Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

בתקופה האחרונה רשות המים מחלקת חסכמים באיזור שלי ואפילו שולחת אנשים ע"מ להתקינם בברזים. לכאורה הכל טוב ויפה, אבל זה רק אני או שהחסכמים האלו פשוט בלתי נסבלים?!

אין זרם, המים בקושי יוצאים. אי אפשר להתקלח, אי אפשר לשטוף כלים. ישראל מתייבשת, אבל גם אני מתייבש 3 שעות מול הברז במטבח תוך כדי תפילה שיצאו כבר מים! כמובן פירקתי את כל החסכמים והחזרתי את הפילטרים המקוריים בכל הברזים, עכשיו הזרם מאוד חזק ואני נאלץ להנמיך ידנית.

למה שרשות המים לא תתקין את החסכמים האלו בבית של ביבי? בכנסת? אצל מתנ"א בתחנות? האם גם אתם סובלים מהתופעה של זרם חלש בעקבות החסכמים, או שזה פרטנית באיזור שלי? כל האיזור הזה (יקנעם-טבעון-רמת ישי) מקבל את המים ממעיינות העמקים אם זה משנה משהו.

פורסם

האמת שגם אני שמעתי שמאז התקנת החסכמים- מערכת המים בבית (של אימי) התחרפנה.

גיא, זה לא רק אתה :-D

אני מעדיף לקנות חסכם נורמלי ולהתקין בעצמי, ושאף אחד לא יתעסק לי בצינור :twisted:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אצלנו התקינו את החסכמים ואנחנו לא מרגישים בבעייה מסויימת.

קח סטופר, תנסה למלא דלי מים עם ובלי החסכמים ותחזור אלינו עם התוצאות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

גם אני לא מוצא שום בעייה עם החכסמים. הדבר היחיד שיש לי ביקורת עליו הוא שאם כבר מחלקים שלושה חסכמים, למה שניים מהם מיועדים לדוש של מקלחת ורק אחד לברז של כיור? :shock:

למה שלא תתנו לי לבחור? ואם אין לי שתי מקלחות בבית (ואין לי)? אני צריך חסכם במטבח, חסכם בכיור של האמבטיה וחסכם אחד בדוש. אם כבר המדינה יצאה עם מבצע מבורך, למה הוא צריך להיות עקום?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

וואי עד עכשיו לא הכרתי מישהו שקיבל חסכמים

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אצלי לא מורגש שום הבדל..

אבל הדביל שבא לשים אותם, לא הסכים לשים בכיור במטבח, אלא רק באמבטיה (הורכבו 2).

אמרתי לו שהשימוש בכיור במטבח ממושך יותר מהכיור באמבטיה, אך הוא נשאר בשלו..

נראה לי שאחליף ביניהם.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
קח סטופר, תנסה למלא דלי מים עם ובלי החסכמים ותחזור אלינו עם התוצאות.

אתה רציני? :shock:

זה בדיוק מה שהחסכמים אמורים לעשות

פורסם
אצל ביבי זה קולה, אצל שאר העם זה קולה ז*ן.

מזכיר לי בדיחה על אחד ששחרר שד מהבקבוק שלו, ובתמורה מציע לו השד להביע משאלה שהוא יגשים לו.

הבחור חושב, ולבסוף מבקש מהשד שבמקום שתן יצא לו קולה. השד הניד בראשו, מלמל כמה מלים, חייך ונעלם. האיש חזר לביתו, וכעבור זמן מה חש שברצונו להשתין. ניגש לשירותים, הוציא את איברו, החל במעשה ונוכח כי השד עמד בדיבורו.

לקח האיש שתי כוסות, מילא לעצמו ולאשתו, וכך כל ערב היו שותים להנאתם כוס קולה מרווה ומרעננת.

ערב אחד חזר האיש מהשירותים, ובידו רק כוס אחת - לעצמו. שאלה אותו האישה: "מה קרה, היום אני לא מקבלת קולה?".

ענה לה: "נשמה, היום את שותה מהבקבוק".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...