Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו 3 (2007) vs. ניסאן מיקרה (2008/9).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לציין שאני מתכנן לקנות רכב מסוכנות טרייד אין.

אני עומד בפני דילמה, המחיר נע בין 60K לקליאו לבין 65-70K למיקרה.

הקליאו יד 1 פרטית עם 53K ק"מ והמיקרה תהיה יד 1 מליסינג שאני מאמין שהקלימוטרז ינוע על אותם מספרים כמו הקליאו ואולי טיפה יותר גבוה. יש לציין ששני הרכבים אוטומטים. עיקר הנסיעה שלהם תהיה ראשון לציון - צפון ת"א - נתב"ג והרבה מהזמן הזה בשעות העומס והפקקים האינסופיים.

במה כדאי לבחור, בעד/נגד, כמה למה...

על הקליאו לא שמעתי יותר מידי, קראתי ממעט אנשים פה שסך הכל הם מרוצים ויש שיפור מקליאו מהדגמים הקודמים.

המיקרה, קודם כל זה ניסאן שעד היום מאנשים שהיו להם רכבי ניסאן אף פעם לא שמעתי תלונות, בעיקר שבחים. מעבר לכך אני לא מכיר את הדגם.

מה שכן חשוב לי זה החסכנות, שבעיני זה קודם כל צריכת דלק, ולאחר מכן מחירי חלפים.

אמינות, תמיד יש קולות שזועקים שצרפתיות זה זבל ויפניות זה אחלה. אני אשמח לשמוע מנסיון שלכם פה בפורום.

וכמובן שאלת הכדאיות, איפה מקבלים יותר מבחינת הרכב, איפה אני צפוי לשלם יותר. הרכב סך הכל אמור לשרת אותי לתקופה של לפחות 5 שנים (ואני בתקווה שיותר).

תודה מראש לכולם.

פורסם

רכב זעיר בסכום הזה - למה לא אלטו חדשה? אמנם ידנית, אבל-מצד שני - חדשה, והנסיון מראה שסוזוקי אמינה, אם כי איני יודע לגבי הדגם הספציפי. בתור מי שנהג הרבה שנים בידנית, גם בפקקים - זה הרבה פחות נורא ממה שזה נשמע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האמת, שתמיד נהגתי על ידני, לרוב אפילו נהנתי מזה. לצערי, המחשבה על נהיגה יומיומית בפקקים בדרך לת"א ובחזור משם לתקופה לא קצרה (לימודים) מתישה אותי. אני פשוט שמתי לב שזה מעייף אותי פי כמה מאשר להגיע לשם ברכב אוט'. אולי זאת לא הסיבה הכי טובה אבל בכל זאת, אני מחפש נוחות כרגע, רוצה לשבת במושב שירגיש לי טוב ולא לצאת מהרכב עם כאבים בכל הגוף.

בנוגע לאלטו, לא דיברה אלי, לא אהבתי את ההרגשה בתוך התא נהג וגם המנוע נראה לי קטן מידי (אולי אני טועה, לא בדקתי את הרכב). ובגדול, גם הסכום שאני אבחור להוציא בסופו של דבר (60/70) יהיה בעזרתו האדיבה של הבנק אז אני לא מחפש להוסיף לזה...הייתי חושב אפילו לצמצם אבל כרגע לא מצאתי יותר מידי אפשרויות קורצות.

פורסם

קליאו יותר מרווחת, יותר נוחה, ולמיטב ידיעתי גם יותר בטיחותית.

יש בתוכה הרגשה של רכב יותר גדול מאשר במיקרה.

אם אתה מחפש רכב פשוט, ללא פינוקים, ואין לך בעייה לקנות מליסינג,

אני ממליץ לך לחפש במגרשים של חברות ליסינג גדולות וידועות דייהטסו סיריון מודל 2007.

חיסכוני, זול לאחזקה ואמין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האמת שאין לי ניסיון עם קניה מליסינג...זה מומלץ? לא מומלץ?

יש דברים שצריך לשים לב אלייהם?

שמתי לב שרוב רכבי הליסינג באים עם קילומטרז מכובד...זה צריך להדאיג אותי איכשהו?

פורסם

עוד תגובות חברים?

אני רוצה רכב מפנק כמה שאפשר, ואחזקה זולה כמה שאפשר (משהו שכל אחד מחפש) הקליאו נראת מעולה, ואני יודע שהצרפתיות בדרך כלל מאוד נוחות...

מי מהן תהיה יותר חסכונית בדלק? אני בטוח שלניסאן חלפים יותר זולים, אך מה עם הטיפולים?

העובדה שמדובר על אותו יבואן אומר שגם המוסכים המורשים מטפלים גם ברנו וגם בניסאן?

פורסם

פעם אמר לי מישהו שנוסע בשתיהן: המיקרה ממש חמודה אבל לא משהו כחבילה, הקליאו יותר מכונית.

גם הסוויפט יכולה להיות מועמדת מתאימה לצרכים שלך.

יש המון מבחני השוואה ברשת. תחפש. ו

לדוגמה:http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtSR.jhtml?itemNo=826142&objNo=60020&returnParam=Y

http://www.kvishim.co.il/Articles.asp?id=577

ואתה לא חייב להנעל על קנייה מטרייד אין או ליסינג. לדעתי אין אצלן יתרון (למעט מבחר ומקום אחד) ויש לא מעט חסרונות (אחזקה, קילומטרז'). תשקיע זמן בחיפוש אחרי רכב מבעלות פרטית אמינה. יש סיכוי שתמצא משהו טוב.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...