Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב ב-55K ש"ח (אקסנט?)


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני קונה רכב פעם ראשונה אז הייתי מודה לקצת עזרא.

יש לי 2 ילדים קטנים והרכב לא יעבור יותר מ 15 אלף קילומטר בשנה ואפילו פחות.הדרישה העיקרית היא אמינות של הרכב ,

נכון לעכשיו אני מתלבט בין סוזוקי ליאנה , ניסאן אלמרה ויונדאי אקסנט התקציב המקסימאלי הוא 55 אלף ש"ח.

 

מודה מראש לכל משיענה.

פורסם
שלום לכולם ,

אני קונה רכב פעם ראשונה אז הייתי מודה לקצת עזרא.

יש לי 2 ילדים קטנים והרכב לא יעבור יותר מ 15 אלף קילומטר בשנה ואפילו פחות.הדרישה העיקרית היא אמינות של הרכב ,

נכון לעכשיו אני מתלבט בין סוזוקי ליאנה , ניסאן אלמרה ויונדאי אקסנט התקציב המקסימאלי הוא 55 אלף ש"ח.

 

מודה מראש לכל משיענה.

ניסיון אישי מצויין עם הליאנה - ציינתי אותו כבר לפחות ב-5 שרשורים מסוג זה. אמינה, נוחה ומרווחת (כולל תא מטען גדול מאוד בדגם ה-4 דלתות, חשוב למשפחה) אם כי לא זריזה במיוחד וצריכת הדלק שלה דומה לזו של דגמי 1600 אחרים. על האלמרה תוכל לקרוא בהרבה שרשורים בפורום זה, האקסנט קטנה מהן, אבל אני מכיר אותה רק מדגמים היסטוריים, לא מהחדישים.

 

מעבר לכך - אם תוכל למתוח קצת את התקציב (לסביבות 60-65K) תוכל לבחון משפחתומטיות יחסית חדשות (2008) מליסינג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

אקסנט פחות טובה משתי האופציות האחרות, גם כמכונית ולדעתי גם מבחינת הבטיחות (חושוב לילדים ולא רק).

אני אישית הייתי מעדיף את אלמרה - מכונית אמינה מאוד, ואת ליאנה בצורת 5 דלתות (דמוי סטיישן) - יותר שימושית ויותר אסטטית (לטעמי).

מה שחשוב, זה למצוא מכונית שמורה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

×
×
  • תוכן חדש...