Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

YNET נמאסתם.

שרגאמן
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא נגיד שההודעה שלי לא תודלקה ב"100% רצינות", היו קיימים בה אחוזים רבים של ציניות.

אבל אם נהיה רציניים, אני חושב שכל בחור כאן שמפעיל חוסם פרסומות מכל סוג שהוא צריך לאפשר לפורום להציג פרסומות ללא הגבלה, הרי התשלום מהפרסומות הוא הדבר היחיד שמחזיק את הפורום בחיים. (אלא אם כן יש פה תורמים נדיבים שאני לא מודע לקיומם)

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן נו גם אפשר לשים כותרת של סובארו מסוכנת בעת פגיעה בהולך רגל.

הכל זה מאיזו נקודת מבט אתה מציג את הידיעה ולאיזו מטרה.

אבל זה כבר בכל אמצעי תקשורת.

פורסם

בכלל, בזמן האחרון גם יש שם כמויות גדולות מאוד של שגיאות כתיב, שגיאות פיסוק, שגיאות תחביריות, ועוד שלל דברים שלא אמורים להיות במקום שכזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הם זורקים על תוכן, ברגע שזו מדיה שאפשר למחוק הכל ובניגוד לעיתון שיוצא מודפס ולא ניתן לגעת בו, הם פחות מקפידים.

מדי פעם אפילו עולות ידיעות ספקולטיביות בסגנון תיק דבקה, ונמחקות אחרי זמן קצר, ככה זה שלא שומרים את הדף הכתוב.

גם שהתפוצצה כל הפרשה על "מסמך, בוא נראה איך עושים פיל מעכבר, גלנט" התפרסמו השמות של החשודים בהדלפה לרבע שעה בידיעות בחלון הנגלל.

מה שכן, גם האתר של מעריב מלא בפרסומות בכל מקום.

• תוכן חדש...