Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור הוא רוצה למכור רכב (קורולה 99 ) יש לו ביטוח רק לעצמו (נהג יחיד), הדילמה האם לתת לקונים פוטנציאלים לנהוג ברכב.

מצד 1 אם הם ינהגו ויעשו תאונה לך תוכיח מי נהג ותשבור את הראש עם התוצאות מצד 2 אפשר למכור רכב ללא נסיעת מבחן של הקונה?

פורסם

וגם אם יש ביטוח לכל נהג, האם אני חייב לתת לקונה פוטנציאלי לנהוג על רכבי?

ואם במקרה כנ"ל הוא ייעשה תאונה. מי יישא בנזק (השתתפות עצמאית וכיו"ב)?

לכן אישית. לא הייתי לנהוג לאף אחד לנהוג על רכבי, אם ירצה הקונה המיועד ניתן לנסוע למכון בדיקה ושם הבוחן ייסע על הרכב (יש להם ביטוח משלהם) ויחווה את דעתו.

פורסם

עמדתי לפני אותה דילמה לפני כחודשיים - הפתרון היה פשוט: הושבתי את הקונה (וחברו המכונאי) במכונית ולקחתי אותם לסיבוב קצר. התחושה של רכב שקט שסוחב היטב ומחליף הילוכים בצורה חלקה עברה גם כך, הבעלות עברה 30 דקות אח"כ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצטרף לבחור מעלי, אני לא נותן סיבובים ברכבי לפני מכירה

כמו כן, אני לא מבקש סיבובים ברכב שאני רוצה לקנות

יש את המוסך ואת המכון בדיקה, יש להם ביטוח משלהם והם מקצועיים כדי להחליט.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם הרכבת תקין ערכו מתקרב ל-30,000 ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שאביך יבדק עם חברת/סוכן הביטוח: יש אפשרות להוסיף עד נהג (לא צעיר) לזמן קצר. כמה קצר? שיחליט. אולי רק לסופי שבוע.

כשאני עושה זאת מידי פעם לכמה ימי טיול ארוך - זה היה ללא תשלום.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...