נחמדים בקנייה, ולפני קבלת הרכב, אך לאחריו, הם לא הצטיינו, לא נתנו שירות בשמים ולא השקיעו.

אך אינני יכול לומר שהם לא עזרו מתי שצריך, בחשק או מתוך חובה, הייתי אומר יותר חובה, וחוסר חשק.

אני רוצה לקנות רכב במחיר של עד 140K, אינני רוצה יעוף לסוג הרכב, אלא רק ליבואן.

סוג המכונית קיימת בכל סוגי היבואנים העממיים, כגון היפניות, האירופאיות, הקוראיות, לא החלטתי רכב מיני או משפחתי.

המידע הזה מאוד חשוב לי, יש המון שרורים על יבואנים לא הכי טובים, בימים האחרונים רצים כבר כמה כאלה, מחיפוש בפורום העלו הרבה מאוד תוצאות, וכמעט שלא טובות על יבואנים שונים.

אשמח לקבל את המידע ולבחור ביבואן טוב, תודה רבה!

יונדאי גטס , יבואן מוביל , רכב מעולה .

מספיק בהחלט למטרת זחילה בכבישים.

פורסם

אין דבר כזה יבואן טוב ויבואן לא טוב

ככלל היבואנים הם טובים (ואני מתכוונים עומדים בסטנדרט הנדרש, לא משהו מרקיע שחקים) אחרת לא היו מקבלים רישיון יבוא. ובמידה ונתקלת בשירות/הונאה לא תקינה אתה רשאי לפנות למשרד התמ"ת או לחלופין למשרד התחבורה ולהתלונן על שירות לא נאות.

ככל חברה פרטית/ציבורית ברגע שאתה מתעסק עם לקוחות תמיד יהיו את הלקוחות המרוצים ותמיד יהיו מקרים בודדים של לקוחות שלא קיבלו את מבוקשם ולכן מנהלים מסעות חורמה כנגד אותה חברה.

תמיד יהיה את הפן הלא מרוצה ולו רק בגלל מחיר/שירות/יחס/תנאים שלא קיבלו כפי שרצו

אני מאחל לך לבחור את הרכב שמתאים לך הכי טוב מבחינת צרכים ולא ללכת ע"פ יבואן.

כי היום כולם יכולים להבטיח הבטחות אך בעתיד לעמוד מאחוריי התחייבות האחראיות הם מחוייבים לעמוד ואולי אכן יעשו זאת ללא רצון מראש.

Confidence In Motion

פורסם

עידן עם כל הכבוד, יש יבואונים שנותים לבוא יותר לקראת הלקוחות שלהם ולא להיות מרובעים, עפ הנהלים שהוגדרו כביכול מראש הדוגמא הכי מובהקת לכך זה אחריות של רצון טוב גם בתום האחריות.

חשוב לא פחות גם לבחור רכב שמתאים לצרכים ולא רק על פי יבואן כי בסופו של יום, הם כולם רוצים רק להרויח ורכב חדש אינו דורש ברוב המוחלט של הרכבים התעסקות יתרה עם היבואן עצמו אלא אם כן נפלת על לימון.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
רכב חדש מהחברה....אני רוצה לקנות רכב במחיר של עד 140K, !

יונדאי גטס

אחלה ייעוץ!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם אני חושב שחיפוש רכב עפ"י היבואן הוא טעות. קח לדוגמא את צ'מפיון.. הם ידועים (לפחות ברחבי הפורום הזה) כיבואן שעושה בעיות שירות ומתייחס בזלזול משהו.. ובכ"ז, סקודה, סיאט, אאודי ופולקסווגן אלו רכבים טובים שאני בספק אם הייתי מונע אותם מעצמי (במקרה של קניית רכב חדש מיבואן) רק בגלל שאיזה נותן שירות בארץ החליט להתייחס קצת רע. אם הרכב טוב ואתה מרוצה ממנו, אז השירות מתגמד לעומת ערך הרכב אצלך. אם אתה לא מרוצה מהרכב אני בספק אם שירות טוב יצליח להשכיח זאת ממך.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

הכי חשוב שלא תזדקק לשרות שלו שהרכב יהיה אמין ושלא תסבול מתקלות.

כל פעם שיש תקלה ברכב הפרטי אני אוכל סרט שיעשו איזשהוא נזק בעת התיקונים...

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

לך לסוכן משנה ולא ליבואן עצמו.

תמיד הפנים שלהם יחייכו יותר.

בסוכנות הראשית (לרוב בת"א) לא יסתכלו עליך בדקות הראשונות שתכנס.

וזה מנסיון של יותר מסוכנות אחת ושל יותר מרכב אחד.

פורסם

אייל, לצערי זה המצב. תאמין לי שאני הבנאדם הכי סלחן בעולם וממש לא מהמתלוננים ו/או בכיינים. אחרי עשרות סיפורי הזוועה ששמעתי על צ'מפיון החלטתי לשים הכל בצד ולתת להם הזדמנות.

אוי, איך אני נכוותי מהם! נכוותי כ"כ קשה שלמרות שמאוד מדגדג לי לרוץ ולחטוף את אחד מהמבצעים המטורפים שיצאו לאחרונה על מגוון דגמי סיאט, אני כל הזמן חוזר הביתה וקורא שוב את השרשורים שפתחתי בעצמי כדי להזכר בזוועות.

כל פעם אני עוצר את עצמי, מזכיר לעצמי את הימים ששרפתי במוסכים שלהם, על החוצפה שהם מודים שיש פגם סדרתי ברכב אבל לא מוכנים להחליף ברכב אחר. פשוט גועל נפש של יבואן, אני זוכר כמה הייתי בוכה בעבר על מחירי החלפים של קרסו כשהייתה לי קליאו ספורט. אתה יודע מה? אני מוכן להיות "הכי פראייר בעולם", לשלם פי 2 על חלקים, רק אל תתן לי לחזור על הסבל שעברתי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
יונדאי גטס , יבואן מוביל , רכב מעולה .

מספיק בהחלט למטרת זחילה בכבישים.

אהא.. בהחלט רכב מעולה, מהמובילים בקטגוריה, צריכת הדלק מעולה, הבטיחות מהטובות בשוק, איבזור ליגה אחרת..

NOT!!!

בקשר ליבואן טוב לא טוב - למה לעזעזל זה שיקול? המוסך לא טוב תלך למוסך אחר, מה זה משנה? אחרי שנתיים או שלוש מילא זה כבר לא מעניין אף אחד מי ייבא את הרכב, מה שמשנה זה איך הוא מטופל!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

באופן כללי אני חושב שזה טעות לבחור מה לקנות לפי יבואן טוב\לא טוב.

למצוא רכב שאני אוהב ורוצה, ולקנות בלי קשר למי מייבא אותו - זה מה שאני הייתי עושה.

אגב אני חושב שהיחס שמקבלים מהיבואן זה פועל יוצא של הרכב שקניתם והסכום שהשארתם אצלם.

ראיתי פה הרבה אשכולות של חבר'ה עם רכבי ואג (פאביות\איביזות\A3 וכו') שקיבלו יחס לא טוב,צ'מפיון לא רצו לתקן להם משהו במסגרת אחריות וכו'

אני די בטוח שאם הם היו בעלי A8 הם היו מקבלים שטיח אדום ויחס של מלכים, נכון שזה מגעיל, אבל כנראה שככה זה עובד אצלם.

אני מכיר 2 בעלי מרצדס C שיצא לי קצת לדבר איתם על המכוניות ואין להם משהו רעה להגיד על כלמוביל ועל השירות שלהם,מה שהתקלקל תמיד הוחלף בלי דיבורים והיחס תמיד היה טוב.

V5

פורסם

מכאל, זה ממש לא נכון מה שאתה רושם פה. לא מזמן מישהו פרסם פה כתבה מ-YNET על בעלים של A4 שתבע את צ'מפיון על ריבוי בעיות ברכב שלו.

הסיבה האמיתית ליחס הזה זה פועל יוצא של חוסר בתחרות. אם ליבואנים היו מתחרים שנושפים להם בעורף (ואני מוציא כרגע מהמשוואה את עניין המחיר) הם היו עושים הרבה יותר מאמצים בכדי שכל לקוח יצא מרוצה.

לכן ידידי מכאל, אני ממליץ לך לא ללכת סחור סחור ולחפש תירוצים מתחת לשטיח אלא להצביע על הבעיה האמיתית.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מה קרה לכם, יונדאי גטס מהרכבים הטובים בעולם, פאר הטכנולוגיה ושיא הבטיחות. חבל שכבר אי אפשר לקנות חדשה!

לגבי היבואן, אם אתה רוצה "יבואן טוב" גש ליבואן שמוכר פחות מכוניות. לדוגמא, בחברת המזרח תקבל יחס של מלך, הבעיה שהם לא מוכרים רכבים ב140K.

אני מניח שבסמל"ת בייחוד בגזרת אלפא תקבל אחלה יחס (מהר לפני שיתקלקלו הם מתחילים למכור הרבה). יאללה דחוס מיטו בתקציב וכולם יהיו מרוצים :)

אבל בעיקרון כמו שנאמר "בכסף אין חברים", אם חלילה תהיה תקלה סדרתית שתדרוש החלפת הרכב למשל (כמו סיפורים רבים), אם מדובר בהחלפה המוכרת על ידי היצרן שלא עולה ליבואן שקל כולם ילדים טובים, ברגע שזה יורגש אצל היבואן בכיס הוא יהפוך מאוהב לאויב עם סכין בין השיניים שחוזר הבייתה "רק באלנוקה".

• תוכן חדש...