Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מחר בבוקר אני הולך לראות פולקסווגן פולו קומפורטליין 1.4 ידנית עם 100 כ"ס שנת 2001

רציתי לדעת על מה כדאי לי לשאול ולהתעניין ואיך מאמתים קילומטראז'(הוא טוען שיש לה 100K בלבד)

אני כבר מחפש רכב זמן רב וכל הזמן נודד בין שרייד 98-2000 לבין פולו 00-01.

אני רוצה חווית נהיגה ונוחות נהיגה ולכן אני חושב שהפולו עדיפה.עד עכשיו נסעתי על שרייד שנת 91 מנוע 1000.

האוטו ישמש אותי בעיקר לנסיעות מהקריות לאונ' חיפה ומדי פעם גם למרכז.

אני רוצה שהאוטו יהיה אמין ולא אחשוש ליסוע איתו לכל מקום שרק ארצה.

בעל הפולו רוצה 27K על הרכב(מחירון 29K) האם המחיר ריאלי?

על מה ניתן להוריד מחיר והאם על טיפולים קרבים כגון קלאץ',טיימינג וכדומה צריך לבקש/לדרוש התגמשות במחיר?

האם השמועות שהאחזקה של הפולו היא יקרה מאוד הן אמיתיות?/כמה בערך עולה אחזקה לפולו?

האם כדאי לי להמשיך לחפש רכב אחר ולרדת מהפולו?

אשמח לתשובותיכם

בתודה מראש

פורסם
שלום לכולם

מחר בבוקר אני הולך לראות פולקסווגן פולו קומפורטליין 1.4 ידנית עם 100 כ"ס שנת 2001

רציתי לדעת על מה כדאי לי לשאול ולהתעניין ואיך מאמתים קילומטראז'(הוא טוען שיש לה 100K בלבד)

אני כבר מחפש רכב זמן רב וכל הזמן נודד בין שרייד 98-2000 לבין פולו 00-01.

אני רוצה חווית נהיגה ונוחות נהיגה ולכן אני חושב שהפולו עדיפה.עד עכשיו נסעתי על שרייד שנת 91 מנוע 1000.

האוטו ישמש אותי בעיקר לנסיעות מהקריות לאונ' חיפה ומדי פעם גם למרכז.

אני רוצה שהאוטו יהיה אמין ולא אחשוש ליסוע איתו לכל מקום שרק ארצה.

בעל הפולו רוצה 27K על הרכב(מחירון 29K) האם המחיר ריאלי?

על מה ניתן להוריד מחיר והאם על טיפולים קרבים כגון קלאץ',טיימינג וכדומה צריך לבקש/לדרוש התגמשות במחיר?

האם השמועות שהאחזקה של הפולו היא יקרה מאוד הן אמיתיות?/כמה בערך עולה אחזקה לפולו?

האם כדאי לי להמשיך לחפש רכב אחר ולרדת מהפולו?

אשמח לתשובותיכם

בתודה מראש

הייתה לי אחת כזו,רק עם 75כ"ס שנה וחצי בערך.

מחירי תחזוקה תלוי איפה תטפל (מורשה או לא וכדו').

קלאץ' תואם-מקור של לוק - 1200ש"ח כולל עבודה ומע"מ

טיימינג - פחות או יותר אותו סכום.

טיפול קטן - 350-400ש"ח,גדול 800-900.

לבקש אתה תמיד יכול,לדרוש - בחלומות הקיציס ;) (הוא המוכר זכותו לבקש כמה שירצה,ואתה הקונה זכותך לומר כמה אתה מוכן לשלם).

לבדוק ק"מ אין דרך ממשית אלא מלבדוק איפה הוא טיפל וכל כמה זמן,קבלות וחשבוניות יכולות לעזור.

איזה יד הוא? כי הנתונים שתוציא ממנו,במידה והאוטו מעל יד2 וכו' לא ממש יעזרו.

סה"כ אחלה רכב ויספק את כל מה שאתה צריך לדעתי,גש למכון לבדיקה ולאחר מכן למוסך מורשה או מתמחה VW ומשם תגיעו לעמק השווה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לגבי טיפולים שוטפים- לנו היתה פולו במשך שנתיים ולא הכרתי כאלה מחירים.. 350 ש"ח לטיפול קטן?אנחנו שילמנו הרבה יותר..

טיפול גדול יכול גם להגיע ל1000+ בקלות.

המחירים הגבוהים נשמרים גם במוסכים שאינם מורשים במידה ואתה בוחר להשתמש בחלפים מקוריים.

לפי דעתי אחלה רכב, די אמין(אם נפלת על רכב ללא התקלות הידועות- חלונות, מנעולים, גיר וכו'), אך עלויות הטיפולים והמוסכים די גבוהות.(זאת הסיבה שמכרנו את שלנו...)

• תוכן חדש...