Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפילטר "עבודת בית" הורכב יותר מחודשים והוא סגור ואתום כמו שצריך.

אני יסע מחר למוסך ליראות מה מצב הטימינג.

אבל אחרי מוסך של סובארו ששם אמרו לי שיש מצב זו בעיה במערכת העצתה אני כבר לא יודע לאן ללכת עם הבעיה הזו.

ומה אתם אומרים לעשות ליקנות פילטר חדש ולעשות אינפוזיה כי אמרו שיש מצב ששסתום אחד ניתפס למרות שחבר אמר שאין מצב שהוא ניתפס מהיום למחר.

בכל מקרה אתה חייב להחליף פילטר,לאחר מכן לבדוק את התגובה של הרכב אם הוא מזייף רצוי להתחיל בניקיון יסודי

פורסם

או מחר או בשישי הרכב יעבור אינפוזיה+פילטר דלק הזה שמוציא את הזבל.

היום הוחלט שיפורק מחר הצנרת בלי קשר לבעיה של הרכב.

היום הסל"ד היסתדר עם כול החישנים עשיתי כיוון לחישן (מחר אני יעלה תמונה) הרכב עובד יותר סדיר בלי שום גימגומים,מקווה שהבעיה שלו בדרך לפיתרון.

עוד שאלה קטנה מה אתם אומרים ליפתוח את מיכסה הטימינג בישביל ליראות אם קפץ משהו ואם הוא מכוון נכון?

תודה לכולם על העזרה.

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

תפתח ותפרק מה שאתה רוצה, שאלת ונתתי לך פתרון קל מאוד- לחבר שעון וואקום ולפי הוואקום ניתן לזהות אם הרצועה מורכבת טוב או שקפצה שן.

פורסם
תפתח ותפרק מה שאתה רוצה, שאלת ונתתי לך פתרון קל מאוד- לחבר שעון וואקום ולפי הוואקום ניתן לזהות אם הרצועה מורכבת טוב או שקפצה שן.

אתה יכול לתת לי קצת יותר פירוט על איך לעשות את זה בבית?

פשוט המוסך אמר שהוא יעשה וקום ב 100 שקל אם אני יפרק את הפלגים ו200 אם זה הוא יפרק את הפלגים אבל אם אפשר לעשת בבית אז למה לא?

אתה יכול לתת לי באיזה שעון לעשות את זה לאן לחבר?

פורסם

אתה כניראה לא כ"כ הבנת למה אני מתכוון.

יש שעון וואקום עם צינורית, שמתחברת לסעפץ היניקה, כשהמנוע עובד בסרק המנוע יוצר וואקום חזק בסעפת היניקה.

חיבור שעון וואקום לסעפת היניקה יציג לך את לחץ הוואקום בסעפת היניקה, לפי המחט של השעון אם היא רועדת בטווח מסויים זה מעיד על בעיה כלשהיא, כל טווח תזוזת המחט בשעון מעיד על משהו אחר.

למשל ניתן לבדוק:

אם יש שסתום שרוף/ כיוון שסתומים לקוי.

אם הרצועת תיזמון לא מכווונת.

דליפת וואקום.

חסימה בצנרת הפליטה.

הצתה לא מכוונת.

ועוד ועוד, רק צריך להיות מיומן בקריאת השעון, מי שלא מבין בקריאת השעון וואקום חבל לשלם לו סתם.

זה לא סתם לחבר את השעון, צריך לדעת "לקרוא" אותו.

בדיקה זו לא עולה על 2דקות עבודה, ו 100ש"ח לבדיקה זו לדעתי זה יקר.

אם יש לך שעון וואקום בבית אוכל לעזור לך.

דוגמאות:

http://www.flatheadv8.org/vacuum.jpg

פורסם

באמת מוזר...

הוא רצה 200 שקל אם הוא גם מפרק את הפלאגים,אבל סגרנו שאני בא למוסך מפרק את הפלאגים והוא עושה בדיקת קומפרסיה.

והכול זה סגרנו ב100 שקל.

עכשיו השאלה איפה אפשר ליקנות את השעון עם הציוד(גם לא יזיק להחזיר בבית במיוחד שיש לי עוד רכב).

האם שווה לעשות ב 100 שקל את הבדיקה?

תודה לכולם.

פורסם

המוסך בו אני מטפל בו את הרכב הוא מוסך מורשה והרבה חברה מהמיפגשים לקחוחות קבועים שלו.

כמווון שהוא יותר יקרן אבל אני סומך על העבודה שלו וכול חלק ששבור הוא לא מרכיב אותו עד שלא מגיע אחד חדש מהחברה.

השאלה אם שווה קודם להיסתכל על הטימינג או ישר לעשות קומפרסיה?

דרך הגב אני מב"ש אז אם מישהו מכיר פה באזור במחיר ושהוא יודע מה הוא עושה.

פורסם

שלום שוב

היום אחרי חיבור מחשב לרכב יש שני תקלות אחת היא דלק לא טוב.

והשנייה היא אחד החישני אוויר.

ביגלל זה יש מצב הביצועים של הרכב ירדו בכזו רמה?

• תוכן חדש...