Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גומיה לציריה - באלנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה אני קונה גומיה לציריה של באלנו 2000, כמה עולה המקורית?

יש לי חבר שיכול לסדר לי את זה, אבל אני מעדיף את הגומיה המקורית האם זה עדיף?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

מה זה בחברה מוסך מורשה? זה עולה בסביבות 70 שח לגומיה?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

איך אדע שהגומיה שמוכרים לי היא איכותית? באוטו דיפו רצו על גומיה 50 שקל זה מספיק?

התקשרתי גם למוסך מורשה הוא אמר שאין לו מקוריות אבל יש לו מסיליקון משהו כזה.

איך אני אדע שהגומיה איכותית איך היא נראית? האם 215 שקל החלפה במורשה זה מחיר סביר?

פורסם

גש לפריט גום

תבקש גומיה לבאלנו אלסטית

תכין 25 שקל ויאלה בי

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

מה זה אומר גומיה אלסטית? אני רוצה תגומיה הכי איכותית שיש בלי בעיות היגוי או שתקרע תוך כמה זמן.

יש את החנות הזו רק בתל אביב?

פורסם
מה זה אומר גומיה אלסטית? אני רוצה תגומיה הכי איכותית שיש בלי בעיות היגוי או שתקרע תוך כמה זמן.

יש את החנות הזו רק בתל אביב?

אלסטית זה אומר שהיא נפתחת למכשיר

אם תרצה הסבר אני ירחיב

בעקון זה גומיה חזקה לגומי רגיל

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• תוכן חדש...