Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי ניסאן אלמרה פרפקט מודל 2002 מנוע 1800 סמ"ק.

לאחרונה אני נתקל בבעיות התנעה חוזרות ונשנות בהתנעה . הסטרטר עובד מצוין אבל המנוע לא נכנס לעבודה. לפעמים די ב2-3 נסיונות, אבל לרוב (במיוחד בבוקר) נדרשות דקות ארוכות ועשרות פעמים נסיונות עם הסטרטר עד שהמנוע "תופס".

במוסך היבואן בצומת וולקן בחיפה, אחרי בדיקה ממוחשבת, הציעו לי להחליף מצבר (!). אבל רק כדי לשלול בעית מצבר, לצורך הנסיון לקחתי מצבר חדש (שלא קניתי) מהאריזה 62 אמפר חדש לגמרי, הרכבתי וניסיתי. הבעיה כמובן לא נפתרה והרכב הניע רק לאחר כמה נסיונות.

מישהו מכיר? האם ייתכן שהבעיה בקודנית או בחיישן?

פורסם

ברכבים אלו הייתה תקלה של חיישן גל זיזים ןחיישן גל ארכובה.במקרים אלו תופיע מנורת תקלה.לפני ההנעה בבוקר פתח מתג הנעה ותוודה שמנורת האימובלייזר במצב כבוי במידה והיא כבוי הבעיה לא בקודן .

פורסם

השאלה שלי היא רק לגבי הזמן שהרכב לא מניע.זה ברור שלאחר שהרכב הניע המנורה תהיה במצב כבוי .לאחר שתבדוק שאכן המנורה כבויה לאחר פתיחת מתג ההצתה.נוכל לשלול תקלה של הקודן.

פורסם
השאלה שלי היא רק לגבי הזמן שהרכב לא מניע.זה ברור שלאחר שהרכב הניע המנורה תהיה במצב כבוי .לאחר שתבדוק שאכן המנורה כבויה לאחר פתיחת מתג ההצתה.נוכל לשלול תקלה של הקודן.

בזמן שהרכ לא מניע, היא כבויה. הבעיה כנראה אינה בקודן.

פורסם

תבדוק שרשור שלי על ניסן מקסימה שנת 2002,בשורה התחתונה אולי זה משאבת דלק תקולה או כמו שאצלי מכסה טנק דלק לא תקין יצר ואקום ולא הגיע דלק למע".עשו לה חור אך לא הספיק לכן אני לא סוגר אותו עד הסוף וזה פשוט פתר את בעית ההתנעה.

פורסם
ברשותי ניסאן אלמרה פרפקט מודל 2002 מנוע 1800 סמ"ק.

לאחרונה אני נתקל בבעיות התנעה חוזרות ונשנות בהתנעה . הסטרטר עובד מצוין אבל המנוע לא נכנס לעבודה. לפעמים די ב2-3 נסיונות, אבל לרוב (במיוחד בבוקר) נדרשות דקות ארוכות ועשרות פעמים נסיונות עם הסטרטר עד שהמנוע "תופס".

במוסך היבואן בצומת וולקן בחיפה, אחרי בדיקה ממוחשבת, הציעו לי להחליף מצבר (!). אבל רק כדי לשלול בעית מצבר, לצורך הנסיון לקחתי מצבר חדש (שלא קניתי) מהאריזה 62 אמפר חדש לגמרי, הרכבתי וניסיתי. הבעיה כמובן לא נפתרה והרכב הניע רק לאחר כמה נסיונות.

מישהו מכיר? האם ייתכן שהבעיה בקודנית או בחיישן?

כדאי לבדוק מצתים ומצב מנוע צעדים בבית המצערת.

• תוכן חדש...