Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב צח.

התקנה של לוח GA-P55-US3L של GIGABYTE

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3502#ov

ישנם 4 סלוטים של זכרון - עובדים בדואל מוד.

התקנתי 4 סטיקים של 2 גיגה כל אחד.

הBIOS מזהה את כולם אבל מוכן להפעיל רק 2. כלומר תכלס יש רק 4 גיגה.

חלונות 7 אומרת שיש 8 גיגה אבל רק 4 פעיל. (מערכת של 64BIT - יכולה לעבוד עם כל הזיכרון)

חיפשתי ולא מצאתי.

מישהו מכיר בעיה כזאת?

הזכרונות של קינגסטון DDR3

פורסם

ערכת השבבים היא H55 = כלומר תומכת עד 16 גיגה.

בחפירה של שעות באינטרנט כנראה הלוח או המעבד דפוקים..

(ערוץ הזכרונות יושב ישירות על המעבד בI7 - מקושר לערכת השבבים)

פורסם

התקנתי 4 סטיקים של 2 גיגה כל אחד.

הBIOS מזהה את כולם אבל מוכן להפעיל רק 2. כלומר תכלס יש רק 4 גיגה.

חלונות 7 אומרת שיש 8 גיגה אבל רק 4 פעיל. (מערכת של 64BIT - יכולה לעבוד עם כל הזיכרון)

היי ceyal, תוכל להעלות תמונות מסך של מה שרשמת כדי שאראה בדיוק למה אתה מתכוון ? אנסה לעזור..

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ערב טוב ארז.

המחשב הוא של העבודה אבל אני אעלה תמונה להמחשה

באיזור המסומן כתוב: זכרון מותקן 8 גיגה ובסוגריים - 4 גיגה ניתן לשימוש.

prob.jpg

פורסם

זהו שאין אפשרות כזאת.

הביוס מראה שבכל הסלוטים נמצאים זכרונות רק שמשום מה הוא מתעלם מסלוט 2 ו 4 (1 ו 3 תקינים) ולמרות שלכאורה הם מופיעים - הם לא פעילים.

גם חלונות רואים את כל ה 8 גיגה אבל יכולים להשתמש רק ב 4.

משיחה עם התמיכה של היבואן יש הסתברות גבוהה כמו שכתבתי - שבקר הזכרונות שבק חיים במעבד או בלוח. (לדעתי בלוח)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

גם לי היתה את הבעיה הזו.יש איזשהו פאצ שמאפשר לווינדוס להשתמש בכל הזכרון המותקן.אני התקנתי אותו והפלא ופלא המערכת משתמשת בכל 8 הגיגה שיש.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אייל, אני מניח שאתה יודע את זה אך למען הסר ספק (למי שלא מכיר) - להבא כדאי גם לבדוק גרסאות BIOS, לעיתים (קרובות) קורה שיש באגים (אפילו בלוח חדש) והיצרן מוציא עדכון.

קרא לי מקרה לפני שנתיים שרכשתי מחשב נייד, בארץ, והתגלה שהסוללה נטענת רק כאשר המחשב דלוק, למרות שהוא מחובר תמיד לחשמל.

כניסה לאתר היצרן הניבה מייד פתרון לבעיה שכלל עדכון BIOS בלבד - ומאז הסוללה נטענת כל זמן המחשב מחובר לחשמל.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...