Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בזמן נסיעה הסאב קצת נעלם ואינו נשמע ומורגש כפי שנשמע בזמן שהרכב אינו בתנועה.

מה אפשר לעשות על מנת לצמצם את התופעה?

רכב 5 דלתות, סאב הרץ אנרג'י 12 בתיבה אטומה, איטום בדלתות, הסאב חתוך על 50 והקומפוננט על 80 ב 12DB

חשבתי אולי לעשות 2 חורים במגש האחורי (משהו כמו 6*9) ולכסות בבד אקוסטי.

האם זה צעד נכון או שזה רק יהרוס את הסאונד?

תודה

אייל

פורסם

בהנחה שאין לך תקלה מוזרה במערכת - הסאב לא נעלם, פשוט יש יותר רעש סביבה מה שגורם לך לחשוב שהמערכת פועלת בעוצמה נמוכה יותר (וכולנו שמנו לב שאחרי נסיעה ארוכה בווליום גבוה כשמגיעים לרמזור אוטומטית שולחים יד לווליום ומנמיכים קצת).

לדעתי לא כדאי לחורר במיוחד את המגש האחורי, השיפור שזה יתן יהיה אפסי. אם זה מאוד מפריע לך תפתח טיפונת את הגיין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הי איתמר,

כפי שרשמתי בהתחלה, הסאב לא באמת נעלם אלא הוא פחות מורגש.

אני רוצה לציין שבמצב סטטי, המערכת מאד מאוזנת, הבאסים עמוקים ובאים מהבמה הקידמית.

אני מחפש דרך לשפר את האיזון של הסאונד מבחינת הבאסים בזמן נסיעה.

תודה

אייל

פורסם

אין 63, אני בטוח.

אני אנסה לשים את הסאב על 80 אם כי אני קצת לא אוהב את הרעיון (נראה לי גבוה מידי מה גם שהסלופ הוא על 12db, אין אפשרות ליותר).

הייתי חותך דרך המגבר הבעיה היא שאין שנתות מדוייקות וקשה למצוא את נקודת האיזון, מה גם שהרבה יותר נוח לחתוך דרך ה HU

תודה

אייל

פורסם

העלאה קטנה של הגיין תפתור (כמעט בטוח) את הבעיה.

גם שליטה בגיין של יציאת הסאב מה HU עצמו תתן את אותו האפקט, ויהיה יותר נוח לכוון למצב נסיעה ומצב עמידה ביתר קלות.

מתחדשת*

• תוכן חדש...