Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפעם זה קרה לי...תאונה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן גם לי קרה טעות חמורה שהוצאתי רשיון לפני שנתיים (טעות של רגע של עצבים-ריב עם החברה)

נכנסתי לעיקול בתוך! העיר ב140 רכב שבא ממולי נסע גם כן מהר ויצא מצב שהיינו אחד מול השני ניסיתי לברוח האוטו זרק את הישבן ניסיתי להשתלט אחרי הסתחררות בת 4 סיבובים מצד לצד....(יעני אחד שמאלה אחד ימינה) וכ50 מטר בערך נכנסתי לעמוד,2 עצי דקל בינוניים ופח צפרדע... ולסיום זה יצא שהייתי בתוך גינה של מישהו הנה התוצאה,מאז אני רגוע יחסית...

הנזקים הלא ניראים לעין הם הקורה שבין הדלתות שבורה\עקומה,מסרק הגה שבור,בלוק מפוצץ,2 ציריות,גיר מפוצץ,3 צמיגים וכו.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
היום ראיתי את המשאית עוד עומדת שם...האנשים שנסעתי איתם באוטו דיברו על התאונה ואמרו שהם לא חושבים שיש סיכוי שמישהו יצא משם בחיים...כנראה שהם טעו ומזל שכך...

תשמור על עצמך!!!

אתה גר באיזור?

עד כמה שידוע לי המשאית עדיין שם, סמיטריילר שקיבל "שפשוף" מקדימה...

אני אשמח אם מישהו מנוסה יסביר לי מה הפרוצדורה עכשיו מבחינת ביטוח/משטרה...

תודה,

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אני בהלם מוחלט איך אפשר לעשות תאונה מפחידה כזו :shock::shock:

לפני שראיתי את ההודעה שלך הייתי חצי יושן עכשיו הערת אותי חבל"ז :morning:

וואי שתיהיה בריא אחי שתהיה בריא שמור על עצמך אל תעשה שטיות :?

תגיד מה קרה לך בעבודה??

ד''א

של מי האוטו?

פורסם

שתיהיה בריא ולא תצטרך שוב להיות באוטו שדבר כזה קורה

איך שהאוטו נראה יש לך באמת מזל שלא קרה לך נזק כלשהו

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

תגיד מה קרה לך בעבודה??

עליתי עם מנוף לתקרה בהאנגר של מטוסים, והוא פשוט קרס בגובה... :shock:

של מי האוטו?

האוטו היה של אמא שלי.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
אתה מוכן לתת עוד קצת פרטים על איך זה קרה?

סטיתי לנתיב הנגדי והתנגשתי במשאית שבאה ממול...

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

למה סטית? אתה יודע, המון תאונות הן "סטיה מנתיב" אבל אף פעם (כמעט) אי אפשר לדעת למה הנהג סטה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למה סטית? אתה יודע, המון תאונות הן "סטיה מנתיב" אבל אף פעם (כמעט) אי אפשר לדעת למה הנהג סטה...

רוני

כשבאותו יום פיספסתי את הקנייה של הספרינט בשעה, אח"כ מריבה עם ההורים וטירטור. כשיצאתי מהבית הייתי עצבני, ממהר ולא בפוקוס, . זה לא מצדיק בכלל, אני יודע ואני אשלם על זה, למזלי הייתי במהירות נמוכה והמכה היא יותר מהמהירות של המשאית.

מצחיק זה שאני מכל החבר'ה תמיד דואג שכולם יחגרו, יסעו לאט ולא יעשו שטויות, ובסוף אני עושה את השטות שהיתה יכולה לעלות לי בחיים שלי...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
sprint אמר:

WISDOM WEED
?

כמו שאמרתי בהודעה הקודמת:

מצחיק זה שאני מכל החבר'ה תמיד דואג שכולם יחגרו, יסעו לאט ולא יעשו שטויות(כולל אלכוהול וכל השאר...), ובסוף אני עושה את השטות שהיתה יכולה לעלות לי בחיים שלי...

תאמין לי שיש לי הפרדה בין כל תחביב לתחביב...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...