Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ducati 900 S2

orenuchx
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היי אורן,

עד כמה יש תאימות בין חלקים של SSD או SS לבין ה-S2?

ליאור.

הי ליאור,

ממה שלמדתי עד כה במקרה של ה SS המנוע הוא זהה, או כמעט זהה, ובמקרה של הדארמה אפילו נראה לי כי לשניהם יש את אותו המנוע. לגבי שאר האופנוע - הם חולקים מכלולים משותפים אבל כמובן שיש הבדלים. איתרתי כמה אתרים שיש בהם פירוטי חלקים ( מיקרופישים) אם אתה מעוניין אני יכול להעביר לך אותם כך שיתאפשר לך לרדת יותר לעומק.

אגב מה שאתה עושה בשרשור של ההונדה הוא לא פייר - תן כבר תמונה של הדוקאטי, כל פעם אני צריך לדמיין איך הוא נראה ... :wink:

פורסם
הי ליאור,

ממה שלמדתי עד כה במקרה של ה SS המנוע הוא זהה, או כמעט זהה, ובמקרה של הדארמה אפילו נראה לי כי לשניהם יש את אותו המנוע. לגבי שאר האופנוע - הם חולקים מכלולים משותפים אבל כמובן שיש הבדלים. איתרתי כמה אתרים שיש בהם פירוטי חלקים ( מיקרופישים) אם אתה מעוניין אני יכול להעביר לך אותם כך שיתאפשר לך לרדת יותר לעומק.

אגב מה שאתה עושה בשרשור של ההונדה הוא לא פייר - תן כבר תמונה של הדוקאטי, כל פעם אני צריך לדמיין איך הוא נראה ... :wink:

יותר מאשמח לכל מידע שיש לך :)

זה השרשור שלך לא רציתי להתערב יותר מדי... בקרוב אפתח שרשור עם השיפוץ שלו :wink:

כך הוא כיום:

attachment.php?attachmentid=229664&stc=1&d=1296940493

attachment.php?attachmentid=229665&stc=1&d=1296940493

וכך פחות או יותר עוד מספר חודשים :-D

attachment.php?attachmentid=229666&stc=1&d=1296940493

שלי בשנתון של זה בתמונה:

attachment.php?attachmentid=229667&stc=1&d=1296940655

DSC03195.JPG

DSC03200.JPG

900ss-1000005.jpg

DUC.JPG

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

מה הייתי נותן בשביל כזה אופנוע!

אפילו לפני שיפוץ...

אני כבר לא יכול לחכות למוצר המוגמר,

ועוד יותר חסר סבלנות לגבי הלוג של התהליך(כמו כל משפץ חובב זה החלק האהוב!)

פורסם
יותר מאשמח לכל מידע שיש לך

אני לא על המחשב שלי אבל מחר אני אוציא אליך את האתרים האמורים בה"פ. בכל מקרה אשמח לעזור בכל מה שאני יכול.

אורן

* ואם כבר מעלים כאלו תמונות אז ככה אני רוצה את שלי...

ducs2.jpg

פורסם

ליאור,

הפיירינג הזה זה חלק של דוקאטי?

כל אזור החופה נראה נכון אבל החלק התחתון עם הכונס המוזר הזה בכלל לא מוכר לי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ליאור,

הפיירינג הזה זה חלק של דוקאטי?

כל אזור החופה נראה נכון אבל החלק התחתון עם הכונס המוזר הזה בכלל לא מוכר לי.

מישהו מתישהו לקח את הפרינג המקורי של ה-SS שהיה עליו והפך אותו ל SSkombina :lol: (כנראה בהשראת הפרינגים של היפניים...)

כמובן שהוא יוחלף לטובת זה

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אישית אני יותר אוהב את הפיירינג שקצת משתפל מטה (כמו בתמונה שאורן העלה) אבל זאת לא שאלה של אהבה, זאת שאלה של שנתון.:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מישהו מתישהו לקח את הפרינג המקורי של ה-SS שהיה עליו והפך אותו ל SSkombina (כנראה בהשראת הפרינגים של היפניים...)

כמובן שהוא יוחלף לטובת זה

אני יודע שזה עדיין מוקדם אבל take a look here

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
יש מנוע!

פרטים בהמשך...

אוקי - אז כמו שהבטחתי - יש מנוע חדש!

הפרטים עולים רק עכשיו מכיון שאז היתה רק הסכמה עקרונית על קנייתו - ועד שזה לא סגור זה לא סגור.:wink:

המנוע הגיע אתמול במבצע לילי חשאי, וכמו שניתן לראות הוא כבר עשה הכרה עם האופנוע. בעברו של המנוע רשומים 55K ק"מ כשהאופנוע אותו הוא שרת נפח נשמתו בתאונה לפני שנים לא מעטות, ומאז הוא אוכסן סגור שמור ונצור עד שגאלנו אותו מייתמותו. הוא לא נפתח מעולם ועושה רושם כי הוא במצב מצויין - אבל ימים עוד יגידו.

בינתיים אנו מרגישים כי נעשתה כברת דרך משמעותית בשיפוץ, כי לאסוף לקבץ את כל מה שהיינו צריכים לשיקום המנוע המקורי היה עולה הרבה כסף (לא שזה היה זול...:cry: ) זמן, כאבי ראש ועבודה לא פשוטה. בונוס נוסף הוא שחלקי המנוע הישן ישמשו כמחסן חלפים אם וכאשר יהיה בהם צורך.

אוקי - עכשיו אפשר להתחיל בעבודה האמיתית!!!

להשתמע

אורן

נ.ב תודה לחבר הפורום (אם הוא קורא הוא יודע שזה הוא) שעזר לנו להתחבר אל המנוע החדש!!

DSC_0119.jpg

DSC_0121.jpg

DSC_0124.jpg

• תוכן חדש...