Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי בEBAY מערכת הזו ויש לי מספר שאלות:

http://cgi.ebay.com/ETO-Car-DVD-GPS-Navigation-Radio-SEAT-LEON-ALTEA-TOLEDO-/270656733131?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0465ffcb

1. האם משהו מכיר את המערכת והיא אכן מקורית?

2. האם אני לא קונה חתול בשק ומה קורה בעניין מכס בארץ?

3. האם אוכל להתקין עליה בארץ תוכנת ניווט( אני מניח רק IGO) ?

4. האם אוכל לחבר רכיב בלוטוס' כך שאוכל לענות מההגה?

5. האם אוכל לבוא איתה לסדנה בארץ( למשל a-class) ולבקש להתקינה?

המחיר נראה מאוד אטרקטיבי, כי למשל רק על חיבור בלוטוס' מקורית ביקשו ממני 3K .

מצטער על שאלות הרבות ותודה מראש.

פורסם

זה לא מקורי, זה תואם מקור.

הסינים מייצרים תואם מקור לכל רכב, לא שווה להתקרב אליהם, המכשירים האלה על הפנים.

לרוב הרכבים יש פאנלים תואמים מקור, ואז אתה מקבל גם מכשיר איכותי וגם שומר על הרכב.

לרכבים שאין להם פנל תואם מקור, מתקינים טובים יודעים לעשות התאמות שיראו טוב כמו המקור.

מתקין יכול להתקין לך מערכת מולימדיה של מוצר איכותי כמו קנווד, פיוניר,JVC, אלפין,שתכלול GPS , בלוטוס, מצלמת רוורס וכל מה שתרצה .

גש למתקין או שניים, תשמע את ההמלצות ותחליט.

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

מחזק את דברי argon המערכת לא מקורית אלא תואמת מקור. תקבל יותר פיצ'רים מאשר איכות ואמינות. אם אתה מוכן להתפשר על איכות השמע ושאר ירקות אז העיסקה טובה. אתה יכול להתקין כזאת מערכת בכל מקום המערכת פשוטה להתקנה. בעניין מכס תאלץ כמובן לשלם מיסים ואני מניח שלא תהייה בעיה בעניין. 

• תוכן חדש...