Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, חשבתי להגיב פה לכל אחד בפרט, אבל אני רואה שעדיף תגובה כוללת.

אורן, אני אידיוט זה לא קשור לענייני הפורום ולא ראוי לויכוח מעל דפי הפורום, את הבעיות שלך איתי אתה מוזמן לפתור בה"פ או פנים מול פנים (והגיע הזמן אחרי יותר מ4 שנים מאז שזרקתי אותך מהכביש ומאז אני אידיוט).

עכשיו ניגש לנושאי המהירות:

תראו, אני עובד כנהג, אני נוסע כל יום באיזור 250-300 קמ, את רובם אני עושה מאחורי ההגה של טויטה היילקס חדשה.

עכשיו, זה לא שיש לי עקרונות ואו שאני נהג מניאק או אגואיסט, אבל:

אנחנו נוהגים בארץ של חיות, חיות טרף.

הסברים:

אני נוסע בכביש עם תנועה, 80 קמ"ש בימני, אם אין לי לחץ בזמנים.

נצמדים לי לתחת, מצליחים להשתחל בסוף לנתיב ליד, אחכ חותכים אותי ומנסים לזרוק אותי מהנתיב כי אני נהג מעכב.

אני מזכיר יש תנועה אין לאן לרוץ, אפשר לנסוע 90-100 וברקס ל70 וחוזר חלילה, אז אני מעדיף מהירות אחידה עם שמירת מרחק ופחות בלאי על האוטו (למרות שזה לא שלי, אני משתדל לשמור כמה שניתן)

הנושא הזה של אי שמירת מרחק הוא נושא כאוב, למה ?

כי אי אפשר לצאת לעקיפות.

אם רציתי להיות נהג אדיב ומנומס, ולתת לאורן או כל אחד לעבור אותי ואת ה110 קמש שאני נוסע בשמאל, 2 תרחישים:

1. עד שאני אתן וינקר ימינה ואעבור נתיב, הנהג מאחור יחתוך אותי בעצבים.

2. עברתי, אי אפשר לחזור, אנשים לא נותנים להשתלב.

יש איזה קטע (אני ראיתי אידיוט גם כותב את זה בפורום) של אנשים שחושבים ש"טנדרים לא צריכים לנסוע בשמאלי"

הטנדר שלי חזק יותר מכל משפחתומתית 1600 וגם מחלק מאלו עם המנוע 2000, יש לי מנוע 3000 עם 171 סוסים וים מומנט, כשאני לא עמוס אני יכול להכפיל את המהירות החוקית בסבבה.

היות ואני לצערי נוהג בישראל, והנהגים כאן אינם אדיבים, ככה אני נוהג (סגנון "ברומא התנהג כרומאי")

אין כאן עניין של אגואיסטיות, וכל מי שמפחד שאי פעם אני אפריע לו לנסוע מהר (אגב לפעמים גם אני נוסע מהר)

מוזמן לשלוח לי ה"פ עם סוג הרכב שלו צבע ו3 הספרות האמצעיות ברישוי, אני מבטיח שאזוז אם אראה אותו במראה.

כמו כן, אני אישית מעדיף להיות פורע חוק בהיותי חוסם את הנתיב השמאלי, מאשר להיות זה שיעיף איזה רכב בנתיב לידי כי הוא החליט שאני לא משתלב.

ישה, אני בכלל לא פרחח, סתם אשכנזי שמיואש מציבור הנהגים הישראלי.

שבת שלום :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפתרון פשוט מאוד..

פותחים איתו ברמזור, לא באמת לוחצים עד הסוף, מחכים שתהיו בקו ישר ואז דופקים ברקס (בהנחה שאין אף אחד מאחורה כמובן) בינוני ואז הוא מקבל את ההרגשה שהוא עקף אתכם והוא מלך העולם, הוא חוזר לשירלי כפרה עליה מאמי וסדר היום שב.

פורסם
טוב, חשבתי להגיב פה לכל אחד בפרט, אבל אני רואה שעדיף תגובה כוללת.

אורן, אני אידיוט זה לא קשור לענייני הפורום ולא ראוי לויכוח מעל דפי הפורום, את הבעיות שלך איתי אתה מוזמן לפתור בה"פ או פנים מול פנים (והגיע הזמן אחרי יותר מ4 שנים מאז שזרקתי אותך מהכביש ומאז אני אידיוט).

עכשיו ניגש לנושאי המהירות:

תראו, אני עובד כנהג, אני נוסע כל יום באיזור 250-300 קמ, את רובם אני עושה מאחורי ההגה של טויטה היילקס חדשה.

עכשיו, זה לא שיש לי עקרונות ואו שאני נהג מניאק או אגואיסט, אבל:

אנחנו נוהגים בארץ של חיות, חיות טרף.

הסברים:

אני נוסע בכביש עם תנועה, 80 קמ"ש בימני, אם אין לי לחץ בזמנים.

נצמדים לי לתחת, מצליחים להשתחל בסוף לנתיב ליד, אחכ חותכים אותי ומנסים לזרוק אותי מהנתיב כי אני נהג מעכב.

אני מזכיר יש תנועה אין לאן לרוץ, אפשר לנסוע 90-100 וברקס ל70 וחוזר חלילה, אז אני מעדיף מהירות אחידה עם שמירת מרחק ופחות בלאי על האוטו (למרות שזה לא שלי, אני משתדל לשמור כמה שניתן)

הנושא הזה של אי שמירת מרחק הוא נושא כאוב, למה ?

כי אי אפשר לצאת לעקיפות.

אם רציתי להיות נהג אדיב ומנומס, ולתת לאורן או כל אחד לעבור אותי ואת ה110 קמש שאני נוסע בשמאל, 2 תרחישים:

1. עד שאני אתן וינקר ימינה ואעבור נתיב, הנהג מאחור יחתוך אותי בעצבים.

2. עברתי, אי אפשר לחזור, אנשים לא נותנים להשתלב.

יש איזה קטע (אני ראיתי אידיוט גם כותב את זה בפורום) של אנשים שחושבים ש"טנדרים לא צריכים לנסוע בשמאלי"

הטנדר שלי חזק יותר מכל משפחתומתית 1600 וגם מחלק מאלו עם המנוע 2000, יש לי מנוע 3000 עם 171 סוסים וים מומנט, כשאני לא עמוס אני יכול להכפיל את המהירות החוקית בסבבה.

היות ואני לצערי נוהג בישראל, והנהגים כאן אינם אדיבים, ככה אני נוהג (סגנון "ברומא התנהג כרומאי")

אין כאן עניין של אגואיסטיות, וכל מי שמפחד שאי פעם אני אפריע לו לנסוע מהר (אגב לפעמים גם אני נוסע מהר)

מוזמן לשלוח לי ה"פ עם סוג הרכב שלו צבע ו3 הספרות האמצעיות ברישוי, אני מבטיח שאזוז אם אראה אותו במראה.

כמו כן, אני אישית מעדיף להיות פורע חוק בהיותי חוסם את הנתיב השמאלי, מאשר להיות זה שיעיף איזה רכב בנתיב לידי כי הוא החליט שאני לא משתלב.

ישה, אני בכלל לא פרחח, סתם אשכנזי שמיואש מציבור הנהגים הישראלי.

שבת שלום :)

מיואש מציבור הנהגים הישראלי ? אל תיהיה צבוע , אתה מתנהג בדיוק כמוהם במצב הזה , ותפסיק לנסות ללמד לקח את ציבור הנהגים הישראלי שאתה חלק ממנו ומתנהג כמוהו בדיוק.

כבר הסבירו לך מה שאתה עושה פסול אז חלאס לעשות בכוונה , תיהיה בן אדם ופשוט תפנה את הנתיב השמאלי כשצריך.

פורסם

שלשום נהגתי ברכב של חבר שהתעצל. נסענו בכביש 431. אני נוהג בימני, וכל פעם עובר לאמצעי או לשמאלי כשרוצה

לעקוף. החבר שואל אותי "למה אתה סתם עובר נתיבים כל הזמן? ממילא אתה מהיר יותר מהממוצע?"

תשובתי - אני לא עובר נתיבים סתם, אני עוקף. סיימתי עקיפה - חוזר ימינה.

החבר "למה זה טוב? אתה סתם מבזבז אנרגיה ונוסע בזיגזגים".

אני "מזל שאני נוהג. שב ושתוק".

(אח"כ בא דיון עמוק על כל העניין, וההסבר למה המהירות האבסולוטית שלך לא משנה כלל לנתיב בו אתה נוהג - משנה רק המצב מימין ומשמאל. קיצורו של עניין - סיימת עקיפה תחזור ימינה, רוצה לעקוף שוב צא שוב, גם אם זה אומר לעבור נתיב בשביל חצי דקה).

לא חסרים דבילים קצרי רוח שיהבהבו לך בלי סוף כשאתה באמצע עקיפה, אבל אם מימינך יש מרווח להשתלב - אתה כאן הדביל (לא מופנה אישית לאף אחד).

ואם אתה נוסע אחרי התקוע בשמאלי שמסרב לחזור ימינה - כבר מזמן הספקתי לנסות לחנך ולהסביר, להבהב ולהיצמד. אני עוקף מימין ברוגע ובבטחה, ולא מרגיש טיפה של אשמה. אני חושב שיש לשנות את החוק - במקום לאסור עקיפה מימין, לאכוף בחומרה נסיעה בשמאלי. הרי אם עקפתי מימין זה רק כי מישהו תקוע בשמאלי, והיה יכול לעבור ימינה. מי שייצר את הבעיה זה לא אני. בהנחה שאני נוהג במהירות חוקית ועובר נתיבים עם איתות ובצורה נקיה ובטוחה - לא מבין איך מה שאני עושה הוא עבירה, או סכנה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני זוכר שלפני שנתיים טסנו סולו אני ו-S8 לאורך של 40 ק"מ +-, באודי נהגה בחורה בת כ-35-40.

המהירות הייתה צפונית ל-200 אבל היא תמיד חזרה לימני, תמיד! גם כשהכביש לא היה ריק והיא ידעה שהיא תצטרך

לעקוף עוד חצי דקה. ירדנו יחד באותו מחלף ואמרתי לה כל הכבוד על זה שהיא מקפידה על חזרה לימין.

להפתעתי (או שלא...), היא ענתה לי באנגלית עם מבטא גרמני כבד. איך לא חשבתי על זה קודם?! ברור שהיא לא מישראל!

הכל עניין של חינוך והרגל!!!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

היי, אכן אני נוהג כמו שאר הציבור, כי כשאני מנסה לנהוג באדיבות, לפי מה שאתם מנסים להכתיב כאן, אני סתם נעשה עצבני יותר, אז כן פה נכנס קטע אגואיסטי, אני לא מוכן להתעצבן בכביש בשביל אף אחד.

וכן אני מודה מתוודה ומודע לזה שאני נוהג בצורה שגויה, שלא יהיו לאף אחד תהיות בנושא, אני פשוט לא יודע מה הצורה הנכונה.

ואם כבר מדברים על אדיבות ותרבות נהיגה:

מי פה מפעיל איתות ביציאה לעקיפה/פניה ?

פורסם
אני זוכר שלפני שנתיים טסנו סולו אני ו-S8 לאורך של 40 ק"מ +-, באודי נהגה בחורה בת כ-35-40.

המהירות הייתה צפונית ל-200 אבל היא תמיד חזרה לימני, תמיד! גם כשהכביש לא היה ריק והיא ידעה שהיא תצטרך

לעקוף עוד חצי דקה. ירדנו יחד באותו מחלף ואמרתי לה כל הכבוד על זה שהיא מקפידה על חזרה לימין.

להפתעתי (או שלא...), היא ענתה לי באנגלית עם מבטא גרמני כבד. איך לא חשבתי על זה קודם?! ברור שהיא לא מישראל!

ועל כך נאמר אמן - א-א-אמן :lol:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני מאותת תמיד לפני עקיפה /פניה ואני אגיד לך יותר מזה גם בכביש ריק ב-2 בלילה שאני לבד אני מאותת וגם בכניסה לחניה הפרטית שלי אני מאותת.

תיהיה קצת פחות אגואיסט ובאדיבות ותראה שגם אחרים בכביש יתנהגו איתך אחרת.

פורסם

אוי זה קורה לי המון ביאריס. כל פעם מגיח ליצן כזה או אחר שמנסה להתחרות איתי. זה פשוט בלתי נסבל. ידעתי שלא הייתי צריך להשחיר את החלונות.

פורסם

אין כמו להדליק חברה כאלה ברמזור על ידי העלאת סל"ד או שמראים סימן שכן ואז הוא פותח בפראות ואתם פונים ימינה או שסתם מתחילים לאט :-D.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
היי, אכן אני נוהג כמו שאר הציבור, כי כשאני מנסה לנהוג באדיבות, לפי מה שאתם מנסים להכתיב כאן, אני סתם נעשה עצבני יותר, אז כן פה נכנס קטע אגואיסטי, אני לא מוכן להתעצבן בכביש בשביל אף אחד.

וכן אני מודה מתוודה ומודע לזה שאני נוהג בצורה שגויה, שלא יהיו לאף אחד תהיות בנושא, אני פשוט לא יודע מה הצורה הנכונה.

ואם כבר מדברים על אדיבות ותרבות נהיגה:

מי פה מפעיל איתות ביציאה לעקיפה/פניה ?

אתה עבריין תנועה, אתה מתעצבן בכביש ? אתה מעצבן את כולם, אם היית עושה לי ''דווקא'' הייתי מהבהב וצופר ומשתגע (כנראה גם חוסם אותך אחרי העקיפה מימין), יום אחד אתה תיפול על מישהו שיסביר לך ברמזור נהיגה נכונה.

פורסם

זו + עניין שמירת המרחק, הם ההבדל בין מגבלה של 110 קמ"ש בארץ ל-130-150 ואף לא מוגבל באירופה. ההבדל באיכות הכבישים, במיוחד החדשים שבהם, קטן, ההבדל בהתנהגות הנהגים עצום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מה זאת אומרת מי מאותת?

זה לא משהו שחושבים עליו, פשוט עושים אותו כשעוברים נתיב או עומדים לפנות לאנשהו.

אני ממליץ לך לשים לב, כמה אנשים באמת מקפידים על איתות

אתה עבריין תנועה, אתה מתעצבן בכביש ? אתה מעצבן את כולם, אם היית עושה לי ''דווקא'' הייתי מהבהב וצופר ומשתגע (כנראה גם חוסם אותך אחרי העקיפה מימין), יום אחד אתה תיפול על מישהו שיסביר לך ברמזור נהיגה נכונה.

קושקוש, אני לא עושה דווקא לאף אחד, פשוט במקום להתעצבן אני נשאר בשמאלי, זה לא שאם תהבהב לי אני אדפוק ברקס או אדליק אורות ערפל או משו כזה, אני פשוט ממשיך בדרכי, גם אם אני נוסע יותר לאט ממך, אני עדיין בעקיפה.

כמו כן, הלוואי שיפול עלי מישהו שיסביר לי ברמזור איך נוהגים, אז יהיה לי את מי לתבוע

פורסם

אני אתנדב בשמחה להיות זה שיסביר לך (עם אלה) ברמזור איך נוהגים.

קושקוש, אני לא עושה דווקא לאף אחד,

כשרק שעתיים לפני כתבת

אז כן פה נכנס קטע אגואיסטי, אני לא מוכן להתעצבן בכביש בשביל אף אחד.

אז תחליט. דווקא או לא דווקא?

כי איך שלא תנסה לסובב את זה- אתה מסוג העבריינים הכי נחות והכי גרוע שיש. עבריין שחושב שהעבירה שלו היא בסדר ושל אחרים לא- אז אתה מתנהג כמו שוטר ומחליט לבד כמה מותר לכולם לנסוע. צא מזה! אתה לא תקבע לאף אחד איך לנהוג!

רוצה לנהוג לפי החוק? סע בימני, לא יותר מ90 קמ"ש, אל תעכב את התנועה, ותהיה בשמאלי רק לצורך עקיפה (ועדיין, רק עד 90 קמ"ש).

לא רוצה לנהוג כחוק? תבין שיש עוד אנשים כמוך, שלא מתאים להם לנסוע 90, אבל גם לא מתאים להם 110. אנחנו רוצים 140 קמ"ש. אל תמנע ממני לנהוג בדרכי שלי. אתה סתם גורם לי להסתכן שלא לצורך ולעקוף אותך מימין כשאני "חם" עליך ורוצה להוריד אותך מהכביש כי אתה לא נותן לי לעקוף בשקט. רוב הסיכויים שכשאני אחזור לשמאלי אני אעשה את זה בצורה שמאוד תפחיד אותך "בשביל ללמד אותך לקח" ואתה מוסיף עוד סיכון לרשימה.

כנראה שכל ההשקעה שלי בכתיבת ההודעה תהיה לשווא. הוכחת פעם אחר פעם שאתה נשאר בשלך, אתה צודק וכולם טועים. אז אתה בטח לא תשתנה. אבל יום אחד, אחרי שתיכנס לתוך הבגאז' של מישהו שהחליט ללמד אותך לקח (וכן חביבי, אתה תהיה אשם באי-שמירת מרחק) אתה תחזור לפורום, ותיזכר בהודעה שלי.

עד אז, אני באמת לא מתכוון לבזבז עליך עוד אנרגיות.

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.

• תוכן חדש...