Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו מאוד לא ברור לי בתמונה השמינית, עם המסור דיסק הכתום.

איך יצאה תמונה כזו? לא חסר חלק מהדיסק? הוא בתוך האוטו ? :shock:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
בנוסף , לפני שמרכיבים את הזרוע , חשוב מאוד לשמן את הציר שמסתובב כדי למנוע היתפסות ולפעולה חלקה יותר .
השימון מיותר ורק יגרום לאיסוף לכלוך ולכשל.

אם כבר, כדאי לנקות עם מברשת פלדה את שיני ההזחה של ציר המנוע, לפני התקנה של זרוע המגב.

פורסם

סבבה.

זה עדיין לא מסביר לי את מה שאני רואה בתמונה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
בנוסף , לפני שמרכיבים את הזרוע , חשוב מאוד לשמן את הציר שמסתובב כדי למנוע היתפסות ולפעולה חלקה יותר .

אין צורך לשמן את הציר מכיוון שהשמן לא ממש יעזור לפעולה חלקה של הווישר ומהר מאוד השמן גם התנדף ולכן זה לא יעזור לחילוץ הזרוע בפעם הבאה.

אם אתה רוצה למנוע את היתפסות הזרוע על הקונוס ניתן למרוח גריז ייעודי למטרה זו.

איזה כייף לי :)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
סבבה.

זה עדיין לא מסביר לי את מה שאני רואה בתמונה.

ספציפית הכלי המדובר לא עובד על רוטציה אלא על רטט.

המשור הוא לא "דיסק" - הוא לא מסתובב בכלל, אלא מקובע למקומו.

הכלי מרטיט את הדיסק בתדר מסוים (ניתן לקבוע את גובהו), ובעצם בתנועת ניסור "ידנית" התנועה מוכפלת עשרות מונים ע"י הרטט.

היתרון במכשיר הזה הוא שבמגע ישיר הוא לא חותך כלום, אתה יכול להצמיד אותו לחתיכת עץ והוא בקושי יעשה בה סימן. אבל תזיז קצת קדימה ואחורה ותוך 2-3 תנועות אתה מנסר כל דבר.

מה שזה אומר, שאפשר לעשות ניסור בצורה מאוד עדינה ומבוקרת ולכן השתמשתי במכשיר הזה ולא בדיסק - ע"מ לא לפגוע בהברגה של הציר.

הסיבה היחידה שהמשור הוא עגול זה כדי שכשבאזור בו השתמשת השיניים נשחקו תשחרר את הבורג, תסובב את המשור ותהדק בחזרה :)

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

• תוכן חדש...