Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם

רכשתי בשעה טובה מאזדה 6 2300 פרימיום הצורה הישנה ורציתי לדעת האם ניתן להוציא את היוניט הקיים בילט אין ולשים במקומו דאבל דין או לחילופין יוניט 1 DIN שיהיה כולל שליטה מההגה.

האם יש מתאם כמו במאזדה 3 שראיתי מספר פעמים ברכבים שונים .

אשמח לתגובתכם.

תודה מראש לעונים.

פורסם

אפשר להתקין.

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

בוקר טוב

בתשובה לשאלתך אם יש מתאם למזדה 6 התשובה היא כן

אם אני חושב שתרכוש אותו אני מעריך שכשתשמע את המחיר אז תרד מהעיניין במיידי (בסביבות 3500-4000) רק המתאם

לי אישית אין את המתאם הזה ולפי מיטב ידיעתי יש אותו רק לעוזי רדיו

אני יכול להציע לך פיתרון אחר והוא פנל עליון כתמונה המצורפת

המחיר של המתאם יותר ריאלי וסביר ודרכו תוכל להתקין כל סוג של אחד דין כולל אחד דין עם מסך "7 נשלף חשמלי

לגבי מתאם שלט הגה אין בעיה ברשותינו המתאם שיתחבר בין ההגה לכל רדיו שתחליט

2006615111916879.jpg

אם תרצה פרטים יותר מדוייקים כולל מחיר

ואם תרצה להגיע ולהתרשם מהמוצר ומאיך הוא נראה ברכב

אנא פנה בפרטי

דרך אגב המתאם יושב בול במקום המגירה שיש לך במרכז הדשבורד ורוב החלק התחתון במתאם הוא מבנה שיושב במקום המגירה במצב של כאילו הגיע מהמפעל

שבוע טוב

דרור

פורסם

סליחה שאני מקפיץ עוד הודעה אבל זה מכוון בעיקר ל DAn-BP 1.8

שים לב אתה מטעה את פותח השרשור

אתה מציע לו מוצר שלא תואם לרכב שלו

הוא במדוייק הבהיר (וטוב שכך) שהמזדה שלו היא 2008 צורה ישנה

המוצר שאתה הפנית אותו אליו הוא למדזות החדשות

דרור

• תוכן חדש...