Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס 2003 - תוצאות בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי חיפושים של כמה חודשים היום לקחתי יאריס לבדיקה.

פרטי האוטו:

יאריס 2003

78000Km

יד שניה

תוצאות הבדיקה שקיבלתי (אני מפרט את הליקויים בלבד):

1. מנוע: רעשים במנוע

2. סרן קדמי ומערכות היגוי: חופש מערכת היגוי

3. שילדת מרכב - ליקויים בעלי משמעות שולית: מכות פח קיימות, תיקון פגושים, כפוף קורת רוחת קדמית, ריפוד פגום, גומיות לדלתות וחלונות פגומות, כפוף בפגושים

4. מערכת בלמים: חריקה בבלימה

5. העברת כח: רעש מערכת הכח (ויברציה), בלאי דיסקיות הילוכים

האם בבקשה תוכלו לחוות דעת על התוצאות האלה?

מפחיד אותי "כפוף קורת רוחב קדמית"ץ לטענת הבודק זה יכול היה לקרות מנגיעה של הטמבון הקדמי במדרכה. הבודק הראה לי אך לא הצלחתי לראות כפוף (לא זיהיתי הבדל בין הקרוה המכופפת הימנית לקורה הלא מכופפת השמאלית). האם זה משהו רציני?

תודה רבה מראש.

פורסם

הבוחן בדק ואמר לך סיכום כלשהו לגבי הרכב, מעבר לכסת"חים המוכרים?

אם המכה הייתה רצינית הוא לא היה מסווג את זה תחת ליקויים בעלי משמעות שולית.

קח את הרכב למוסך שאתה סומך עליו, מסור להם את טופס הבדיקה ושיתנו הצעת מחיר לתיקון הליקויים.

פורסם

כמו שכתבו לך - זה ליקוי בעל משמעות שולית. סע לשלום.

המשמעות היא מסחרית ולא פיזית - וזה אומר שאם לא היה מדובר ביאריס הייתי אומר לך שתשחט אותו במחיר - אבל מכיוון שזה יאריס הוא שוחט אותך ולא להיפך.

• תוכן חדש...